![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
P.S. Pentru tine, Ghetto 2200, am sa revin cu scorul la Radeon 9550 OC la cat pot scoate din el. Sper ca voi trece de 500 3DMark-uri.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
LOL, stiam eu ca nu va rezista prea mult pseudorecordul meu de 293. Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa apara si lumea cu FX-uri (GeForce FX that is,... not Athlon64 FXalexandrucgh wrote:total
50 puncte - cel mai mic scor ?!
410 cpu
23 sm2
celeron 1800, 512 ram , fx 5500 128/128
Ce pot sa spun este ca scorul este comparativ cu un 6800GT pe o platforma asemanatoare doar cu procesorul default ... cat de bine este asta ... doar tu poti trage o concluzie ... daca placa a scos asta in o.c. si setari de calitate performances ... posibil sa fie cam subtirel ...novi wrote:Iata si scorul meu!E bine 2600?
Cu overclocking la placa video am scos 2731!ice01 wrote:Ce pot sa spun este ca scorul este comparativ cu un 6800GT pe o platforma asemanatoare doar cu procesorul default ... cat de bine este asta ... doar tu poti trage o concluzie ... daca placa a scos asta in o.c. si setari de calitate performances ... posibil sa fie cam subtirel ...novi wrote:Iata si scorul meu!E bine 2600?
Enovi wrote:Cu overclocking la placa video am scos 2731!ice01 wrote: Ce pot sa spun este ca scorul este comparativ cu un 6800GT pe o platforma asemanatoare doar cu procesorul default ... cat de bine este asta ... doar tu poti trage o concluzie ... daca placa a scos asta in o.c. si setari de calitate performances ... posibil sa fie cam subtirel ...
PS:Procesorul conteaza al draq de mult!:P
Mm inteles deci io dat bice din fabrica . is curios la ce temperatura ii sta totusi gpu-ul ca eu am 43 de grade.Malice wrote:Hardcore.....dupa cate stiu eu Novi are XFX 6800 GS cu frecventele default 485/1100 deci.......