Liga 1 si Cupele Europene
Moderator: Moderatori
- The Godfather
Felicitari Steaua! Cred ca daca va pierde cu Dinamo nu imi va pasa, pentru ca acolo unde a ajuns Steaua nu este asa putin.
Inca un motiv de bucurie:
"Accederea Stelei în semifinalele Cupei UEFA ne propulsează în acest moment pe locul 10 în clasamentul UEFA, cu un coeficient de 30,790. Pentru a putea să înscriem o echipă direct în Liga Campionilor, sezonul 2007-2008, Steaua trebuie să mai obţină cel puţin o victorie şi o remiză, şi automat calificarea în finală. Pe locul 9 este Rusia, ţară care a rămas fără nici o echipă în competiţiile europene şi care are un coeficient de 31,833." de pe site-ul Gazeta Sporturilor.
Doamne ajuta, Steaua are puterea sa ajunga in finala!
Inca un motiv de bucurie:
"Accederea Stelei în semifinalele Cupei UEFA ne propulsează în acest moment pe locul 10 în clasamentul UEFA, cu un coeficient de 30,790. Pentru a putea să înscriem o echipă direct în Liga Campionilor, sezonul 2007-2008, Steaua trebuie să mai obţină cel puţin o victorie şi o remiză, şi automat calificarea în finală. Pe locul 9 este Rusia, ţară care a rămas fără nici o echipă în competiţiile europene şi care are un coeficient de 31,833." de pe site-ul Gazeta Sporturilor.
Doamne ajuta, Steaua are puterea sa ajunga in finala!
Si iata ca azi vorbele mele s-au implinitdandanel wrote: Cred ca aceeasi greseala o face si Iancu la Timisoara!!
Ai bani,adu tata un antrenor capabil din afara sa-ti pregateasca echipa(nu intamplator antrenorii romani care au plecat afara au fost extrem de putini fata de jucatori) daca nu vrei sa ramai cu buza umflata!
Nici pe Hagi nu-l vad bine..dar in fine..sa asteptam inceputul de campionat!!

Science is organized knowledge. Wisdom is organized life.
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
- simbad_marinarul
E parerea ta care pt noi nu face nici 2 lei. Nu uita ca Olaroiu nu a putut folosi jucatori importanti. Mi-a fost teama de accidentari (care de altfel s-au si intamplat), cu Steaua orice echipa joaca la rupere.simbad_marinarul wrote:Olaroiu antrenor fara imaginatie, invechit si pana la urma de 2 lei.
Hai Steaua!!!
- simbad_marinarul
Da e parerea mea, dar n-a creat STEAUA, nu a facut nimic inovator sau bun de cand a venit, parerea mea e ca a avut noroc. Echipa a fost cea care a facut totul si a ajuns aici, Olaroiu n-are nici un aport.
Tin cu STEAUA, Hai STEAUA!! dar pot sa fiu si obiectiv, meci de 2 lei si asa mai departe.
Tin cu STEAUA, Hai STEAUA!! dar pot sa fiu si obiectiv, meci de 2 lei si asa mai departe.
It's not your clothes / It's not your dvd's / It's not your tv shows---IT'S YOUR WATCH THAT TELLS MOST ABOUT WHO YOU ARE
- SharpShooter
sincer sa fiu nu mi-a placut deloc arbitrajul.......o fi asta arbitru de mare clasa in spania&co dar ceea ce a prestat el nu prea se preteaza la stilul romanesc de jok, nu ca ar fi tinut cu unii sau ceilalti dar a fluierat cam aiurea (cred ca e prima oara cand eu contest modul de arbitrare)
meciul nu a fost grozav... 2 echipe inchise cu aparare rigida si deasa, una vizibil obosita, alta cu oarece "disperare" sa profite de ocazie si sa transeze evenimentul glorios......dar nu le-a iesit de data asta
meciul nu a fost grozav... 2 echipe inchise cu aparare rigida si deasa, una vizibil obosita, alta cu oarece "disperare" sa profite de ocazie si sa transeze evenimentul glorios......dar nu le-a iesit de data asta
Dinamovistul din mine a chiuit de fericire la golul superb al lui Niculescu din lovitura libera, si a scapat berea din mana cand a vazut ce gol penal a luat in minutele de prelungire...
Si parerea mea este ca arbitrajul a fost praf, omul ala fluiera ca la baschet, la orice atingere...
Meciul s-a lasat cu destule cartonase, dezavantajand in final pe cei de la Dinamo care urmeaza sa joace alt derby cu Rapid...
Sa vedem atunci ce o sa fie... 

Si parerea mea este ca arbitrajul a fost praf, omul ala fluiera ca la baschet, la orice atingere...

hmm... cam tembel meci, insa una peste alta, cine ar fi crezut ca, din 2 remize, Steaua va fi cu 3/4 din saci in caruta dupa meciurile cu Rapid si Dinamo; totusi, cu englezoii o sa fie nevoie de mai multe goluri, ca aia sunt periculosi... a, si si-a dat cineva seama ca in ultimele 3 meciuri in cupele europene pe terne prorpiu steaua a avut 2 egaluri si o infrangere nemarcand nici un gol?... uneori stau si ma crucesc cum naiba au ajuns asa departe... nu ca m-as plange doamne fereste:) (bine, bine, stiu ca au jucat bine in deplasari)
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Cu exceptia meciului de-acasa cu TSKA Dinamo nu a jucat nimic in cupele europene. Sa fie multumiti ca au scapat cu un egal. Am multi dinamovisti pur sange care se duc la multe meciuri ale echipei. Cu toate astea toti se asteptau sa fie cel putin 2-0 pentru Steaua. Pacat ca noi (Steaua) am fost prea obositi si ca nu s-a pus accent pe rezerve aca cum a facut cu Otelul.
Si sa fiu putin off-topic: Cati dintre voi merg pe stadioane si injura, se bat cu jandarmii si merg teava sa scandeze furia stransa in tot sufletul lor??
Se vede clar decaderea poporului roman. Ne invatam copii sa injure, sa pofteasca la ce nu-i al lor, sa fie cat mai violenti...
Nu mai exista rusine, respect, spirit normal de competitie. Exista Divizia A - Divizia Puscariasilor. As vrea sa merg cu prietena mea la meciuri. Din pacate nu ne indreptam spre mai bine panca cand parintii nu vor da doi bani pe educatia copiilor lor.
Si sa fiu putin off-topic: Cati dintre voi merg pe stadioane si injura, se bat cu jandarmii si merg teava sa scandeze furia stransa in tot sufletul lor??
Se vede clar decaderea poporului roman. Ne invatam copii sa injure, sa pofteasca la ce nu-i al lor, sa fie cat mai violenti...
Nu mai exista rusine, respect, spirit normal de competitie. Exista Divizia A - Divizia Puscariasilor. As vrea sa merg cu prietena mea la meciuri. Din pacate nu ne indreptam spre mai bine panca cand parintii nu vor da doi bani pe educatia copiilor lor.
Pai meciul cu Everton nu se pune ca fiind din cupele europene?DjKlausz wrote:Cu exceptia meciului de-acasa cu TSKA Dinamo nu a jucat nimic in cupele europene. Sa fie multumiti ca au scapat cu un egal.

Eu nu ma duc pe stadioane sa urlu, nu ma bat cu nimeni dar tin cu Dinamo de ceva vreme si asta e. Oricum meciul a fost unul urat, dar golul Stelei a venit cand nu se mai astepta nimeni, si a fost foarte penal. Greseala impardonabila a lui Munteanu, un portar de Divizia A nu ar trebui sa ia astfel de goluri...

Si pentru ca tot vorbim despre Divizia A eu tot imi imaginez cum s-ar descurca un club de fotbal avand investitori pe Gigi Becali, Marian Iancu si Adrian Porumboiu. Oameni care au dat bani pentru fotbal - daca ar fi uniti ar face un club mare. Un manager de talia lui MM cred ca nebunia acestor oameni ar face ceva frumos pentru tara. O Divizie A muult mai mica, nu cu 18 echipe cum se aude acum. As vedea campionatul nostru cu maxim 12 echipe pentru ca altfel niciodata nu vom avea o echipa care sa ne reprezinte. Vom avea doar un campionat largit in care unii se vor multumi sa imparta puncte iara altii sa creada ca sunt campionii Europei doar pentru simplul fapt ca vor castiga campionatul (Vezi Dinamo
)

klausz, 16 sau 18 nu e mare diferenta, atat timp cat raman putine echipe de mijloc, daca retrogradeaza 4 (pe care se vor "bate" ultimele, sa zicem 6), iar in cupe ar merge 6 (asa cum se spera peste 2-3 ani) unde vor tinde minim primele 8 echipe sa ajunga, inseamna ca numarul de echipe care sa faca manarii ar fi foarte mic...
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Ce asa mare condcator de club,nemaivazut,nemaipomenit si super talentat este MM?Personal nu il vad decat unul din multii lingusitori ai lui Becali,car vrea si el o bucatica din felia de cascaval a stapanului..DjKlausz wrote: Un manager de talia lui MM
PS: Cred ca mai bine ar fi ca Porumboiu si Iancu sa urmeze exemplul fotbalistic al lui Gigi Becali(caruia i se poate reprosa grobianismul dar nu si lipsa unei strategii pe termen lung):salarii bune,nu s-a vandut prea mult in ultimii 4-5 ani si ,cel mai important, RABDARE!
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
De unde si pana unde rabdare la Gigi Becali? L-a adus pe Olaroiu (primul mandat) si dupa cateva rezultate neconvingatoare, l-a dat afara. Cu Zenga cum a fost? Si era pe primul loc. Apoi a urmat Dorinel Munteanu si cu Titi Dumitriu. Nu Cred ca se poate vorbi la el despre rabdare, in privinta antrenorilor, dar si a unor jucatori (Rachita de exemplu).dandanel wrote: PS: Cred ca mai bine ar fi ca Porumboiu si Iancu sa urmeze exemplul fotbalistic al lui Gigi Becali(caruia i se poate reprosa grobianismul dar nu si lipsa unei strategii pe termen lung):salarii bune,nu s-a vandut prea mult in ultimii 4-5 ani si ,cel mai important, RABDARE!
Cand esti o echipa mare, asa cum este Steaua, nu iti permiti sa construiesti din prima. Este adevarat ca vinzi un jucator bun pe o suma de bani mare si cumperi unul mai ieftin (insa nu asa a fost in cazul lui Carlos, dar aici este altceva) dar trebuie timp ca acel jucator care vine sa se integreze.
Si mai este ceva: politica lui Gigi Becali nu este neaparat de nu a vinde, ci de a vinde la un pret cat mai mare. Asa ca el joaca o carte uriasa, doreste ca performantele echipei sa duca la cresterea cotei jucatorilor. In prezent, multi jucatori de la Steaua au cota mare si sunt doriti de echipe bune, dar cat va creste cota lor daca Steaua va ajunge in finala si mai ales, daca o va si castiga?
Rabdarea lui Becali este aceea de a vedea cum cresc banii in jucatori.
Si mai este ceva: politica lui Gigi Becali nu este neaparat de nu a vinde, ci de a vinde la un pret cat mai mare. Asa ca el joaca o carte uriasa, doreste ca performantele echipei sa duca la cresterea cotei jucatorilor. In prezent, multi jucatori de la Steaua au cota mare si sunt doriti de echipe bune, dar cat va creste cota lor daca Steaua va ajunge in finala si mai ales, daca o va si castiga?
Rabdarea lui Becali este aceea de a vedea cum cresc banii in jucatori.
Si eu simpatizez cu Dinamo dar inconstanta lotului,pleiada de antrenori si mai ales certurile si interesele divergente ale patronilor au dus la o echipa care in Europa afiseaza un fotbal ranced iar in campionat la meciuri neconvingatoare .
Vechiul user dandanel
Vechiul user dandanel
Jucatori expirati, refuzati spunea Becali. Eu cred ca jucatorii astia daca s-ar antrena cu adevarat ar putea fi cea mai buna echipa din campionat. Dara Niculescu nu alearga, cad cum este in preajma careului.. doar, doar o fluera ala in negru. Zicu nu marcheaza nici din 2 metri, Grigorie dribleaza cand nu trebuie si suteaza peste poarta, etc.
Asta despre atac, cat despre aparare... Are Dinamo asa ceva?
Aveti si voi unul mai bun (Moti) si gata vreti sa-l vindeti?
Asta despre atac, cat despre aparare... Are Dinamo asa ceva?

Eu sunt stelist, dar de cele mai multe ori sunt obiectiv. Pentru ceea ce a facut Steaua in Europa anul trecut si anul acesta, cand a adunat o gramada de puncte pentru coeficientul ala nenorocit pe care il aveam (este adevarat ca si Rapid a adus puncte), cred ca merita sa joace anul viitor in UCL.
Dintotdeauna Dinamo a profitat de performantele altora, sper ca nu si acum. La felul in care joaca, schimband antrenori pe banda, nu cred ca va face ceva in UCL.
Dintotdeauna Dinamo a profitat de performantele altora, sper ca nu si acum. La felul in care joaca, schimband antrenori pe banda, nu cred ca va face ceva in UCL.