Funi. Daca mai mananc o shaorma o sa ajung eu si mai mare decat cometa aia
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
.
A doua -- treaba cu polii magnetici -- este intr-adevar reala, dar nu e dezastrul portretizat acolo. Nu numai ca nu e prima data cand polii magnetici se schimba, dar schimbarea polilor magnetici nu inseamna in niciun caz disparitia totala a campului magnetic terestru si nici a centurilor van Allen. In plus, schimbarea polilor magnetici nu poate fi prevazuta nici acum, cu atat mai putin e probabil ca oamenii cavernelor sa fi stiut atatea despre mecanica astenosferei ca sa o prevada. Sau mai stii, le-o fi spus Elvis.
Articolul cu crucea in schimb e un rahat. Cursed be the modern educational system in care tot ce copiii invata despre planete e diagrama aia plana, si nu le spune pe nicaieri ca orbitele nu-s in acelasi plan. Or sa se alinieze planetele cu soarele in cruce cand o sa imi fac eu bunker

nemaivorbind de faptul ca atractia gravitationala (care scade cu patratul distantei

) ar fi oricum prea mica pentru a avea vreo influenta.
Keep 'em coming
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
. Cine vine cu mine sa ne aprovizionam pentru sfarsitul lumii? We have to get condoms

.
Edit: fixarea datei nasterii lui Christos a facut-o Dionisie Exiguul, pe baza mai multor documente. In principiu este intr-adevar vorba despre o eroare, in sensul ca recensamintele din Palestina s-au desfasurat, daca imi aduc bine aminte, in anul 3 e.n., deci la o diferenta de trei ani. Nu cred, drept sa spun, ca are asta vreo mare relevanta, calendarul sfarsitului lumii (adica unul din ele) e calibrat dupa calendarul mayas, care nu sufera de imprecizia asta. Drept urmare, indiferent cum a comis-o Sf. Dionisie cu calculele, tot de anul 2012 dupa calendarul lui e vorba.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.