StarCraft 2

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Vreti sa jucati intr-un turneu de 2v2? (melee play, custom maps, etc)

Da
20
61%
Nu
13
39%

Total votes: 33

Shader

Re: StarCraft 2

Post by Shader »

Oricând s-ar lansa tot va necesita un anumit nr. de patchuri. Cine crede altceva e...naiv.
Live in your world, get pwned in mine!
TheSmasher

Post by TheSmasher »

Da, adevarat, dar mai bine il tii mai mult in testare decat sa scoti 100 patchuri. Oricum, buguri mari chiar de la lansare nu vor fi tolerate. Daca se intampla, cu siguranta vor pica capete. Pe rupte.
Un fleac. L-am ciuruit...
AndreiD

Post by AndreiD »

Shader wrote:Oricând s-ar lansa tot va necesita un anumit nr. de patchuri. Cine crede altceva e...naiv.
Dar nu cred ca o sa fie dezastru ca alte jocuri care au necesitat vreo 3 luni de patching ca sa nu ai crash-uri in ele. :tongue3:
Shader

Post by Shader »

Nu se pune problema să fie dezastru la lansare. Parțial tocmai d-asta și durează atât. Prin patch-urile ulterioare se va încerca ajungerea la echilibrul perfect, lucru ce s-a realizat în primul Starcraft după câteva update-uri bune.
TheSmasher

Post by TheSmasher »

Nu putem decat sa speram...
AndreiD

Post by AndreiD »

Eu zic ca vor sa faca un joc cel putin la fel de bun ca primul in multiplayer.
In Coreea de Sud, starcraft e religie.
TheSmasher

Post by TheSmasher »

La multiplayer cu siguranta se straduiesc. Nu ma indoiesc ca va fi un joc bun, dar ce am spus in posturile anterioare nu se anuleaza.
esett

Post by esett »

http://eu.blizzard.com/support/article. ... oryId=7040
http://sclegacy.com/ daca nu merge linkul oficial(care mergea la ora la care am postat).

Se pare ca Beta-ul nu mai poate fi departe.
Last edited by esett on Fri Jan 29, 2010 11:54 pm, edited 4 times in total.
Shader

Post by Shader »

”We are sorry, but we couldn't find any results matching your search term or the article you have tried to view is currently not available. ”
Bloodred

Post by Bloodred »

Acolo erau system requirements?
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
Stainer

Post by Stainer »

hehe, asa se pare.
esett

Post by esett »

In plus in SUA se pare ca se poate downloada deja beta-ul.
Aceeasi sursa: http://sclegacy.com/

Sau se poate sa fi fost fake:

http://kotaku.com/5459769/your-starcraf ... -are-here-[update-+-no-theyre-not]
Last edited by esett on Fri Jan 29, 2010 11:54 pm, edited 1 time in total.
Alexis

Post by Alexis »

Daca WoW mergea acceptabil pe sistemele alea mai ziceam, dar cum nu era clar ca sunt putin fake.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Shader

Post by Shader »

S-ar părea că ”it's about time”: StarCraft II closed Beta to begin “later this month”!

Image
Shader

Post by Shader »

Starcraft II Open Beta ?
Blizzard’s Korean community manager Kicho has hinted of a possible open beta, saying StarCraft II will be available for “all fans of the franchise”, not just press and VIPs.

We know that all of you are very curious about the development of the Beta with the release of many Starcraft 2 Beta Testing related news across various news portals,” Kicho said in a message to the community. However, the specifics of beta testing have not been finalized yet and Blizzard is not yet ready to give out details. The team is apparently doing what it can to introduce StarCraft 2 as quickly as possible, something we have reported on previously.

I can definitely say that the Beta test will not just involve industry experts and other VIPs but rather will involve all fans of the franchise,” he said. This would in effect mean an open beta period.

The question is of course if this implied open beta will start after the promised closed beta, or if all the beta keys given away so far effectively have become worthless. An alternative is that it just means the fans so far already having received keys for various reasons.
burner
Radioactiv

Post by burner »

Stirea e de pe 6, anuntul oficial a aparut pe 10 si au zis clar ca e closed. E interpretat gresit ce a zis ala, tot pe baza de invitatie e, doar ca nu vor da invite-uri numai VIP-urilor. Am inteles se dau random, contand doar system specs.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Shader

Post by Shader »

burner wrote:Stirea e de pe 6, anuntul oficial a aparut pe 10
Ai dreptate, îmi cer scuze. Acest aspect mi-a scăpat din vedere.
PSS 214

Post by PSS 214 »

a inceput BETA.................. [smilie=Faint.gif]
Image

The minimum system requirements for the Starcraft II Beta are as follows:

PC Minimum Requirements:
• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
• 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
• 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7
• 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card
• 1024x768 minimum display resolution
• 4 GB free hard space (Beta)
• Broadband connection

*Note* the final requirements for Starcraft II have not yet been determined. Due to ongoing development the minimum requirements listed above are subject to change at any time. During this phase a Mac version will NOT be available, please check back.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Snow

Post by Snow »

Parca e launcheru de WoW :P Asteptam impresii PSS
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
PSS 214

Post by PSS 214 »

am uitat sa mentionez, eu nu particip la beta din pacate, poza este a unui user din Marea Britanie...

Beta I Need Gas Gameplay HD cum de au lasat toti n00bii sa joace BETA ? [smilie=Nice-try.gif] "facepalm blizzard"

LE: cica nu primesti mail cu cheie trebuie doar sa te uiti in contul battlenet si sa vezi daca ai fost norocos sau nu :d
Image

LE2: de aici puteti sa downloadati clientul pentru Starcraft 2 Beta US http://www.fileshack.com/file_download.x/17189#

muzica din SC2 beta http://reaverxai.com/sc2audio/Music/
eXist

Post by eXist »

Atat ? ... aici v-ati blocat ? ...
PSS 214

Post by PSS 214 »

te invit pe alt forum sa te dai mare ca ai cheie de SC2 beta
Shader

Post by Shader »

Păi ce-ai vrea să mai spunem dacă nu avem acces la beta ?
eXist

Post by eXist »

PSS 214 - Lasa arogantele.

Pai nu stiu ... Sunt destule detalii pe net acum mai mult ca niciodata. Lucruri sigure, spuse de oameni care au jucat.

Sa inteleg ca nici macar acele "Replay-uri" nu v-au atras atentia? in nici un mod ?

Eu tot raman la ideea ca "Roach"-urile de la Zerg sunt imba.
StarCraft II Beta User/Identifier: “eXist.gamextv”
dr_dream

Post by dr_dream »

Vad ca aici inca nu s-au postat, asa ca o voi face eu:

Replay-uri si jocuri live:

YellowSnow
TylerSC
HuskyStarCraft
StarCraftMethod
PSS 214

Post by PSS 214 »

60%... stay tuned [smilie=Victory.gif]
Image
AndreiD

Post by AndreiD »

eXist wrote: Eu tot raman la ideea ca "Roach"-urile de la Zerg sunt imba.
Ai nevoie de un Colossus si ai terminat roach-urile. Sunt destule contre impotriva roach-urilor, use your imagination.
eXist

Post by eXist »

Da, problema este ca nu ajungi atat de repede la Colossus. Nu mai repede decat ajunge Zerg-ul la Roach...
PSS 214

Post by PSS 214 »

Starcraft 2 Beta: CPU benchmarks – Core i5/i7 leading

Core i7 CPUs have performance problems in certain situations and we can confirm this from what we saw during our gamplay tests :sad1: ce bafta am...
VDtot

Post by VDtot »

Hai sa nu ne panicam totusi. Chiar si asa average framerate-ul e mult peste celelalte tipuri de procesoare. Iar faptul ca au probleme in anumite situatii in BETA nu are legatura neaparat cu procesorul, sunt 1000 de alti factori care ar putea influenta. Plus ca din ce vad ca scrie in articol problemele apar doar pe fast forward la replay, deci in jocul propriu zis nu apar astfel de probleme.

Daca ajungem sa ne vaitam si cu i7... :icon_smile:
eXist

Post by eXist »

Va dati seama ca astea sunt lucruri care se vor repara cu un simplu patch... no worries..

ce ma deranjeaza foarte tare este unitatea "Thor" de la terran. Este extrem de slaba. Se misca greu, grage greu, dammage mediocru, ajungi greu sa o faci, costa si multe resurse, mai e si mare rau... foarte prost gandita.
TripleX

Post by TripleX »

Cam greu sa ai o conversatie reala bazata pe experienta personala pe aici cand, in afara de tine, nu are nimeni un betakey ptr SC2... Dar din ce am observat din diferite filmulete si/sau streaminguri live, thor e destul de imba. Daca ajungi sa-ti faci o caruta de astfel de unitati, ai cam distrus orice adversar. Cel putin asta s-a intamplat in fiecare meci pe care l-am vazut. Mass thors = win!

Alte aspecte pe care le-am observat:
- protoss nu are un build solid pentru a contracara banshee-urile invizibile. Timpul necesar pentru a ajunge la banshee + cloack este cu mult mai redus fata de timpul necesar unui jucator de protoss sa isi construiasca un observer (robotics) plus pheonix/void-rays (stargate);
- reapers sunt prea puternici impotriva cladirilor;
- roach-ul este prea puternic pentru o unitate de tier 2 (sau 1, nu mai stiu exact), mai ales cu abilitatea de a se misca sub pamant. As fi preferat daca aceasta abilitate ar fi putut fi cercetata separat de burrow si mai tarziu.
- infestorul cam suge. Nighthawk (sau cum i-o zice acum) si Sentry au roluri MULT mai bine definite si mult mai folositoare.
- am vazut rush de mothership, cat si rush de planet fortress de unde trag concluzia ca trebuiesc putin nerf-uite.
- nu sunt de acord cu mule-ul si spawn larva. N-au facut decat sa ingreuneze ritmul jocului, obligand jucatorul sa le foloseasca in mod constant.
...
Spoiler!
Why so curious?
...
PSS 214

Post by PSS 214 »

LOLOLOLOL :d
Attachments
troll.JPG
Cristi23

Post by Cristi23 »

Superb joc, tipic blizzard. Extrem de bine optimizat. Pe un notebook cu o placa grafica intel gma 4500 HD efectiv zboara pe detalii medium spre high... asta chiar a fost o surpriza neasteptata. In rest o grafica foarte frumoasa, multe chestii care nu s-au schimbat fata de primul joc, este aceeasi senzatie, la terrani au aparut unitatii noi insa in mare e la fel. ceea ce mi se pare si normal... daca ai un lucru care merge ok de ce sa schimbi doar de dragul de a schimba. Abia astept jocul final. [smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif] [smilie=Respect.gif]
Bloodred

Post by Bloodred »

Într-adevăr bine optimizat, cu toate că puțin ciudat. Pe laptop cu P7450 la 2,13GHz și GT240M e perfect playable pe setări High și texturi Ultra, cred că ar fi ok chiar și cu setări Ultra. Partea ciudată e că pe laptop am cam același frame rate ca pe desktop, iar desktop-ul e la un total alt nivel de performanță.

Deocamdată îmi place ce văd, m-am obișnuit puțin cu rasele jucând contra AI (care a și reușit să mă bată odată) și de abia aștept să apară versiunea finală.

Sistem
gamihai

Post by gamihai »

Sa nu fie cumva limitate FPSurile. Sunt multe jocuri limitate la 30FPS.
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
PSS 214

Post by PSS 214 »

dupa 4 zile de jucat aproape incontinuu cu AI-ul v3, v4, v5, v5.1 si chinez / x20...

- zoom-ul prea apropiat este foarte enervant
- disparitia lurkerului
- disparitia Science Vessel-ului
- harti cu foarte putine minerale te obliga sa te descoperi prea repede
- i miss Big Game Hunters :sad1:
- Protoss mi se pare overpowered, daca in SC1 carrierele faceau legea acum Void Rays + Carriers n-au adversar
- animatiile hidrei mi se par plictisitoare fata de SC1
- o duzina de corrupters fac legea pe orice plansa VS air terran/protoss
- mothership-ul avea o abilitate destul de interesanta acum un an in filmuletele de pe youtube dar in beta pauza...
VDtot

Post by VDtot »

In ultimul patch au nerf-uit protoss-ul rau de tot. Pe langa mici tweak-uri la health/damage/production time pentru toate rasele au scos aproape toate abilitatile mothership-ului (time warp-ul e history, la fel si wormhole transit) si au limitat chrono boost-ul doar la Nexus, nu mai poate fi dat pe orice cladire. Practic au transformat mothership-ul intr-un arbitrer cu 8 supply si ceva damage, dar costuri uriase de productie si viteza mizerabila. Culmea e ca in amble patch-uri unitatea care a suferit cele mai mari modificari a fost mothership-ul (au crescut major timpii de productie, supply-ul si au scazut health-ul si shield-ul precum si viteza de acceleratie) cand sunt alte unitati cu impact mult mai mare, ceea ce pe mine ma cam frustreaza, au aratat atatea trailere cat de tare o sa fie si de fapt a ajuns chiar mai slaba decat Arbitrer-ul din Starcraft 1.

P.S. Am vazut un meci in care David Kim a "ras" efectiv de pe fata pamantului 2 baze protoss cu vreo 120 de banelings. Efectiv nu exista raspuns la asemenea forta de distrugere. Problema e ca nu fac splash damage reciproc, dupa parerea mea ar trebui modificat comportamentul intr-unul asemanator scourge-ului din primul Starcraft, cand puteai sa pierzi 4 scourge-uri omorand un observer.
Last edited by VDtot on Tue Mar 02, 2010 8:26 pm, edited 1 time in total.
Bloodred

Post by Bloodred »

gamihai wrote:Sa nu fie cumva limitate FPSurile. Sunt multe jocuri limitate la 30FPS.
Limitate nu-s, că am văzut și 70-80FPS. Ce mi se părea mie ciudat e faptul că pe desktop frame rate-ul scade pe la 30-35 în zone mai aglomerate, iar eu evident mă așteptam ca notebook-ul cu performanțe mult mai slabe să cedeze aici, dar surprinzător framerate-ul e tot pe acolo. Am fost plăcut surprins de asta.

Sistem
TripleX

Post by TripleX »

Ciudatica problema la mine. Am instalat si eu beta clientul pe laptop si nu imi recunoaste placa video (ati 4570), de unde nu imi poate pre-configura setarile video optime si nu pot sa setez o rezolutie wide sau mai mare de 1280 (nativ laptopul suportand 1440). Avand in vedere ca, pe un IntelGMA, Bloodred nu a raportat problemele enumerate de mine, inseamna ca ori e de vina placa video, nefiind recunoscuta de Blizz, ori poate fi o problema cu driverele. Au ramas aceleasi din momentul install-ului.

Voi reveni dupa ce imi voi instala ultimele drivere pentru placa video. Ca tot veni vorba, cum e recomandat sa instalez driverele la Ati? Pe 8600-ele actual, daca vreau sa-i fac update, rulez un executabil si am terminat. La Ati gasesc acelasi comportament, sau trebuie sa dau uninstall la vechile drivere?
...
Spoiler!
Why so curious?
...
Post Reply