Matrix Revolutions

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Daedalus

Post by Daedalus »

Sunt niste porcarii criticile alea. Cred ca au fost facute de un om cu multa multa imaginatie :) Chestii d'astea nasoale care pot fi usor crezute pot fi spuse despre orice film. E totul chestie de interpretare iar celui care a scris alea se pare ca nu prea i'a placut seria Matrix :D
Omul bun la toate
crysti_an

Post by crysti_an »

super filmul de altfel toata seria l-am vazut la cinema si asa ca abea astept sa fac rost de el pe calc! :)
Simply the best! :)
SharpShooter

Post by SharpShooter »

criticile sunt aberante
de continuare nici nu cred ca poate fi vorba, doar daca va fi sub alta forma, si nu o sa se cheme matrix, si nu o sa joace Keanu reeves rolul principal! punkt!
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
TLD

Post by TLD »

Cautam zielel astea niset banner din universul matrix/sau si mai ibn edin revolutions... Si ma gandeam dacă aveti voi niset idei banenre mai bune?
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
D3vIL^

Post by D3vIL^ »

Am io o idee mult mai buna pentru film
<Este un film Ratat>! :evilbat:
Post Reply