Need for Speed: Most Wanted
Moderator: Moderatori
In curse mai aveau cate un accident, dar mie mi-a ajuns cand politistii au inceput sa triseze si sa te prinda desi bara de busted nu era rosie complet, loc de manevra era... si sa nu imi zica mie ca un Porsche Cayman care are destula putere sa ajunga la 270 km/h nu poate sa impinga o masina de politie si alte magareli din astea, de genul o masina care apare din neant la fix sa te lovesti de ea.
lasa de cayman da' carrera gt sau slr numai cu junkman sa nu impinga masina de politie de la heat 1Sir Ice wrote:In curse mai aveau cate un accident, dar mie mi-a ajuns cand politistii au inceput sa triseze si sa te prinda desi bara de busted nu era rosie complet, loc de manevra era... si sa nu imi zica mie ca un Porsche Cayman care are destula putere sa ajunga la 270 km/h nu poate sa impinga o masina de politie si alte magareli din astea, de genul o masina care apare din neant la fix sa te lovesti de ea.
in lan direct, fara "mijloace ajutatoare" jocul se misca bine... similar cu cursele de unul singur [tollbooth] pentru ca nu are AI care sa ii dea batai de cap.
online, prin hamachi, situatia nu e tocmai roza... serverul are nevoie de latime de banda nu gluma.. si clientii cu dial-up sunt cam scosi din ecuatie direct.
online, prin hamachi, situatia nu e tocmai roza... serverul are nevoie de latime de banda nu gluma.. si clientii cu dial-up sunt cam scosi din ecuatie direct.
Very strange. Prea strange sa ai si bounty si cash la fel mai ales suma fixa. Nu daca ma gandesc mai bine e aproape imposibil (desigur cu smecherii orice e posibil). Si apropo daca ai la Career 100% asta nu inseamna ca ai terminat jocul 100%. Mai ai cursele alea de la Challenge. Don't cheat because you will end bad. Pe bune iti zic o sa-ti dispara placerea aia de a juca. Am avut un prieten care era s-o pateasca, noroc ca l-am readus pe drumul cel bun 

chestia cu banii si bounty la fel e sigur de la cheat si nu reusesti sa faci sum exactaq decat dacă stai sa calculezi, iar la bounty sa faci exact exact cat vrei e un miracol clarGhetto 2200 wrote:Very strange. Prea strange sa ai si bounty si cash la fel mai ales suma fixa. Nu daca ma gandesc mai bine e aproape imposibil (desigur cu smecherii orice e posibil). Si apropo daca ai la Career 100% asta nu inseamna ca ai terminat jocul 100%. Mai ai cursele alea de la Challenge. Don't cheat because you will end bad. Pe bune iti zic o sa-ti dispara placerea aia de a juca. Am avut un prieten care era s-o pateasca, noroc ca l-am readus pe drumul cel bun
- alexwinfast
Da...acum pot sa zic ca joc cu adevarat MW,am scapat definitiv de swap merg super fluent si nu imi scade sub 45-50FPS in 1280*1024 cu AA/AF full si tot la maxim mai putin VSync
Memoria ram e f f importanta aici dar trebuie respectata ecuatia data de dexter undeva la inceputul topicului
Memoria ram e f f importanta aici dar trebuie respectata ecuatia data de dexter undeva la inceputul topicului

Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Qualifierul pentru ECG 2006 a luat sfarsit. MadHatter a castigat si va reprezenta Romania in martie la ECG in cadrul CeBIT, Hanovra. Mai multe informatii aici.
De asemenea, dupa ECG [9-12 martie] se va lansa liga oficiala de NFS sustinuta de PGL.
Romania va trimite om si la WCG 2006 iar qualifierul se va desfasura online urmand ca faza finala [proabil max 32 de jucatori] sa aiba loc in LAN la o data programata [probabil luna septembrie].
De asemenea, dupa ECG [9-12 martie] se va lansa liga oficiala de NFS sustinuta de PGL.
Romania va trimite om si la WCG 2006 iar qualifierul se va desfasura online urmand ca faza finala [proabil max 32 de jucatori] sa aiba loc in LAN la o data programata [probabil luna septembrie].
Sunt un mare fan al seriei Need For Speed, in special NFS III despre care pot sa spun ca l-as juca si acum cu aceasi placere cu care l-am jucat prima data. Astazi am terminat MW cu acte in regula (ca sa spun asa), insa sunt foarte dezamagit de finalul jocului. Dupa ce am jucat tot jocul pana la final cu cea mai mare placere si l-am batut pe Razor si "mi-am primit BMW-ul inapoi", cand a trebuit sa fug de politie cu el nu mi-a venit sa cred, parca eram la inceputul jocului si as fi condus acel Fiat, asa de prost mergea. M-am aspteptat ca BMW-ul sa fie o super masina si cand colo a trebuit sa ma chinui de n ori sa scap de politisti.
iar finalul cu straduta de dupa excavator lasa de dorit. Eram sigur ca are un rol in joc dar sa o tii blocata pana la sfarsitul jocului apoi sa o folosesti sa scapi de politie si imediat sa nu mai ai acces la ea m-a lasat cu ochii in soare. Ar fi trebuit sa devina un fel de bonus sa o putem folosi intr-un fel sau altul, macar sa dea spre o alta autostrada sau spre un mic cartier.
In rest numai laude depre joc.

iar finalul cu straduta de dupa excavator lasa de dorit. Eram sigur ca are un rol in joc dar sa o tii blocata pana la sfarsitul jocului apoi sa o folosesti sa scapi de politie si imediat sa nu mai ai acces la ea m-a lasat cu ochii in soare. Ar fi trebuit sa devina un fel de bonus sa o putem folosi intr-un fel sau altul, macar sa dea spre o alta autostrada sau spre un mic cartier.
In rest numai laude depre joc.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

Agende lucrate manual, format A5 si A6
Gandesc deci exist!
Gandesc deci exist!
Este cumva vreo metoda sa vezi pozele de la final de cursa?
Care a fost cea mai mare valoare de bounty pe care ati atinso indiferent daca va prins sau nu politia?
Eu am dat de un bug dupa vreo o ora de plimbat cu politia in spate, si am ajuns la peste 62.000.000
http://img412.imageshack.us/my.php?image=bounty8pq.jpg
Care a fost cea mai mare valoare de bounty pe care ati atinso indiferent daca va prins sau nu politia?
Eu am dat de un bug dupa vreo o ora de plimbat cu politia in spate, si am ajuns la peste 62.000.000

Loading....
spune-mi cum se numeste trainerul pe care l-ai folositKalKo wrote:Este cumva vreo metoda sa vezi pozele de la final de cursa?
Eu am dat de un bug dupa vreo o ora de plimbat cu politia in spate, si am ajuns la peste 62.000.000![]()
- alex burdusel
Acesta e al noualea titlu din serie si batrana NFS nu pare a avea intentia de a apasa frana ... ride like the wind !
http://monstersgame.computergames.ro/?a ... =327000745
sorry am confundat orele cu minutele si vorba lui dexter cum ai avut rabdare sa joci 7 ore in continuu??????????? dacă n-ai folosit trainerKalKo wrote:Walttersm, nu am folosit nici un trailer daca te uiti un pic atent o sa vezi ca a durat aproape 7 ore, mai bine zis a stat elicopterul sus timp de 6 ore
Jocul are cateva bug-uri, in sensul ca daca intrii in zona una am facut eu poza si elicopterul e dupa tine (probabil ca doar la heat 5x e valabil) sunt sanse sa se invarta in gol fara sa mai plece si in general nu intra masini de politia acolo (mi sa intamplat sa intre de cateva ori).Practic a fost destl de usor: m-am plimbat cam o ora (cu coloana oficiala in spate) dupa care am intrat in locul acela si mi-am lasat masina acolo pana cand am facut screen shot-ul
Loading....
- alexwinfast
Trebuie sa imi spun si eu off-ul
Nu sunt un pasionat al simulatoarelor de masini dar m-a prins MW asta si sunt pe locul 5 acum trebuie sa il provoc pe pletosul ala de pe 4
Ce ma enerveaza pe mine f f tare la acest joc este politia aia idioata...alerg ca nebunu 30 min pe harta,fac bounty 300.000 si vin prostii aia si ma flancheaza si cum necum ma aresteaza
Si uite asa ma chinui de ceva vreme si nu inteleg de ce trebuia introdusa chestia asta asa agresiva,dar ma rog...
Nu sunt un pasionat al simulatoarelor de masini dar m-a prins MW asta si sunt pe locul 5 acum trebuie sa il provoc pe pletosul ala de pe 4
Ce ma enerveaza pe mine f f tare la acest joc este politia aia idioata...alerg ca nebunu 30 min pe harta,fac bounty 300.000 si vin prostii aia si ma flancheaza si cum necum ma aresteaza

Si uite asa ma chinui de ceva vreme si nu inteleg de ce trebuia introdusa chestia asta asa agresiva,dar ma rog...
- alexwinfast
Eee ma chinui eu cu el si tot il termin dar in nici un caz nu umblu cu "vrajeli".Nu mi-au placut niciodata oamenii care fac asta
Cu locul ala 3 chiar m-ai speriat!
Cu locul ala 3 chiar m-ai speriat!

- alexwinfast
Hmm...chiar asa de greu este la final incat te-a facut sa apelezi la "incorectitudine"?Persian Prince wrote:Fa cum crezi dar eu am vrut sa-l termin mai repede deoarece muream de plictiseala si voiam sa vad "The Grand Finale" mai repede. Anyway ai nevoie de ajutor scapa un PM.
Mersi de invitatie te anunt daca ma doboara!

Ma surprinde din ce in ce mai mult MW. Dupa ce am terminat Career foarte dezamagit de BMW pt faptul ca este o masina f slaba, am inceput Challenge Series si dupa ce am condus de la masina de pizza, la taxi, camionete si alte tentative de masini care erau dotate cu nitro, nu mai spun de masinile de politie de la cele mai slabe pana la SUV ce imi vad ochii: masina de gunoi are nitro k sa nu mai spun de betoniera. Cine a mai vazut pana acum o betoniera cu nitro?:laughing6: Nu mi-a venit sa cred, singurul lucru care mi-a placut a fost k nu m-a putut opri nici o masina de politie nici macar SUV-urile.
Interesant.
Interesant.

Agende lucrate manual, format A5 si A6
Gandesc deci exist!
Gandesc deci exist!
Problema asta am avut-o si eu multa vreme. Ma chinuiam mult mai mult sa fac bounty decat la curse. Ma dispera. Trebuia sa muncesc cu zecile de minute pentru o suta-doua de mii amarate si, cand mi-era lumea mai draga, hop intr-un zid si trei masini de politie ma inconjurau.alexwinfast wrote:Ce ma enerveaza pe mine f f tare la acest joc este politia aia idioata...alerg ca nebunu 30 min pe harta,fac bounty 300.000 si vin prostii aia si ma flancheaza si cum necum ma aresteaza![]()
Treaba insa e ca o parte din vina o au cei care au facut jocul, care te sfatuiesc sa iti tii masinile cu heat cat mai mic. Eu insa luasem asta ca pe o axioma si de aeea munceam ca nebunu' pentru bounty. Apoi, nu mica mi-a fos mirarea sa vad cum fac 5oo.ooo de puncte in 3 minute de urmarire cu heat 5. De atunci mi-am pastrat o masina buna (nu neaparat vitezista, ci mai fortoasa) cu heat level 4-5 si toate bounty le faceam cu ea