Ce joc atzi jucat prima data ?..:)

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Guest

Post by Guest »

Need for Speed 2 , Quake 1 Supaplex...
Va dati seama....
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

primul joc pe care l-am jucat pe PC(486) a fost Wolf3D :smile:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Tetris !!!!!!!! Tetris rulez ! ma mai jucam cu soldatei cu un amic (prima strategie) si Pac-Pac cu colegii la scoala prin a doua (primul FPS). :grin:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Pregatire pentru atentate sinucigase :grin:.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

pe pc am jucat prima data (pe un 286) Bananas (jocu ala dragut cu doua maimute pe cate un bloc care aruncau cu babane una in alta - parca asa`i zicea ... dar nu bag mana`n foc) iar urmatoru a fost Wolfenstein 3d pe un (486 - primu meu sistem Pc)
pe Spectrum am jucat prima data Saboteur 2
pe sistemu care l`am luat in `97 am jucat prima data Terminal Velocity (tare tare jocu ala )
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ma, sincer sa fiu primul meu joc a fost Solitaire da' primul joc "adevarat" a fost NFS II SE.
Multam pentru atentie.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Prima oara am jucat Wolf, Doom2, Prince of Persia, Age of Empires, Prehistoric2, Mario, Dune2 prin 95', pe un 486.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Am uitat ceva ! Duke Nukem 2 si Terminator 2
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

In data de 2002-09-29 02:31, Diablo a scris:
Prima oara am jucat Wolf, Doom2, Prince of Persia, Age of Empires, Prehistoric2, Mario, Dune2 prin 95', pe un 486.
florinclaudiu

Post by florinclaudiu »

Din cate imi aduc aminte, tenis dala de pe HP cu un pixel care se loveshte de o bara. Va mai aducetzi aminte?
I LIKE HAVING SEX AS MUCH AS YOU LIKE SMOKING. SO, AS I DON'T **** IN YOUR OFFICE, PLEASE DON'T SMOKE IN MINE!
Jin

Post by Jin »

Am fost jucator inrait de consola Rambo ( daca pot sa-i spuna asa) da nu stiu cum se numeau jocurile alea....triunghiuri care trageau in patratele, un patrat mai rotunjit care fugeau pe un fel de drum (cred ca era stra-stra-stra-stra-stra...bunicul NFS-ului.
Jucam in draci pe prostia aia pina cind rupeam joystick-urile la fel de performante si durabile ca niste scobitori romanesti.
Locked