Ce jocuri originale aveti?
Moderator: Moderatori
Re: Ce jocuri originale aveti?
Îmi lipsesc multe tare. De-aş lucra la Valve, le-aş avea pe toate (la ofertă). 

Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
- Calin Banc
The Witcher - Enhanced Edition.
Am avut de ales între el şi Mass Effect, însă după ce-am jucat varianta "demo" a ambelor, Gerald a ieşit câştigător şi nu regret pentru o clipă alegerea făcută! Frumos pachetul, incredibil joc, însă nu ştiu care a avut buna idee să vândă în România un joc care are ca limbi principale de instalare (şi-n meniu deasemenea până ce le schimbi), ceha, poloneza şi maghiara; nici urmă de engleză, ca să nu mai zic de română sau măcar o limbă de circulaţie internaţională.
Noroc cu prietenii...
Am avut de ales între el şi Mass Effect, însă după ce-am jucat varianta "demo" a ambelor, Gerald a ieşit câştigător şi nu regret pentru o clipă alegerea făcută! Frumos pachetul, incredibil joc, însă nu ştiu care a avut buna idee să vândă în România un joc care are ca limbi principale de instalare (şi-n meniu deasemenea până ce le schimbi), ceha, poloneza şi maghiara; nici urmă de engleză, ca să nu mai zic de română sau măcar o limbă de circulaţie internaţională.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Voi cum a-ti pus adresa la Sendit, la adress am pus orasu si jos am pus si adresa.E bine cum am pus ?
L.E: Nu imi raspunde nimeni?
Old nickname: pompiliu92
Cred ca se descurca cei de la posta cu oricare dintre variante, pana la urma la ei o sa ajunga informatiile respective.
On-topic: Guild Wars Factions Collector's Edition] + Guild Wars Nightfall Collector's Edition la 25 EU de pe zavvi. Primul il aveam deja in editia standard dar vroiam sa am si Art Book-ul plus restul de prostioare.
On-topic: Guild Wars Factions Collector's Edition] + Guild Wars Nightfall Collector's Edition la 25 EU de pe zavvi. Primul il aveam deja in editia standard dar vroiam sa am si Art Book-ul plus restul de prostioare.
There is no order...
- TheSmasher
Cred ca da. La-s ca se descurca ei.Infernos wrote:Voi cum a-ti pus adresa la Sendit, la adress am pus orasu si jos am pus si adresa.E bine cum am pus ?

Un fleac. L-am ciuruit...
Ai uitat judetul, in rest e ok. Se pune judetul chiar daca ai pus si postcode.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Guild Wars + All Expansions;
Oblivion;
HOMM V Gold Edition;
Fallout 3;
Dragon Age: Origins.
Oblivion;
HOMM V Gold Edition;
Fallout 3;
Dragon Age: Origins.
“Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos.”
- Jizaz Craist
Recent, Empire: Total War şi Stalker: Clear Sky - Limited Special Edition.
Ultima achizitie
Company of heroes Tales of Valor
Modern warfare 2
Company of heroes Tales of Valor
Modern warfare 2
De unde ai luat Tales of Valor ?
Live in your world, get pwned in mine!
A fost tatal meu plecat sa viziteze Israel, la Tel Aviv si l-am rugat sa se uite dupa ToV si mw2
Grid de pe STEAM cu 5 euro , nu puteam sa refuz oferta de sarbatori 

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Test Drive Unlimited de ieri. Domo - Moldova Mall Iasi - 49,99 RoN. Cya in Oahu !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Luat si eu STALKER: Shadow of Chernobyl de pe Steam cu 2 Euro.
i5 750 @ 2,66 Ghz | MB Gigabyte P55 - UD3L | 16 gb Corsair @ 1600 | Gigabyte HD5770 1024 Ram | WD 750 gb + WD 500 gb | Antec Three Hundred |Antec EarthWatts 650W | Asus ProArt PA246Q 24"
- Lightmaster
Mi-am tras si eu GTA 4 daca tot este oferta aceasta superba 

Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Am primit recent cadou toata colectia Blizzard exceptand WoW.
There is no order...
- Lightmaster
Se mai adauga si S.T.A.L.K.E.R tot de pe Steam primit cadou.
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Rome Total War - Gold Edition 

When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Special de la Mos Craciun, [b]S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky - Special Limited Edition - steel box[/b] gasit pe raft la Real Timisoara ( Sagului ) cu megapretul de 39,90 lei[attachment=0]stalker-001.jpg[/attachment]
Last edited by nemesisu on Thu Dec 31, 2009 3:17 pm, edited 1 time in total.
it is not about the money. it is about the game. the game between people
CoD6 - Modern Warfare II
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Thai, ca mi-am baut banii de Craciun, 'tui mama einemesisu wrote:Special de la Mos Craciun, S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky - Special Limited Edition - steel box gasit pe raft la Real Timisoara ( Sagului ) cu megapretul de 39,90 lei
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Unde l-ai găsit Snow ? Nu găsesc nicăieri pe stoc Rome Total War Gold și Medieval II Total War Gold. 

Da o fuga la un Altex/Media Galaxy. Am prins noua colectie de la Best si jocurile costa 25 roni Rome , 35 Roni Medieval , 20 ron Shogun. Stiu ca parca mai erau in seria Total War dar astea erau la Altexu local.
Company of Heroes Gold de pe Steam, 7,5 euro.
i5 750 @ 2,66 Ghz | MB Gigabyte P55 - UD3L | 16 gb Corsair @ 1600 | Gigabyte HD5770 1024 Ram | WD 750 gb + WD 500 gb | Antec Three Hundred |Antec EarthWatts 650W | Asus ProArt PA246Q 24"
red faction guerilla cu 12 euro ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
la Battlefield 2 la 4,99 EUR
toate jocurile mele originale in poza de mai jos + Retail GTA4 , COD 2 MW si Trackmania United Nations Forever.

toate jocurile mele originale in poza de mai jos + Retail GTA4 , COD 2 MW si Trackmania United Nations Forever.
Last edited by PSS 214 on Tue Dec 29, 2009 1:19 pm, edited 1 time in total.
- Lightmaster
+Torchlight primit cadou 

UN cd care contine mai multe demouri de jocuri (foarte indragite de pe acele timpuri) dar care contine DUKE NUKEM 3D, si DN 1 si 2 cele care erau 2D, original, cd-ul este ff vechi il am de pe timpul cand aveam 486 DX2 cu procesor de 66Mhz si 8 MB ram placa video de 2 MB ce viata ce zile, windows 3.1.1 si apoi win 95 am uitat sa va zic un mega harddisk de 170 MB,mai am si alte jocuri dar nu imi vin acu in minte ca sunt la servici si e 2 AM, mai postez si maine,
PS care stie despre ce calculator vb, care a trait acele vremuri in care 320*120 era rez momentului
) si in pc speaker urla doom 1 si 2
PS care stie despre ce calculator vb, care a trait acele vremuri in care 320*120 era rez momentului

A soldier will fight long and hard for a bit of colored ribbon.
Păi scrie și acolo, au terminat cd key-urile. 

E amuzant, ca abia au trecut cam 7 ore si gata 
LE: Bine ca la mine a mers cu seria de pe retailul luat cu 20 RON de la Real![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)

LE: Bine ca la mine a mers cu seria de pe retailul luat cu 20 RON de la Real
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Trials 2 Second edition + Burnout Paradise : The ultimate box
am cheltuit mai bine de 50euro intr-o luna, vai de fundul meu cand o sa afle nevasta
am cheltuit mai bine de 50euro intr-o luna, vai de fundul meu cand o sa afle nevasta

ah... acum sper sa se ieftineasca Shattered Horizon (cumparat) 
+
Left 4 Dead si Osmos , ambele la 8 euro
+
Crysis , Crysis Warhead & Crysis Wars

+
Left 4 Dead si Osmos , ambele la 8 euro

+
Crysis , Crysis Warhead & Crysis Wars