Prince of Persia : Warrior Within

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Guest

Post by Guest »

@smartyman
imediat cum ajungi in locul unde te bati cu ala inainte sa treci peste acel "pod" sa ajugi dincolo te urci pe peretele din dreapta! si de acolo pe deasupra si te sa ajungi pe pilonii aia ca sa ajugi la el.....sper ca ai inteles....cum iesi afara din incapere sa zicem asa o iei prima la drapta pe perete...
SmileX

Post by SmileX »

am inteles...tot...am sa incerc poate merge...
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Am o mica intrebare unde sunt salvarile jocului deoarece sunt nevoit sa-mi formatez hdd ca mi-am luat o placa de baza noua si nu le-am gasit nici mort!
picz or it didn't happen
burner
Radioactiv

Post by burner »

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Uite am jucat si eu putin la POP 2 insa in perioada asta nu am mai avut timp sa ma ocup de el...
Nu am ajuns decat pana la primul boss ala cu ciorile alea si mai departe o sa vad vacanta asta.La prima vedere mi se pare un joc foarte bun iar singurul minus dupa mine este aceeasi camera putin iritanta ca si in primul insa te obisnuiesti repede cu ea.Grafica este superba iar povestea o sa o descopar cat de curand pa toata su sunt sigur ca nu o sa ma dezamageasca...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
2002angel

Post by 2002angel »

salutare
mie nu imi merge sunetu in pop 2
pls help
eu am un audigy 2 bulk
ceva idei?
The man that GOD makes fun of
BMG

Post by BMG »

2002angel wrote:salutare
pls help
eu am un audigy 2 bulk
ceva idei?
Shi eu mi-am instalat POPWW shi la fel nu-mi merge sunetul in jocul efectiv, caci in filmuletzul ala de la inceput i-mi merge !

Avetzi careva idee despre ce este vorba ?

Placa de sunet este SoundStorm !
Quetzalcoatl

Post by Quetzalcoatl »

M-am apucat si eu de Prince of Persi Warrior Within si chiar imi place. Mi se pare mie sau spre deosebire de demo printul este interpretat de altcineva? Revin cu impresii cand termin jocul.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

BMG wrote:
2002angel wrote:salutare
pls help
eu am un audigy 2 bulk
ceva idei?
Shi eu mi-am instalat POPWW shi la fel nu-mi merge sunetul in jocul efectiv, caci in filmuletzul ala de la inceput i-mi merge !

Avetzi careva idee despre ce este vorba ?

Placa de sunet este SoundStorm !
Cred ca e problema cu versiunea de joc pe care o aveti voi...
Luati si voi alte imagini eu am varianta pe 1 dvd "certificata de un camin" :P si merge fara nici o problema
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
black ice

Post by black ice »

Probleme cu sunetul si eu am. Imediat dupa filmuletul de la inceput sunetul se distorsioneaza foarte tare ramanand constant ca intensitate indiferent de volumul selectat. Am incercat cu optiunile EAX ON/OFF, la fel si hardware acc. on/off, dar n-a avut nici un efect. Placa de sunet e un SB Live.

Daca intr-adevar 'versiunea' e de vina e cam nasol...Nu exista vreun patch sau ceva de genu' ? :D
velatos

Post by velatos »

Il joc si eu, ce pot spune,mi-a placut mai mult primulul joc.In acest pop 2 cred ca o sa dau in "parkinson"deja am sticat un mouse si o tastatura pt. niste combo-uri care pina la urma imi reusesc doar la nimereala.Este mai greu decit primul joc si devine enervant la un moment dat ,cind esti in trecut cind esti in prezent ,nimic nou.
2002angel

Post by 2002angel »

in sfarsit am reusit sa fac pop2 ww(3 cd-uri) sa mearga cu sunet
e destul de tampita faza dar la mine a mers
se face cam asa:
se face minimal instal la joc
se pune nocd crack si se copie directorul "Cine" de pe cd-ul 3 in directorul "videos" din locul unde ati instalat jocu
Atentie!!!
trebuie pus si varianta "buna" a filmului de intro altfel veti avea vechea poveste cu scosul din joc la rularea intro-lui
sper sa va mearga si rog scuzarea pt limbaj incurcat
PS:sper ca nu am gresit prin postarea solutiei pe acest forum(dat fiind faptu ca vb de versiunea warez)
The man that GOD makes fun of
SamuS

Post by SamuS »

a fost bestial joku [smilie=Victory.gif]
sper sa mai urmeze inca unu tot asa tare
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
Guest

Post by Guest »

Zicea cineva de alternative ending....care ar fi ala?sau cum se face,dc pot sa zic asa,ce nu vad cum s-ar putea termina in alt fel.....
SoxVirus

Post by SoxVirus »

Pt. a vedea alternative ending-ul trebuie sa colectezi toate upgrade-urile de viata, si o sa-ti dea pe undeva un water sword.

Cauta pe net ca sigur gasesti locatiile la toate upgrade-urile.
Guest

Post by Guest »

WOW acu am gasit si eu saegame cu toate life upgrade si am vazut alternative ending...wow wow wow mult mai intrigant decat cel obisnuit sa zic asa,wow.......
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

h0m3b0y wrote:WOW acu am gasit si eu saegame cu toate life upgrade si am vazut alternative ending...wow wow wow mult mai intrigant decat cel obisnuit sa zic asa,wow.......
Un link se poate?
Quetzalcoatl

Post by Quetzalcoatl »

In sfarsit l-am terminat:

Din puct de vedere grafic s-au mai adus imbunatatiri fata de precedentul da' nu prea mari. Coloana sonora mie personal mi-a placut.Atmosfera mai intunecata can primul. Lupte foarte interesante. Combouri-le chiar mi-au placut dar ca la mulţi, pentru mine era o chestiune de noroc. Apasam Mouse1 si E si speram sa faca un combo spectaculos ca degeaba le invatasem eu ca nu-mi ieseau decat alea cu peretele. Storyline chiar interesant.
Camera e cea mai stupida posibila. Niciodata nu stiam unde sa ma duc din cauza camerei. La un moment dat faceam un wall walk si camera era atat de prost amplasata incat a trebuit sa presupun ca este un pilon de care sa ma agat. Nu mi-a placut ca trebuia sa ma intorc in aceleasi locuri de mai multe ori, ba in alt timp, ba cine stie din ce alt motiv. De fapt daca ma gandesc bine jocul asta seamana foarte mult cu Soul Reaver 2: povestea putin asemanatoare, faza cu intorsul in timp si alte minusuri si plusuri. Sfarsitul lasa loc unei continuari care probabil ca va exista. Eu ii dau un 8.50, poate chiar un 9.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Am inceput sa joc si eu putin acum ca nu mai am probleme cu restartul in joc si vreau sa spun ca sunt oarecum dejamagit de acest joc.

Sunt dezamagit de faptul ca au ales sa treci de mai multe ori prin acelasi loc, ba in trecut, ba in prezent, ba tot in trecut si iar in prezent. #-o Fac aceeasi harta, cu aceeasi monstrii in aceleasi locuri doar ca sa aflu ca la sfarsitul hartii s-a deschis usa care la vizita anterioara era inchisa si ca acum trebuie s-o iau pe acolo nu pe drumul de data trecuta. Dau de o noua "harta" deci, dar aceasta harta o explorez iar cand la trecut cand la prezent. Ma deranjeaza destul de mult chestia asta si cred ca va duce la o plictisire mai rapida. [smilie=Gun-To-The-Head.gif]

Sunetul mi se pare destul de bun (chiar daca in unele momente nu prea se potriveste cu actiunea de cele mai multe ori e ok). :thumbleft:

Grafica nu a evoluat foarte mult dar e cat de cat imbunatatita. Grafica buna oricum. [smilie=Victory.gif]

Sistemul de lupta (cred ca aici s-a lucrat cel mai mult) e cu mult imbunatatit. Mult mai multe posibilitati de a omora adversarii (decapitari, aruncari in prapastie, dai in el pana crapa, injumatatirii, aruncat cutitul "in inima", etc). Combourile ies de cele mai multe ori cum vreau (dar asta cand vreau sa iasa ceva, deoarece de cele mai multe ori dau pana moare fara sa ma gandesc cum as vrea sa dau [smilie=Grin-Nod.gif] ).

Camera e lafel de "dementiala". Si cu stanga care devine dreapta, inainte devine inapoi drumul catre Game Over e asigurat. [smilie=Eek.gif] Oricum eu sunt de parere ca intoarcerea in timp a fost creata special pentru acest lucru. :P

Oricum pana acum nu m-am plictisit si sper sa nu se intample asta pana la sfarsit. [-o<
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Stai cool ca nu te plictisesti ! Si o sa-ti faca placere sa revezi un loc prin care ai mai trecut la inceput ! Mai ales dupa ce-ti pui masca ! [smilie=Grin-Nod.gif]

Cat despre sistemul de lupta (Free-Form Fighting System) chiar s-a lucrat la el cel mai mult !
Daca nu ma insel s-a vorbit la Fanatic despre asta ! Si parca Bossman vorbea de el(sau redactorul level :P )

Anyway eu unul nu am gasit bug-uri, nu stiu cum a putut ala(aka redactorul level) sa gaseasca bug-uri asa mari incat sa nu mai poata inainta in joc....

Ps:Have fun whit za game ! GabYO :thumbleft:
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Jackal

Post by Jackal »

Na beleaua,ca vreau si eu sa termin jocul cat mai repede si nu reusesc sa trec de Mechanical Pit (PAST).Trebuie sa activez al doilea turn si am activat un mic lift,tragand de o maneta cu un foc deasupra si m-am urc pe lift cu wall walk.Ajuns aici,vad in fata doua pistoane,betze,ceva in genul asta,care se batzaie in fatza mea.Ce sa fac in continuare?
Am gasit pe dlh.net un walktrough,dar se pare ca sare peste faza asta.Daca e nevoie atasez si poza.
Mersi mult si...LA MULTI ANI!
SoxVirus

Post by SoxVirus »

Si eu m-am chinuit o gramada sa sar pe pistoanele alea, dar nu pe acolo e drumu. Vezi ca trebuie sa faci (daca tin eu bine minte) wall jump pana undeva sus. Camera se pune singura in pozitia unde trebuie sa ajungi.

LA MULTI ANI!!!
Jackal

Post by Jackal »

Tot ce se poate,Virus,dar vad ca si daca fac wall walk si mai si sar sa ma prind de o margine,ceva,tot nu ajung nicaieri.Mai incerc,totusi,mersi.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Post a screen.
Jackal

Post by Jackal »

Gata,am rezolvat.Dupa ce faceam wall walk de pe lift,saream din dreapta in stanga pana ajungeam sus.Problem solved :occasion5:
Pyro

Post by Pyro »

mie mi se pare prea infect jocul, camera e strsanta si desi ei recomanda sa joci cu gamepad, e un chin infernal chestia asta, cand ei dau combourile ptr keyboard
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Am terminat si eu jocul. Chestia cu plimbatul in nivele in trecut si prezent nu m-a plictisit asa cum credeam, ba chiar mi-a placut. Camera e ca in PoP:SoT, deci daca v-ati obisnuit acolo nu veti avea probleme nici aici. Mi-a placut dupa ce am luat masca, de atunci am inteles mai bine povestea (o poveste foarte buna apropo). Finalurile sunt cam lafel (ma refer la ce se intampla in Babylon) numai ca al doilea e mai detaliat si printul e "mai ocupat". Eu ii dau jocului nota 9.

PS: Asta a fost cel mai longeviv joc pe care l-am jucat eu deoarece am jucat la el 2 ani la rand fara oprire cateva ore pe zii. [smilie=Grin-Nod.gif]
omul_b

Post by omul_b »

Voua chiar vi sa parut asa interesant story-ul. Sands of time a fost mult mai spectaculos si mai imprevizibil. Aicea cum am auzit de "empress" si am vazut pe tipa aia in rosu era clar. Duhhh. Cat despre combo-uri nu sunt asa de greu de facut pt ca cele majoritatea combo-urilor se fac cu E si click-stanga, slow motion la fiecare faza. Cat despre camera, 100 % de acord, ar putea lua lectii chiar de la Tomb Raider 1 :P.

P.S: Am sters jocul si nu pot vedea save-u cu finalul altenativ. Clip nu exista? :thumbleft:
sopr la tebară...
SmileX

Post by SmileX »

mie nu mi s-a parut chiar asa de interesant storyline-ul...mai am un pic si il termin...voi reveni cu impresii [smilie=maniac.gif]
Image
ZacKuscKuS

Post by ZacKuscKuS »

Omule are final multiplu... nush exact cate pana acum l-am terminat de 2 ori cu doua finale.

Si depinde de cantitatea de secret areas descoperit - alea care iti cresc viata. Unul a fost extraordinar, celalalt shitty. Sa vedem pe care il descoperi tu. No spoilers guys, nu-i stricat finalul.
Grab Your Sword and Fight the Horde:
http://www.colloseum.ro
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

ZacKuscKuS wrote:Omule are final multiplu... nush exact cate pana acum l-am terminat de 2 ori cu doua finale.

Si depinde de cantitatea de secret areas descoperit - alea care iti cresc viata. Unul a fost extraordinar, celalalt shitty. Sa vedem pe care il descoperi tu. No spoilers guys, nu-i stricat finalul.
Sunt in total fix 2 finaluri. Unul in care ai toate upgradeurile de viata si deci ai si Water Sword (parca asa ii zice daca nu ma insel) fapt care datoreaza batalia cu X si unul in care nu ai toate upgradeurile la viata si deci nici Water Sword ceea ce duce la batalia cu Y. Deci difera "monstrul final" si deasemenea filmuletul de final.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Jocul este bun...indiferent de ce spun "some guys" [smilie=maniac.gif] ca este nasoala/infecta camera and crap !
Recomandat finalul cu: "batalia cu X" [smilie=Respect.gif]

@ Bossman: n-ar strica să ai mai mult respect ptr ceilalţi useri ai forumului ...
Guest

Post by Guest »

problema este ca sa joci finalul cu X trebuie sa ai toate life upgrade...si in cazul meu cand am jucat fara walktrough unde gasesc life upgrade,am gasit numa unu!...acum or fi altii mai descurcareti ca mine.....eu "fara ajutor" nu m-am descurcat sa le gasesc.....
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Stai cool! Este mica sansa sa termini din prima cu toate 9.

Ps:Si de ce mi s-a editat postul anterior ??! [-X
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

AeOLuM wrote:Ps:Si de ce mi s-a editat postul anterior ??! [-X
Ca să nu-ţi dau avertisment direct [-X
snufy

Post by snufy »

Am citit Absolut tot ce ati scris !

Acum hai sa sar si eu cu a mea Dilema 8-[

Am ajuns la primul Boss( daca e boss) e un minotaur negru care arunca cu ceva dupa mine ! Am fugit de el pana la o cascada unde el nu putea sa treaca [smilie=Eek.gif] ( Ce bou ) Am ajuns in camera unde Freci timpul cum vrei tu ! E de aici am l-am dat pe timp inapoi m-am intors de unde am venit pana am ajuns iar aici si am dat timpu la Prezent si tot asa fratilor de 4 ori ! Am Baut apa de la Ghiveta [smilie=Grin-Nod.gif] si am iesit sa va intreb : CE SA MAI FAC ? [smilie=Gun-To-The-Head.gif]
M-am apucat de Karate de frica sa nu ma bata Dumnezeu !!

Image
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pe "minotaurul negru" il cheama Dahaka si e paznicul timpului, misiunea lui e sa te omoare.

Unde trebuie sa te duci? Trebuie sa te duci in trecut, sa mergi catre locul din care ai venit in prezent si vei vedea un filmulet cu un inamic (daca mai tin eu minte bine), apoi o sa vezi ca e ceva schimbat si ca e posibil un nou traseu (e o margine pe care poti sa te urci pe zid). Probabil asta nu te ajuta asa mult asa ca uite aici un walkthrough.
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Dupa ce treci in"past"..(asta doar pe la inceput) te intorci pe unde ai venit !
snufy

Post by snufy »

Va multumesc am sa incer ! Moama dar aiurea e....nu trebuia sa-mi puna dusmani prin locurile in care trebuie sa o iau ?

Pentru ca ma intorc sa nu ma mai intalnesc cu nimeni !
M-am apucat de Karate de frica sa nu ma bata Dumnezeu !!

Image
Post Reply