[Merced] wrote:Cat despre omoratul audientelor, eu unul citisem ca sezonul 3 a fost de vina, poate nu-mi aduc eu bine aminte. Oricum astfel de seriale dispar si pentru ca in multe parti ale lumii oamenii nu le pot urmari.
Aşa, că am promis că revin.
Da, sezonul 3 was a real audience killer, dar au făcut povestea diferită tocmai pentru că ratingurile de la primele două sezoane went pretty downhill. Chiar într-un Making Of Shuttlepod One, Brannon Braga spunea că deja incepuse să scadă audienţa, şi s-au gândit că problema era că au pus accentul pe oameni şi nu pe poveste în mod deosebit. La toată povestea cu The Xindi, nu ştiu, sunt toţi obsedaţi cu arma, the expanse and being angry all the time. Apoi sezonul 4 a fost teribil. Vreo 3 arcuri cam aiurea, parcă trebuiau să exploreze nu să facă pe taxi-ul prin Sistemul Solar. Defapt, întreg sezonul 4 a fost numit "Solar System Arc" exact din această cauză. Şi dacă tot e să vorbim de critică, mă aşteptam la altceva de la The Temporal Cold war la cât s-a vorbit de prin primele episoade despre el. Păcat că nu mai găsesc unde-am citit ce zicea Connor Trinneer că nu înţelegea de ce ratingurile au picat şi mai tare prin sezonu 3. Keep your shirt on, lieutenant
Un pic pe lângă, recomand extra-urile de la Enterprise, making of-urile etc, sunt destul de interesante, si pe alocuri funny rău. And now I know why they don't let T'Pol laugh. She has a terrible laugh
offtop, Darth Vader, sincer, am priceput toţi că eşti fan TNG de la primul post, stop repeating, write in your sig or smth.