Diablo 3

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

andrei

Re: Diablo 3

Post by andrei »

@fish
eu am fost la lansare, initial am vrut sa iau 3 xCollectors, dar nu s-a putut, nu erau disponnibile decat cu precomanda. n-am luat online am preferat cutii ca sa pot trimite si la prieteni, e altul farmecul cand primesti cutia.

work harder
Infernos

Post by Infernos »

Se pare ca bulgarii ne-au luat-o inainte la capitolul lansare Diablo 3.
http://octavian.dunare.net/2012/05/cum- ... -diablo-3/
Old nickname: pompiliu92
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

fishbone#1538
Radoo

Post by Radoo »

Shader wrote:
Radoo wrote:Probleme cu ajunsul cutiei de Collector's Edition. Dacă nu era CE, crezi că nu luam digital? dar ăștia de la Blizzard/Activision încă n-au aflat de Digital Deluxe Editions. Sunt cu cinci ani în urma celor de la Valve, măcar.
Adică tu ai dat preț dublu doar pentru Wings + 2 Dyes ?
Nu, pentru tot pachetul. Parcă erau mai multe decât o pereche de aripi și două vopsele. Eu ziceam în principiu de digital deluxe. Normal DD ar fi trebuit să fi fost mai ieftin decât CE.

Acum nu știu unde bați, tu ai dat bani pe benzină/mâncare/băutură în ultima vreme?! Eu am găsit totul gratis... [smilie=Nice-try.gif]
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Shader

Post by Shader »

Cum ar fi fost să-ți ofere o ediție DD care să conțină fix ce conține CE-ul (mă rog, mai puțin craniul -which btw nu e din plastic- și stick-ul USB) la un preț mai mic dar să fie...well, digital only ?
Soundtrack-ul, artbook-ul până și amărâtul ăla de making of combo își pierd cel puțin juma' de farmec în modul ăsta, IMO.
Ah, că ai fi vrut să coste mai ieftin ce oferă acum e altă poveste.
E o ediție pt. colecționari, dacă n-ar fi avut nimic fizic s-ar fi numit ediție ”e-peen”.

PS. Pe toate cele 3 enumerate am cheltuit bani în ultima vreme.
Live in your world, get pwned in mine!
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Eu luasem World of Warcraft CE and guess what. Ma plimb peste tot cu Mini Diablo la vedere in zilele astea :)
andrei

Post by andrei »

Tocmai lßam facut pe Belial, din a 5a incercare, pana m-am prins ca trebuie sa adun vitality pe mine ca sa pot rezista, doh... absolut SUPERB jocul, nu credeam ca mai gasesc vreun joc sa ma tina cu ochii lipiti de monitor si sa uit de tot.

Joc wizard apropo, la inceput a fost glass cannon, dar de cand am luat DIsintegrate, a devenit extrem de fun. Momentan sunt lvl 24.

Apropo de spelluri, pana acum Spectral Blades mi se pare cel mai reusit spell ca efect grafic.
Attachments
Screenshot029.jpg
Screenshot020.jpg

work harder
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Ieri l-am terminat si eu pe normal in co-op cu un wizard (eu fiind barb) si a cam fost faceroll. Gameplay time ~17h, level32. Jocul este clar mai scurt decat D2, dar nu ma deranjeaza.
Acum jucam pe Nightmare si este semnificativ mai greu (deja am murit in primu act de mai multe ori decat in tot jocul pe normal. Ma rup copacii aia cu poison. Ma gandesc cu "groaza" cum o sa fie pe Inferno :). Inca nu am gasit nici o legendar :(

Apropo de Belial, nu mi s-a parut greu deloc. L-am batut again azi de dim cu un demon-hunter solo extrem de usor.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Blue Max

Post by Blue Max »

Eu am ceva la 15-18 ore de joc si sunt abia in actul II... e drept ca joc solo (prima data pe normal doar asa o sa joc, ca sa-l pot "savura" pe indelete) cu un WD... si nu mi se pare deloc scurt. Ieri am pierdut ore intregi doar in actul 2 si tot nu am reusit sa-l termin. E drept ca am cotrobait prin fiecare coltisor de harta, am ascultat toate povestile caracterelor din oras, am vizionat fiecare lilmulet, etc. Daca si urmatoarele 2 acte au lungime comparabila cu primele 2... estimez ca o sa-mi ia cel putin 40 ore ca sa-l termin. Nu mi se pare deloc scurt ori prea putin. Cine v-a pus si pe voi sa-l jucati de la inceput in party ? :d
Image
Image
Image
Polski

Post by Polski »

Pe nightmare mai merge cu dificultatea, dar pe hell se simte deja de la primii minioni(pana iti pica o arma buna). Joc cu barbar si de la jumatetea de la nightmare numa cu scut si secure merg(si cu 3 abilitati de defence)
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Deci pe orice alt difficulty decat normal e permadeath.
andrei

Post by andrei »

@fishbone joci pe Europe region?

work harder
Ithanium

Post by Ithanium »

Si eu ma pregatesc de hell. L-am terminat solo pe nightmare dar sunt abia 48. Joc cu scut si cu dagger (nu am vazut cand l-am cumparat din AH ca e dagger dar are stats bune).

Si eu joc tot tanky, cu build-ul asta (i-am facut pe izual si diablo nightmare 1shot): http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bad!aZZaZb

Poate ca nu am cele mai bune pasive. Dar treaba cu cea mai buna defensiva e atacul nu functioneaza decat pe normal si hai act 1-2 din NM.
Shader

Post by Shader »

fishbone wrote:Deci pe orice alt difficulty decat normal e permadeath.
Întrebi sau afirmi ?
Dacă întrebi: nu. Dacă afirmi, nu m-am prins. :)
boboS

Post by boboS »

Vreau si eu Starter Edition daca mai are cineva. Pe a lui Blue Max l-am ratat ca nu am mai fost pe forum de pe 17 :sad1:
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Nu este asa de greu pe Nightmare, dar se simte clar dif fata de normal. Adica pe normal aveam build full-dps si nu aveam nici o problema, Iar pe NM sunt actu II pe la jumate si deja am inceput sa trec pe tank build ca sa fac fata (multumesc ithanium pt arma si scut :D).
Cel mai nasol o sa fie de la nivelul 60 in sus, pt ca tu nu mai cresti in nivel, dar monstrii tot cresc. Iar daca hell se deblocheaza la lvl50, inseamna ca inferno va fi cu adevarat un infern ;)
Ce frumos ar fi sa pice pe inferno rarele cum pica acum magicele, si legendarele cum pica acu rarele :D
PSS 214

Post by PSS 214 »

ieri l-am terminat si eu pe normal cu Wizard level 31
Diablo a fost cel mai usor boss culmea

la nightmare voi luati dupa voi mercenari sau va duceti singuri la atac?
ma gandeam sa iau iar scoundrelul dupa mine daca tot i-am pus 50damage pe el
blacksmith mi se pare super useless in jocul asta ](*,) daca aduni toti banii cheltuiti pt train ajungi sa platesti mai mult decat daca le cumperi direct de la AH :d

cine are prin visterie FLAWLESS RUBYs sa dea de veste pe PM, cumpar cu 3000gold bucata [smilie=Respect.gif]
lafel si cu amuletele... pt wizard, foarte rare si nici pe la AH nu prea am vazut cine stie ce... ofer GOLD

sariti cu ofertele
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Blue Max

Post by Blue Max »

boboS wrote:Vreau si eu Starter Edition daca mai are cineva. Pe a lui Blue Max l-am ratat ca nu am mai fost pe forum de pe 17 :sad1:
Nu l-ai ratat... inca il mai am... :). Povestim pe PM.
Image
Image
Image
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

PSS, si mie mi s-a parut simplut diablo, si f similar in abilitati cu diablo precedent. Ce am observat insa, pe nightmare mai ales, ca nu bossi sunt problematici, ci pack-urile de mobi elite. Mai ales aia cu combinatia vortex si frozen. Am prins stunlock-uri si de 10s din cauza lor :(
Blacksmith-ul nu mi se pare useless. Mi-am facut iteme bunicele pe la el.
Ithanium

Post by Ithanium »

Stunlockers nu-s problema.Ieri am dat de un pack care pur si simplu a trebuit sa il evit. Reflet damage+vampiric...nici eu nu ii puteam omora, dar nici ei :)

Blacksmith e cam useless pana acum. Asta e si parerea mea. Nu e vorba doar de costurile enorme in a il creste si care da...de banii aia iei arme/armuri foarte bune din AH, dar crafting-ul bazat pe RNG e o prostie. Daca ar fi asa...50% stats fixe si 50% rng ar fi ok.

Parerea despre dificultate e aceeasi si pentru mine. Champs/elites sunt mai grei decat bosii. Iar legat de bossi...diablo mi s-a parut cel mai aiurea. Cel mai urat boss...zici ca e un amarat de alien... Parca si Leoric e mai sexy :P
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

KodiaK wrote:Cel mai nasol o sa fie de la nivelul 60 in sus, pt ca tu nu mai cresti in nivel, dar monstrii tot cresc. Iar daca hell se deblocheaza la lvl50, inseamna ca inferno va fi cu adevarat un infern ;)
E impropriu spus "monstrii tot cresc".
Fiecarui monstru din joc ii sunt asignate 4 levele diferite, cu status-uri corespunzatoare (dar si 4 rank*-uri diferite). Astfel primii monstri in Act I sunt level 1 in Normal, dar aceeasi monstri sunt level 31 in Nightmare, level 51 in Hell si level 61 in Inferno.
Altfel spus, in Inferno monstrii sunt level >=61 (in functie de zona/Act).

Monstrii sunt generati automat, dar la un anumit nivel de dificultate tot ceea ce difera e rank-ul (level-ul fiind fix). *Rank-ul afecteaza drop-urile si cat HP are monstrul, cele 4 rank-uri fiind: normal, champion, rare, minion (+unique care apar doar in puncte cheie ale povestii, deci nu-i iau in calcul).

De exemplu, Crawling Torso - Act I:
Crawling Torso.jpg
fishbone wrote:Deci pe orice alt difficulty decat normal e permadeath.
Permadeath e doar in Hardcore mode, dar difficulty =/= mode...
Difficulty per level jucator = Normal (level 1-31), Nightmare (level 31-50), Hell (level 50-60) si Inferno (level 60).
Indiferent de difficulty cand mori ai resurrect la checkpoint-ul anterior (cu penalizare dupa level 10, si anume -10% equipped items durability).
Hardcore mode e selectat la crearea caracterului (optiune disponibila dupa cresterea unui alt caracter pana la level 10). Caracterele hardcore nu pot fi resurrected, astfel incat nu mai poti juca cu ele cand mori. Deasemenea: nu au acces la real-money AH, au rank separat si numele scris cu rosu, pot forma echipe doar impreuna cu alte caractere hardcore.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
EsQuire

Post by EsQuire »

N-am mai prea jucat Hack'n'Slash-uri, insa ma tenteaza Diablo 3 asta (action-RPG [smilie=maniac.gif] ) ... Are cineva un guest pass key sa-mi dea? ...
In orice caz, inafara de Strategy Guide-ul furnizat de Brady Games ( de la care mai am si SG-urile de la WoW+TBC ) ce sursa imi puteti recomanda -pentru newbie- de unde sa invat mecanicile/ideea jocului si eventual sa ajung "to master it" ?!
Multam' anticipat, caci tare vreau sa-l incerc inainte de a face upgrade la full version :occasion14:
Blue Max

Post by Blue Max »

Vezi daca nu cumva mai are Pretorianu'... daca nu, o sa incerc sa-ti fac eu rost de unul. Nu-i precis ca si reusesc... dar incerc... :tongue3: . Daca intre timp ai primit tu din alta parte, sa ma anunti.
Image
Image
Image
Shader

Post by Shader »

BS-ul nu e deloc useless. Greșeala voastră că v-ați apucat să investiți în el la lvl 10-20-30.
BS-ul se upgradează de la lvl 58-60 și este foarte util pt. planuri. ”Exalted” spune ceva ?

Iar dificultatea pack-urilor rare/champions vs. bosses a fost confirmată cu câteva luni înainte de lansarea jocului.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Wait ... cum anume incep un joc mai sus de Normal?
Cand creez caracter nou singura optiune e pe Hardcore cu permadeath.
Jucam pana acum pe NA region, nu am observat optiunea de a schimba :sad1:
Cum e faza cu friends list, asta depinde de ce server esti?

LE: nevermind, m-am dumirit in legatura cu difficulty levels :)
Ithanium

Post by Ithanium »

Mda...cred ca friends depind de regiune...retardata treaba.
Shader

Post by Shader »

Caracterele și friends list-ul sunt region locked. Iar RMAH-ul merge doar în home region.
fishbone
Moderator

Diablo 3

Post by fishbone »

ithanium nu tu mi-ai trimis un mesaj acum câteva zile?
Si parca am mai văzut pe cineva de aici online, Kodiak parcă
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Eu am fost pe US cand erau in mentenatna serverele din EU. Din pacate characterele nu sunt globale asa ca nu o sa mai joc pe US :(
Ca sa deblochezi urmatoarea dificultate (nightmare) trebuie sa termini jocul pe normal, si tot asa si cu restul dificultatilor.
Hardcore este un mod de joc nu o dificultate. Adica pe hardcore tot pe normal incepi jocul :)
VDtot

Post by VDtot »

Sursa: Youtube

Pare sa fie mai pregnant pe US insa v-as sfatui sa nu intrati in public games o perioada. Just play with people you actually trust :iconbiggrin:

P.S. Vuiesc forumurile oficiale deci e de asteptat un nou "maintenance downtime" pentru servere. Ah da, si authenticatorul nu va ajuta absolut deloc, e inutil.

Acum nu ca sunt eu cobitor, insa asta este una dintre cele mai proaste lansari din istoria jocurilor.
Radoo

Post by Radoo »

Cică au dat Blizzard un comunicat: http://www.forbes.com/sites/erikkain/20 ... ty-issues/.

Până acum, mi se pare că s-au dus Blizzard la vale. După ani de WoW, să nu ştie să facă un release ca lumea la un joc unde maxim joacă patru oameni?! [smilie=Nice-try.gif]

VDtot

Post by VDtot »

Pai in comunicatul ala nu spun nimic despre problema in cauza. Ei baga aceeasi placa "buy an authenticator & ....".

Sa fim clar intelesi: authenticatorul nu e bun decat pentru protectie impotriva incercarii de furt a contului - daca cineva reuseste sa afle parola. Authenticatorul ofera practic o a 2-a parola cu termen de valabilitate limitat, fiind foarte bun pentru aceasta situatie.

In cazul de fata din ce se pare e un session hijack, adica tu intri in joc in public game cu contul tau, hackerul X da join, apoi da alt tab si salveaza separat un fisier pe care jocul il genereaza temporar cu un ID de sesiune pe care il primeste sesiunea formata de voi doi in joc.

Apoi poate sa iasa si sa faca singur un joc, inlocuieste ID-ul sesiunii lui (care e nou acum) cu cel al sesiunii in care erati voi 2 (nu stiu sigur daca fiecare primeste cate un ID sau e generat un ID general pentru amandoi, dar ideea de baza e aceeasi) et voila, are acces la caracterul vostru. Dar doar la caracterul vostru, nu si la cont.

Practic nu poate face altceva decat sa transfere toate items/gold si sa va lase in p**a goala, care nu e la fel de grav ca furtul de cont, but still annoying.

L.E. M-as fi gandit ca ii duce capul si pe dezvoltatorii de la Blizzard sa puna un SessionIsActive checkbox in baza de date si sa verifice daca la Join Game sesiunea care vine de la client mai este activa si/sau expired.
Radoo

Post by Radoo »

Cică mi-a ajuns jocul acasă. Am activat CE-ul pe BattleNet EU. Intru în joc, surpriză: nu apare upgradat contul. Cred că e de la mentenanţa lui peşte din State. Probabil au un master server cu serialele, ceva, şi e fix în SUA. De-acum am să văd diseară, când ajung iar acasă.

KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Nasoala faza cu session ID. Sper sa o rezolve soon. N-am jucat decat un singura data public game, in rest doar solo sau cu prieteni.
GabYO, de unde ai luat poza aia? Exista vreun link pe undeva? Ca sunt tare curios sa studiez si eu nitel monstrii.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

KodiaK wrote:GabYO, de unde ai luat poza aia? Exista vreun link pe undeva? Ca sunt tare curios sa studiez si eu nitel monstrii.
Din Diablo 3 Signature Series Guide (by Doug Walsh & Rick Barba)... are 448 de pagini si contine cam totul despre joc (caractere, monstri, questuri, iteme, etc).

PS: Daca nu-l gasesti mai ieftin, imi dai PM si ti-l imprumut eu...

VDtot

Post by VDtot »

Sursa: Youtube

Asta ca sa vedeti de ce alte mizerii se tin Blizzard cand opresc serverele pentru "maintenance".

Pe scurt, echipa asta avea 4 monks care dadeau pe rand invulnerability, blind si 7 sided strike si ajunsesera sa aiba timings asa de buni ca practic erau tot timpul invulnerabili.

Blizzard a "rezolvat problema" printr-un hotfix. Ce e si mai trist e ca aceasta echipa nu postase nici un video sau stream cu strategia iar Blizzard ii urmarea din umbra pe servere oprindu-le in cele din urma progresul in Act3 Inferno prin micsorarea perioadei de invulnerability, NEANUNTAT!.

Deja incepe sa-mi fie scarba.
Bloodred

Post by Bloodred »

Eu de abia azi mă apuc să joc, c-am fost plecat din țară deci nu știu cum stă treaba, dar de ce e rău că au scos invulnerabilitatea permanentă din joc? Mi se pare că n-ar trebui să existe posibilitatea de a face așa ceva de la bun început, deci foarte bine c-au scos-o.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

OMG, au oprit un exploit de kkt pe care il foloseau aia. Ce nesimtiti sunt Blizzard....be serious.
VDtot

Post by VDtot »

Mda, n-ati inteles dar nici nu cred ca mai vreau sa-mi bat capul.
Problema nu e ca au oprit un exploit ci ca au facut-o miseleste, neanuntat. Problema e ca ei mint ca fac maintenance cand de fapt stau si supravegheaza exploits si stau ca big brother peste anumite conturi.

Problema e ca nu s-au sinchisit sa faca sa mearga serverele la lansare sau sa rezolve problemele de securitate in schimb le pasa sa nu termine lumea inferno prea repede.
Problema e ca schimba regulile jocului din mers.

Nici nu vreau sa incep sa postez videos cu interviuri in care spuneau cum o sa fie jocul, incepand de la banner customization (sa vedeti video de la Blizzcon in care aratau diferentele intre banner de incepator si cel de Level 60) pana la runestones, sockets care inca mai sunt pe site ca feature la jeweler, PvP si auction house care nu poate fi folosit.

Dar presupun ca la noi la Romanica e ceva normal, e smechereste sa faci asa. Problema e ca nici macar noile generatii care se presupune ca-si cunosc interesul habar nu au cand sunt trasi pe teapa. Daca voua vi se pare normal sa fiti inselati, tipic romanesc, doar e care pe care aici, atunci nu pot decat sa va doresc succes la inghitit cat mai multe. Nu ca v-ati da seama cand inghititi, poate chiar o sa va placa crezand ca asa e normal.

Eu ma retrag din acest topic, fanboys galore!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Presupun ca sti cine-i Athene? Si de istoria lui cu blizzard? Sau de experienta lui de troll pe youtube?
A fost banat in WoW pentru exploit (mob-tagging in dungeon, level 70-80), si a pierdut implicit cursa "world first level 80". Level 85 mi se pare ca a avut world first (tot cu mob-tagging, dar nu in dungeon de data asta).

Si era clar ca o sa fie "urmarit" in Diablo 3. Nu e nici prima, si nici ultima oara cand blizzard face asa ceva. In WoW au monitorizat intotdeauna guildele/jucatorii cunoscuti pentru world first, tocmai pentru a gasi probleme in mecanica jocului. Dar nu prea inteleg de unde expresia asta cu "urmariti din umbra"? Nu asta se presupune ca trebuie sa faca un GM? Sa monitorizeze activitatile suspecte in joc pentru a evita incalcarea regulilor? Si cand ai 4 jucatori level 60 pe Inferno in timp ce altii n-au trecut inca de Hell, nu te uiti ce/cum fac aia?

Nu ma indoiesc ca sunt cativa angajati blizzard care nu-l suporta pe Athene si ii cauta nod in papura. Dar in acelasi timp nici nu pot sa-l vad ca pe sarmana "Maica Theresa" persecutata de Hitler! In opinia mea lucrurile stau in felul urmator: blizzard au tot dreptul sa-si monitorizeze jocul, sa-si impuna regulile asupra jocului, sa-si corecteze bug-urile si scaparile, si sa pedepseasca jucatorii ce folosesc exploit-uri.
In cazul de fata cei de la blizzard sunt vinovati de incompetenta crancena. Si anume faptul ca n-au testat jocul suficient incat sa realizeze ca acest exploit e posibil. Immune to all damage!?!? Cum ai putea presupune ca asa ceva e ok si/sau normal?

Later edit: Am postat inaintea postului de mai sus. Deci VDtot inteleg ca esti d'acord ca era un exploit, si in consecinta o problema ce trebuia rezolvata. Si sa inteleg ca ceea ce te deranjeaza este defapt modul in care au rezolvat problema, nu rezolvarea problemei? Pff... cred ca dramatizezi situatia fara rost.
Mai degraba as zice sa-i acuzi in continuare de problemele care le au cu securitatea conturilor, intarzierea real-money AH si PvP, stabilitatea indoielnica a serverelor, etc... ca alea sunt probleme reale. Nu faptul ca nu-mi trimit mail cand repara un exploit!

Post Reply