Adica daca iau un XP si il urc la 3200+, un 3200+ original se va misca mai bine?Phoenix wrote:3200-ul "facut" de mine o sa fie cam departe de cel "original".
O BOALA incurabila !
Moderator: Moderatori
nu neaparat ...
dar stabilitatea e mult mai buna la cel "adevarat" si nici nu e asa stresat ca cel overclockat
orice sistem de racire ai avea, chiar si cu freon, procesorul se duce mai repede
(am vazut acu cativa ani la cerf carcasa aia vapochill cu un thunderbird 1.4 dus la 1.8ghz si statea la -9 grade pe o platforma kt266-pe vremea aia noua - da mi-a spus ala ca se cam duce dreq procu forjat asa ...
dar stabilitatea e mult mai buna la cel "adevarat" si nici nu e asa stresat ca cel overclockat
orice sistem de racire ai avea, chiar si cu freon, procesorul se duce mai repede
(am vazut acu cativa ani la cerf carcasa aia vapochill cu un thunderbird 1.4 dus la 1.8ghz si statea la -9 grade pe o platforma kt266-pe vremea aia noua - da mi-a spus ala ca se cam duce dreq procu forjat asa ...
Intel celeron e3200, scythe ninja mini fanless, 2gb ddr2 800, ga-e7aum-d2sh, delux m199 + 2 x xilence 6cm, fortron FSP300-60GHS, geforce 9400 igp, leadtek winfast dtv2000h, WD5000aaks single platter, acer 23" fullhd