Seriale Sci-Fi pe Micile Ecrane

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

Merced
Moderator

Post by Merced »

ice01 wrote:
[Merced] wrote:E vorba de continuarea celui cu ...
Da ! [smilie=maniac.gif]
Si totusi e ceva straniu... Episoadele pe care le-am gasit nu au "insemnele" SciFi si nici pe site-ul postului TV nu apar, desi sunt clar cele care trebuie. Sunt cumva "scapate" inainte de termen? :-~
ice01

Post by ice01 »

Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu il mai transmite SciFi ... si eu m-am uitat pe site-ul oficial si blog, nici acolo nu s-a updatat nimic, vorba ta ... straniu ...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu se pune problema sa nu-l transmita SciFi, ca p-asta l-au ales in fata SG-1 pana la urma, daca renunta si la el sunt nebuni... Mai mult ca sigur episoadele astea au fost procurate ilegal si puse pe net, dar pana la urma e in avantajul nostru. Eu stiam ca ambele seriale Stargate au pauza pana in ianuarie... :d
iLogiK

Post by iLogiK »

nu este nimic ilegal (in afara de faptul ca le downloadam noi :P)
episoadele au fost difuzate de Movie Central (un canal din Canada) inainte sa fie difuzate pe Sci Fi....nu ma intrebati de ce...asa a fost si anu trecut, si SG-1 va fi difuzat pe Sky One prin ianuarie sau februarie.
Partea proasta este ca nu le vedem in paralel....adica poate o sa fie spoilere in Atlantis in legatura cu ce se intampla in acelasi timp in SG-1, si noi o sa vedem SG-1-urile abia dupa ce vedem tot sezonul din Altantis
Merced
Moderator

Post by Merced »

Interesanta chestia, totusi ma asteptam sa fie macar o sigla a televiziunii acolo. In fine, e foarte bine ca mai am si eu ce vedea, acum am "pe teava" cel mai nou episod din Galactica ca am ajuns si cu asta "la zi" si ma cam plictisesc. Stie cineva cand o sa apara urmatorul episod din Atlantis? :D
VDtot

Post by VDtot »

Dar Top Gear nu mai apare?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

yea, si sa testeze o nava spatiala, sa nu fim offtopic :D
Dum zomfies...
Radoo

Post by Radoo »

BSG 03x09 > interesant... :laughing6: Nu dau detalii. Uitati-va! :)
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Darth Vader

Post by Darth Vader »

Gateworld are ceva spoilere cu SG1 S10 :P.

Dupa THE QUEST PART 2 o sa avem:

Spoiler!
Part 2 takes up from about this point: "At the end of part one, they face the protector of the Sangraal, and in part two their quest reaches its end, but not in the way they expected. Things take a bizarre turn and culminate in the disappearance of one of our characters

BOUNTY
Spoiler!
Cameron Mitchell finds himself the target of an alien bounty hunter, who tracks him to his high school reunion.
THE SHROUD
Spoiler!
Mitchell, Carter, Teal'c, and Vala visit another world, where yet another village of humans has been approached by a Prior of the Ori. They talk with the village leader, Tevaris, who explains that a Prior has recently visited them and spoke persuasively about the Ori religion.The team is curious to learn from Tevaris that this particular Prior has yet to make any threats that the village will face death and destruction if they refuse to follow Origin. Instead, he is using a "soft sell" method of evangelism, sharing only the benefits and positive merits of Origin as the one true path to salvation.When it is announced that the Prior has returned for their answer, SG-1 takes cover to hide from him. The shrouded man walks into the village and asks Tevaris for his answer. At first SG-1 cannot see his face, but when they do they are stunned: With the white hair, a pale face, and milky eyes of a transformed Prior, it is Daniel Jackson.
Aici vedem defapt ce plan are Adria cu Daniel Jackson [smilie=maniac.gif] .

LINE IN THE SAND
Spoiler!
SG-1 tries to defend a planet from Ori invasion by hiding its people in another dimension.
THE ROAD NOT TAKEN
Spoiler!
Carter ends up on her own in an alternate universe and proceeds to change the course of things in that universe.
BAD GUYS
Spoiler!
The SG-1 team visits an alien museum on another planet -- but are mistaken for a band of zealous rebels who have taken hostages.
TALION
Spoiler!
A terrorist bombing of a Jaffa council meeting ends with several deaths, including those of innocent bystanders and children. Teal’c seeks revenge when he discovers that one of his former pupils is behind the slaughter.
FAMILY TIES
Spoiler!
General Landry's ex-wife, and Doctor Carolyn Lam's mother, visits the SGC. Vala also sees her father.
DOMINION
Spoiler!
SG1 gets caught in the middle when Baal and Adria compete for domination of the galaxy.
Episodul acesta il astept cu nerabdare [smilie=maniac.gif]

UNENDING
Spoiler!
SG-1 members travel into the future 20 and 40 years and see what their possible futures may hold.
SG1 o sa continue pentru ca cei de la Sky British satellite, dau non stop episoade. Pe Sky One au inceput de la Season 1, pe Sky two, de la season 4, Sky three, season 7, etc. La fel si cu Atlantis. Eu am postul SCI-FI si inca nu am vazut inca noutati despre SG :(.

Unele episoade o sa fie chiar interesante, altele, nici o legatura :P.

Ultimile noutati, Amanda Tapping mai are cam un an din contract cu STARGATE deci chiar daca SG1 moare o sa joace cu McKay in Atlantis ;). Samantha Carter will stay:P.
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Merced
Moderator

Post by Merced »

Darth Vader wrote:Ultimile noutati, Amanda Tapping mai are cam un an din contract cu STARGATE deci chiar daca SG1 moare o sa joace cu McKay in Atlantis ;). Samantha Carter will stay:P.
Asta ar fi o salvare pentru toate personajele din SG-1, "mutarea" lor in Atlantis, desi ar deveni putin straniu. Hai ca McKay si Carter sunt penali impreuna, dar n-as vrea sa vad ce ar iesi cu Ronan si Teal'c, de exemplu sau cu Mitchel si Shepard. Jackson cred ca si-ar gasi usor locul in Atlantis, asta daca s-ar intampla ceva de genul asta. Oricum momentan mai sunt sanse sa continue si SG-1, desi foarte mici, macar un film pentru TV tot va aparea ca o concluzie...
Darth Vader

Post by Darth Vader »

Eram un fan NEXT GENERATION dar cred ca cel mai bun Star Trek este Voyager. Tocmai am vazut Endgame part 1 si Endgame part 2. Minunat sfarsit pentru Janeway ;). 10/10 pentru Voyager and co ;).
Last edited by Darth Vader on Sun Dec 03, 2006 10:08 pm, edited 1 time in total.
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ufff... Am vazut Enterprise cap-coada, TNG am vazut destul de mult, ma rog mai pe la TV mai pe PC. Am avut o tentativa sa vad si TNG-ul, dar cum primul sezon a fost unul slab de tot, m-am plictisit repede, plus ca ma uitam pe net inainte la rating-ul episodului, si saream peste cele stupide cu oamenii care fugeau in loc sa mearga si alte asemenea chestii... Si de Voyager ma apucasem, cred ca am si acum jumate din primul sezon pe HDD dar din lipsa de seederi :( am renuntat. Stiu ca e meserias, mai nasol e ca am mai citit pe net si in mare parte stiu deja actiunea si ce se intampla in unele episoade cheie. Ar fi frumos un nou Star Trek, adica un serial, nu un film ca ala o sa apara prin 2008, de aceasta data plasat dupa Voyager. Zic eu ca ar avea de unde sa se inspire scenaristii...
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

[Merced] wrote:Ufff... Am vazut Enterprise cap-coada, TNG am vazut destul de mult, ma rog mai pe la TV mai pe PC. Am avut o tentativa sa vad si TNG-ul, dar cum primul sezon a fost unul slab de tot, m-am plictisit repede, plus ca ma uitam pe net inainte la rating-ul episodului, si saream peste cele stupide cu oamenii care fugeau in loc sa mearga si alte asemenea chestii... Si de Voyager ma apucasem, cred ca am si acum jumate din primul sezon pe HDD dar din lipsa de seederi :( am renuntat. Stiu ca e meserias, mai nasol e ca am mai citit pe net si in mare parte stiu deja actiunea si ce se intampla in unele episoade cheie. Ar fi frumos un nou Star Trek, adica un serial, nu un film ca ala o sa apara prin 2008, de aceasta data plasat dupa Voyager. Zic eu ca ar avea de unde sa se inspire scenaristii...
Ar fi fost frumoasă şi o continuare la Enterprise. (mai multe sezoane or smth vreau să zic, via timeline ştiu că e TNG) Acum ştiu că nu numai mie mi se par primele episoade din TNG pretty boring. Totuşi, mi se pare o greşeală să vezi Enterprise şi apoi seriile vechi. Prea tremura camera ăluia în mâna şi stelele sunt spoturi pe un cer care nici negru nu e :laughing6:

Edit pentru ceva virgule.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nyana wrote:Ar fi fost frumoasă şi o continuare la Enterprise.
Un serial al carui prim sezon a fost un hit, si care se anunta foarte promitator a fost "omorat" de sezonul 3 cu a sa poveste continua, care nu era in spiritul Star Trek, ci mai degraba in spiritul Lost... Plus ca fanii adevarati au fost deranjati de aparitia acelei povesti cu Xindi, care nu mai fusese mentionata pana atunci. Oricum mie mi-a placut si acel sezon, dar asta pentru ca l-am vazut in 2 zile, nu am stat ca cei care erau "la zi" cu episoadele sa-l vad intr-un an, pentru ca intr-adevar a fost frustrant. Si mie imi pare rau ca nu a continuat, dar nu pot decat sa sper intr-un nou serial candva, universul Star Trek nu e nici pe departe mort...
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

[Merced] wrote:
Nyana wrote:Ar fi fost frumoasă şi o continuare la Enterprise.
Un serial al carui prim sezon a fost un hit, si care se anunta foarte promitator a fost "omorat" de sezonul 3 cu a sa poveste continua, care nu era in spiritul Star Trek, ci mai degraba in spiritul Lost... Plus ca fanii adevarati au fost deranjati de aparitia acelei povesti cu Xindi, care nu mai fusese mentionata pana atunci. Oricum mie mi-a placut si acel sezon, dar asta pentru ca l-am vazut in 2 zile, nu am stat ca cei care erau "la zi" cu episoadele sa-l vad intr-un an, pentru ca intr-adevar a fost frustrant. Si mie imi pare rau ca nu a continuat, dar nu pot decat sa sper intr-un nou serial candva, universul Star Trek nu e nici pe departe mort...
Din ce zic ei, vroiau mai mult să atragă cu sezonul 3 pentru că-şi pierduseră audienţă pe la sezonul 2. Adevărul e că şi din punctul meu de vedere sezonul 3 din când în când o cam dădea în telenovela, dar tot mergea :d
Darth Vader

Post by Darth Vader »

Eu aveam de multa vreme in lista de programe pe SKY, Enterprise,Voyager si Deep Space Nine. Nu m-au tentat deloc pana nu mi-am luxat glezna si a trebuit sa stau in pat. Voyager mi-a placut foarte mult din cauza lui Janeway. Ea are un fel aparte de a lua decizii. Picard a devenit putin cam "common" si m-a plictisit. Nici Archer nu era rau, iar T'Pol a fost o cookie ;) . Chiar nu ma asteptam la un sfarsit din asta pentru Voyager. Probabil sunt cam in urma de am reperat doar acum magia din film :P. La fel si cu Stargate SG1. A trebuit sa fac varicela sa ma uit la ele :P.
3. Sony DSC -H5
Merced
Moderator

Post by Merced »

In primul rand vreau sa spun ca-s surprins sa vad si pe la noi o fata care sa se uite cu placere, chiar sa urmareasca cap-coada un serial SF, deci ai o bila alba de la mine Nyana. [smilie=Respect.gif] Cat despre omoratul audientelor, eu unul citisem ca sezonul 3 a fost de vina, poate nu-mi aduc eu bine aminte. Oricum astfel de seriale dispar si pentru ca in multe parti ale lumii oamenii nu le pot urmari. Imi aduc aminte cu placere ca primul sezon din Enterprise l-a dat cu mica intarziere fata de State B1TV, apoi cand asteptam cu nerabdare sezonul 2, m-am trezit ca dau tot acelasi sezon. Faza pe care au facut-o si cu TNG. Dadeau parca de la sezonul 2 la sezonul 4, oricum imi aduc aminte ca se opreau dupa primul episod cu borgii. Chiar daca stiam ceva despre continuarea sa, pana n-am dat de net broadband n-am avut ce face si a trebuit sa astept ceva. Inca imi aduc aminte ca eram un pusti la tara, unde aveam o antena d-aia turceasca cu care se vedeau oarecum posturile transmise din Bucuresti si cum asteptam fiecare episod din TNG cu sufletul la gura. Oricum TVR-ul a dat o mare parte din ele, dar atunci eram destul de mic, cred ca nici nu eram la scoala si nu prea aveam interes sa ma uit. Acum ajuns la o varsta inaintata am redescoperit unele seriale, chiar si mai vechi si imi face placere sa le urmaresc. De cateva ore incerc sa iau primul sezon din Voyager, dar al naibii torent cred ca are numai seederi d-aia ca mine care fac upload cu 5 kilo... :sad1:
Si inca o intrebare pentru cei care stiu: mai apar episoade din Atlantis "inainte de termen", pe televiziunea aia canadiana? Eu unul in afara de cele doua n-am mai gasit nimic... [smilie=maniac.gif]
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu tind sa fiu de acord cu creatorul si sa zic ca suprasaturarea de Star Trek a omorat Enterprise... de altfel si motivul pentru care a avut asa un succes Stargate. A fost un serial bun, chiar daca multi actori prea semanau intre ei (Scot Bakula, seful motoarelor si paza) si personajele lor nu erau la fel de interesante ca si altele de pana atunci (me misses Worf, Data si cheliosu :()... exceptand vulcaniana care era de nota zece :). A fost interesant tocmai pentru ca povestea era un pic mai complexa (uneori lungita totusi) decat pana atunci, dar prea mult Star Trek se pare ca strica.
Dum zomfies...
Darth Vader

Post by Darth Vader »

Totul se invarte in jurul banilor si a RATING-urilor. TNG (eu sunt un mare fan TNG) a avut niste episoade mai ridicole decat Enterprise si Voyager puse la un loc. Filmele bazate pe TNG m-au dezamagit. Nemesis a fost sub asteptari. In TNG daca Picard nu e Borg are clone, sau cand Picard nu e Borg sau nu isi gaseste cate o clona, Data da peste frati, surori, verisori, etc. Nu ma intelegeti gresit imi place TNG, l-am urmarit aproape in intregime. Enterprise si Voyager mi-au dat o impresie ca ar fi mai interesante. Poate din cauza ca eram satul pana peste cap de TNG.

Ma mira totusi cum Voyager a rezistat asa de mult :P. 9 sezoane cu Voyager si 3 cu Enterprise. Se pare ca lumea a raspuns mai bine seriei Voyager. Seven a fost un personaj misto dar T'Pol era mai faina. :laughing6:
3. Sony DSC -H5
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Ce s-a ales pana la urma de Firefly: http://www.wired.com/news/technology/0,72263-0.html

Eu unul as fi vrut sa-l continue...
Dum zomfies...
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

[Merced] wrote:Cat despre omoratul audientelor, eu unul citisem ca sezonul 3 a fost de vina, poate nu-mi aduc eu bine aminte. Oricum astfel de seriale dispar si pentru ca in multe parti ale lumii oamenii nu le pot urmari.
Aşa, că am promis că revin.

Da, sezonul 3 was a real audience killer, dar au făcut povestea diferită tocmai pentru că ratingurile de la primele două sezoane went pretty downhill. Chiar într-un Making Of Shuttlepod One, Brannon Braga spunea că deja incepuse să scadă audienţa, şi s-au gândit că problema era că au pus accentul pe oameni şi nu pe poveste în mod deosebit. La toată povestea cu The Xindi, nu ştiu, sunt toţi obsedaţi cu arma, the expanse and being angry all the time. Apoi sezonul 4 a fost teribil. Vreo 3 arcuri cam aiurea, parcă trebuiau să exploreze nu să facă pe taxi-ul prin Sistemul Solar. Defapt, întreg sezonul 4 a fost numit "Solar System Arc" exact din această cauză. Şi dacă tot e să vorbim de critică, mă aşteptam la altceva de la The Temporal Cold war la cât s-a vorbit de prin primele episoade despre el. Păcat că nu mai găsesc unde-am citit ce zicea Connor Trinneer că nu înţelegea de ce ratingurile au picat şi mai tare prin sezonu 3. Keep your shirt on, lieutenant :d

Un pic pe lângă, recomand extra-urile de la Enterprise, making of-urile etc, sunt destul de interesante, si pe alocuri funny rău. And now I know why they don't let T'Pol laugh. She has a terrible laugh :d

offtop, Darth Vader, sincer, am priceput toţi că eşti fan TNG de la primul post, stop repeating, write in your sig or smth. :laughing6:
Darth Vader

Post by Darth Vader »

offtop, Darth Vader, sincer, am priceput toţi că eşti fan TNG de la primul post, stop repeating, write in your sig or smth.
offtopic, You are kinda picky lately :laughing6: , 2nd time for me, 3rd time lucky? :laughing6:
3. Sony DSC -H5
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Tatatadaaa! Viitorul Star Trek-ului a sosit :P :
http://trekmovie.com/2006/12/13/cbs-con ... ek-series/

LE Asa, deci mie chiar imi plac stirile de pe slashdot din ultima vreme :):
http://slashdot.org/articles/06/12/15/0217213.shtml
Dum zomfies...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Cu seriile animate nu ma mai impac bine de cativa ani, dar un nou Stargate suna bine... :D
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Galactica 03-11 - extrem de interesant dar m-a omorat cu "To be continued"... :(
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Intr-adevar s-a terminat ca in gara rau de tot, si mai e ceva de asteptat pana apare urmatorul, dar asta e... In schimb eu am o problema legata de Atlantis: ce s-a intamplat cu ep 14 pe care nu-l gasesc pe nicaieri, chiar daca am vazut pe IMDb ca a fost difuzat, si culmea e ca am luat ep 15 si l-am si vazut. Pe toate site-urile cu torrente, respectivul torrent a fost sters... :-!
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Eu am inteles ca nu a mai fost difuzat, nu stiu de ce...
ice01

Post by ice01 »

IL Dotore wrote:Eu am inteles ca nu a mai fost difuzat, nu stiu de ce...
Da cam asa ceva ... de la 13 au sarit la 15 ...

Nu stiu ce dracu se intampla, insa daca au de gand sa mearga tot asa, mai bine il lasa dracului si il incheie.

Eu acum, adorm aproape la fiecare episod din BattleStar Galactica [smilie=Nice-try.gif] Si mai ziceam ca FARSCAPE a fost slab ...
Pacat de subiect, era beton armat, dar punerea in scena lasa muuuuuuuuult de dorit, oferindu-mi doar un somnifer foarte bun. Am terminat, ma rog, dormit aproape un sezon, nu stiu daca mai sunt capabil sa il incerc si pe al doilea ... [smilie=maniac.gif]

O tu O'Neill, unde esti tu O'Neill :laughing6:
Moose

Post by Moose »

din ce am citit pe net au incurcat ordinea episoadelor, si ep. 14 va fi difuzat sapt viitoare.
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Moose wrote:
din ce am citit pe net au incurcat ordinea episoadelor, si ep. 14 va fi difuzat sapt viitoare.
Oricum mare chestie nu e, ca am impresia ca ep 14 e unul fara actiune deosebita, asta imi spune mie cel putin numele "Sunday"... Si nu se lega ep 15 de el, asa ca merge... :-~
Darth Vader

Post by Darth Vader »

Sa opreasca SG1 pentru Atlantis? [smilie=Nice-try.gif] Ultimul Atlantis este dezamagitor si cusut cu ata alba. Rectific, broadat cu ata alba 4/10. Nota mare pentru ca imi place Weir :P. O incercare de a imita SG1. Rodney asta nu are nici un farmec :sad1: . Sam, Daniel Jackson, O'Neill, Vala, CAM, Adria sunt cu mult mai interesanti.....
3. Sony DSC -H5
Radoo

Post by Radoo »

Atlantis 3x15 - mie mi s-a parut un episod bun... Probabil ce-a facut Rodney pe-acolo o sa se lege cumva in episoadele urmatoare...

L.E.: Galactica 3x11 - bun, ca de obicei...

Radoo

Post by Radoo »

The Lost Room - o miniserie din 3 parti destul de buna. Uitati-va ca merita! :thumbleft:

Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Eu sunt mai undern00b când vine vorba de seriale sf, cam de 90% din serialele postate pe aici nici n-am auzit, eu eram cu Picard, cu laforjă cu ăstia... Naiba stie care a fost sezonul 2 din Star Trek ca nu retin detalii de genul ăsta, dar sezonul 3 ăla cu Bakula din Quantum Leap a fost de o mare izmeană. În primul rând actorul nu se potriveste rolului, nu ştiu, pare mai nărdiş, când spune ceva mereu se uită în pământ si când cica ia hotărâri de-alea planetare are o bâţâială ciudată de pe un picior pe altul şi încearcă sa se încrunte ca negrii ăia din ghetouri, cică îl apasa deciziile luate ...
Apoi, au lungit-o rău cu treaba Xindi, la început era ok dar când au început sa bage prostelile alea cu călătoriile în timp de se întâlneau între ei când erau moşi s-a smântânit rau ideea plus ca s-au chinuit şi ăia un sezon întreg sa facă un rahat de bombă...
ice01

Post by ice01 »

Iti recomand STARGATE SG-1 cand o sa ai timp sau chef de el. Pana la sezonul 8 si 8 inclusiv este foarte interesant. Dupa aia au inceput sa o cam traga de par dar oricum e bun.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Si primul sezon e slab... episodul ala in care l-o facut jaffa pe O'Neil o fost chiar penibil :laughing6:
Dum zomfies...
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Yup, merita. Tocmai m-am apucat sa vad si eu singura serie care mi-a scapat si anume seria 5. MI-a facut mare placere sa il revad pe O'Neal (de fapt asta e ceea ce lipseste de la seria 9 in colo).

Atlantis 3x16 - Superb episodul, iar ideea ma mir cum de nu au avut-o mai devreme (nu bag spoilere - uitati-va).

PS. Au aparut zvonuri ca ep 14 va fi difuzat saptamana viitoare...
Darth Vader

Post by Darth Vader »

IL Dotore wrote:Yup, merita. Tocmai m-am apucat sa vad si eu singura serie care mi-a scapat si anume seria 5. MI-a facut mare placere sa il revad pe O'Neal (de fapt asta e ceea ce lipseste de la seria 9 in colo).

Atlantis 3x16 - Superb episodul, iar ideea ma mir cum de nu au avut-o mai devreme (nu bag spoilere - uitati-va).

PS. Au aparut zvonuri ca ep 14 va fi difuzat saptamana viitoare...
Diseara e premiera pe Sky. Sa vad daca e la fel de bun ca si 15 cu Rodney all mighty [smilie=Nice-try.gif] .

Trickster, te referi la ala cand il fac Goa'uld? Parca Jaffa erau doar hosturi sau nu am inteles eu bine? [smilie=maniac.gif]
3. Sony DSC -H5
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Nu mai, in sezonul 1 il face Isis sau careva jaffa, cu marsupiu cu tot :laughing6: . Nici nu-i spoiler, e doar cel mai penibil moment din serial, si mai bine faci ca si toata lumea si-l ignori complet :laughing6:
Dum zomfies...
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Trickster wrote:Nu mai, in sezonul 1 il face Isis sau careva jaffa, cu marsupiu cu tot :laughing6: .
Hathor era vinovata, l-a pus intr-o cada cu larve Goa'uld
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Post Reply