Need for Speed: Most Wanted

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

RDCenemy

Post by RDCenemy »

recunosc ca jocul este departe de a fi perfect... dar Liga de NFS nu are nimic de-a face cu trisul adversarilor din joc. E un eveniment exclusiv de multiplayer. Argumentele pe care le-ati adus nu isi au locul.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

In curse mai aveau cate un accident, dar mie mi-a ajuns cand politistii au inceput sa triseze si sa te prinda desi bara de busted nu era rosie complet, loc de manevra era... si sa nu imi zica mie ca un Porsche Cayman care are destula putere sa ajunga la 270 km/h nu poate sa impinga o masina de politie si alte magareli din astea, de genul o masina care apare din neant la fix sa te lovesti de ea.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Walttersm

Post by Walttersm »

Sir Ice wrote:In curse mai aveau cate un accident, dar mie mi-a ajuns cand politistii au inceput sa triseze si sa te prinda desi bara de busted nu era rosie complet, loc de manevra era... si sa nu imi zica mie ca un Porsche Cayman care are destula putere sa ajunga la 270 km/h nu poate sa impinga o masina de politie si alte magareli din astea, de genul o masina care apare din neant la fix sa te lovesti de ea.
lasa de cayman da' carrera gt sau slr numai cu junkman sa nu impinga masina de politie de la heat 1
snake

Post by snake »

mai interesati-va pe net cum e facuta o masina de politie in afara. :D
Keos

Post by Keos »

Sa nu imi spui ca la americani e un tanc undercover defapt. Si ce vrea sa insemne "afara"? Masinile de politie din Romania sunt altfel sau ce ?
There is no order...
Shader

Post by Shader »

Sunt de acord cu Sir Ice desi nu stiu cum e facuta o masina de politia "afara"...dar totusi oricum ar fi "proiectata" nu cred ca un Carrera GT sa nu o poata clinti din loc :-~
Live in your world, get pwned in mine!
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Snake cum e o masina de politie "afara"? Ca-s tare curios. Oricum am vazut la stiri ca in Italia sunt masini de politie Lamborghini. #-o Noi si cand vedem un Passat ne minunam :laughing6:
Alexis

Post by Alexis »

ok lasand constructia masinilor de politie de "afara" :D ..... a jucat cineva in multiplayer? cum e? se simte swap-ul?
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Eu am jucat in LAN. Frumusel, dar doar cand sunt 4. :laughing6:
Shader

Post by Shader »

La fel, am jucat numai in LAN si a mers ok...nu-mi mai amintesc cati eram, oricum nu am jucat de f. multe ori :-~
Live in your world, get pwned in mine!
RDCenemy

Post by RDCenemy »

in lan direct, fara "mijloace ajutatoare" jocul se misca bine... similar cu cursele de unul singur [tollbooth] pentru ca nu are AI care sa ii dea batai de cap.

online, prin hamachi, situatia nu e tocmai roza... serverul are nevoie de latime de banda nu gluma.. si clientii cu dial-up sunt cam scosi din ecuatie direct.
darkmitza

Post by darkmitza »

Pt Ghetto 2200 :am chiar aici :laughing6:
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Mda. Interesant sa stii. Poate daca ai pune poza as intelege si eu ceva :laughing6:
darkmitza

Post by darkmitza »

am aici
Attachments
ScreenShot001.jpg
Nosferat

Post by Nosferat »

Ce trainer ai folosit ca ai ata bounty? ca in mod normal sa joci 1 luna incontinuu si nu apuci sa faci ata bounty
Walttersm

Post by Walttersm »

Nosferat wrote:Ce trainer ai folosit ca ai ata bounty? ca in mod normal sa joci 1 luna incontinuu si nu apuci sa faci ata bounty
ai dreptate joci mai putin de o sapt si faci peste 73mil
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Very strange. Prea strange sa ai si bounty si cash la fel mai ales suma fixa. Nu daca ma gandesc mai bine e aproape imposibil (desigur cu smecherii orice e posibil). Si apropo daca ai la Career 100% asta nu inseamna ca ai terminat jocul 100%. Mai ai cursele alea de la Challenge. Don't cheat because you will end bad. Pe bune iti zic o sa-ti dispara placerea aia de a juca. Am avut un prieten care era s-o pateasca, noroc ca l-am readus pe drumul cel bun :laughing6:
Walttersm

Post by Walttersm »

Ghetto 2200 wrote:Very strange. Prea strange sa ai si bounty si cash la fel mai ales suma fixa. Nu daca ma gandesc mai bine e aproape imposibil (desigur cu smecherii orice e posibil). Si apropo daca ai la Career 100% asta nu inseamna ca ai terminat jocul 100%. Mai ai cursele alea de la Challenge. Don't cheat because you will end bad. Pe bune iti zic o sa-ti dispara placerea aia de a juca. Am avut un prieten care era s-o pateasca, noroc ca l-am readus pe drumul cel bun :laughing6:
chestia cu banii si bounty la fel e sigur de la cheat si nu reusesti sa faci sum exactaq decat dacă stai sa calculezi, iar la bounty sa faci exact exact cat vrei e un miracol clar
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Bun frate joci cu cheaturi dar nu vi aici si te mai dai si mare ca ai terminat 100%. SHAME ON YOU Darkmitza
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Da...acum pot sa zic ca joc cu adevarat MW,am scapat definitiv de swap merg super fluent si nu imi scade sub 45-50FPS in 1280*1024 cu AA/AF full si tot la maxim mai putin VSync
Memoria ram e f f importanta aici dar trebuie respectata ecuatia data de dexter undeva la inceputul topicului :wink:
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
RDCenemy

Post by RDCenemy »

Qualifierul pentru ECG 2006 a luat sfarsit. MadHatter a castigat si va reprezenta Romania in martie la ECG in cadrul CeBIT, Hanovra. Mai multe informatii aici.

De asemenea, dupa ECG [9-12 martie] se va lansa liga oficiala de NFS sustinuta de PGL.
Romania va trimite om si la WCG 2006 iar qualifierul se va desfasura online urmand ca faza finala [proabil max 32 de jucatori] sa aiba loc in LAN la o data programata [probabil luna septembrie].
TheCube

Post by TheCube »

[Edit] Scrisesem postul asta ca sa intreb ce trebuie facut la ultima cursa de la cariera. Am reusit insa sa o duc la final. Umblam de nebun prin oras cu toata politia dupa mine si nu stiam ce am de facut :laughing6:
CubeKD

Post by CubeKD »

Sunt un mare fan al seriei Need For Speed, in special NFS III despre care pot sa spun ca l-as juca si acum cu aceasi placere cu care l-am jucat prima data. Astazi am terminat MW cu acte in regula (ca sa spun asa), insa sunt foarte dezamagit de finalul jocului. Dupa ce am jucat tot jocul pana la final cu cea mai mare placere si l-am batut pe Razor si "mi-am primit BMW-ul inapoi", cand a trebuit sa fug de politie cu el nu mi-a venit sa cred, parca eram la inceputul jocului si as fi condus acel Fiat, asa de prost mergea. M-am aspteptat ca BMW-ul sa fie o super masina si cand colo a trebuit sa ma chinui de n ori sa scap de politisti. #-o
iar finalul cu straduta de dupa excavator lasa de dorit. Eram sigur ca are un rol in joc dar sa o tii blocata pana la sfarsitul jocului apoi sa o folosesti sa scapi de politie si imediat sa nu mai ai acces la ea m-a lasat cu ochii in soare. Ar fi trebuit sa devina un fel de bonus sa o putem folosi intr-un fel sau altul, macar sa dea spre o alta autostrada sau spre un mic cartier.
In rest numai laude depre joc. [smilie=Respect.gif]
Image
KalKo

Post by KalKo »

Este cumva vreo metoda sa vezi pozele de la final de cursa?
Care a fost cea mai mare valoare de bounty pe care ati atinso indiferent daca va prins sau nu politia?
Eu am dat de un bug dupa vreo o ora de plimbat cu politia in spate, si am ajuns la peste 62.000.000 :laughing6:
http://img412.imageshack.us/my.php?image=bounty8pq.jpg
Loading....
Walttersm

Post by Walttersm »

KalKo wrote:Este cumva vreo metoda sa vezi pozele de la final de cursa?
Care a fost cea mai mare valoare de bounty pe care ati atinso indiferent daca va prins sau nu politia?
Eu am dat de un bug dupa vreo o ora de plimbat cu politia in spate, si am ajuns la peste 62.000.000 :laughing6:
http://img412.imageshack.us/my.php?image=bounty8pq.jpg
spune-mi cum se numeste trainerul pe care l-ai folosit
alex burdusel

Post by alex burdusel »

Acesta e al noualea titlu din serie si batrana NFS nu pare a avea intentia de a apasa frana ... ride like the wind !
KalKo

Post by KalKo »

Walttersm, nu am folosit nici un trailer daca te uiti un pic atent o sa vezi ca a durat aproape 7 ore, mai bine zis a stat elicopterul sus timp de 6 ore :tongue3:
Loading....
dexter

Post by dexter »

io nu inteleg cum de ai avut rabdare 7 ore sa faci numai aia... :)
RDCenemy

Post by RDCenemy »

doar nu a stat el langa comp... a iesit si el sa-si ia o coca, ceva.. :)
Walttersm

Post by Walttersm »

KalKo wrote:Walttersm, nu am folosit nici un trailer daca te uiti un pic atent o sa vezi ca a durat aproape 7 ore, mai bine zis a stat elicopterul sus timp de 6 ore :tongue3:
sorry am confundat orele cu minutele si vorba lui dexter cum ai avut rabdare sa joci 7 ore in continuu??????????? dacă n-ai folosit trainer
KalKo

Post by KalKo »

Jocul are cateva bug-uri, in sensul ca daca intrii in zona una am facut eu poza si elicopterul e dupa tine (probabil ca doar la heat 5x e valabil) sunt sanse sa se invarta in gol fara sa mai plece si in general nu intra masini de politia acolo (mi sa intamplat sa intre de cateva ori).Practic a fost destl de usor: m-am plimbat cam o ora (cu coloana oficiala in spate) dupa care am intrat in locul acela si mi-am lasat masina acolo pana cand am facut screen shot-ul
Loading....
Keos

Post by Keos »

Si asta ar trebui sa fie inca o bila alba la jocul asta genial ? Of...
There is no order...
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Trebuie sa imi spun si eu off-ul
Nu sunt un pasionat al simulatoarelor de masini dar m-a prins MW asta si sunt pe locul 5 acum trebuie sa il provoc pe pletosul ala de pe 4
Ce ma enerveaza pe mine f f tare la acest joc este politia aia idioata...alerg ca nebunu 30 min pe harta,fac bounty 300.000 si vin prostii aia si ma flancheaza si cum necum ma aresteaza :sad1:
Si uite asa ma chinui de ceva vreme si nu inteleg de ce trebuia introdusa chestia asta asa agresiva,dar ma rog...
Snow

Post by Snow »

Daca simti ca nu mai poti fa rost de un trainer. Sa vezi distractie de la locul 3 in sus...he he
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Eee ma chinui eu cu el si tot il termin dar in nici un caz nu umblu cu "vrajeli".Nu mi-au placut niciodata oamenii care fac asta
Cu locul ala 3 chiar m-ai speriat! :sad1:
Snow

Post by Snow »

Fa cum crezi dar eu am vrut sa-l termin mai repede deoarece muream de plictiseala si voiam sa vad "The Grand Finale" mai repede. Anyway ai nevoie de ajutor scapa un PM.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Persian Prince wrote:Fa cum crezi dar eu am vrut sa-l termin mai repede deoarece muream de plictiseala si voiam sa vad "The Grand Finale" mai repede. Anyway ai nevoie de ajutor scapa un PM.
Hmm...chiar asa de greu este la final incat te-a facut sa apelezi la "incorectitudine"?
Mersi de invitatie te anunt daca ma doboara! :wink:
CubeKD

Post by CubeKD »

Ma surprinde din ce in ce mai mult MW. Dupa ce am terminat Career foarte dezamagit de BMW pt faptul ca este o masina f slaba, am inceput Challenge Series si dupa ce am condus de la masina de pizza, la taxi, camionete si alte tentative de masini care erau dotate cu nitro, nu mai spun de masinile de politie de la cele mai slabe pana la SUV ce imi vad ochii: masina de gunoi are nitro k sa nu mai spun de betoniera. Cine a mai vazut pana acum o betoniera cu nitro?:laughing6: Nu mi-a venit sa cred, singurul lucru care mi-a placut a fost k nu m-a putut opri nici o masina de politie nici macar SUV-urile.
Interesant. :d
TheCube

Post by TheCube »

alexwinfast wrote:Ce ma enerveaza pe mine f f tare la acest joc este politia aia idioata...alerg ca nebunu 30 min pe harta,fac bounty 300.000 si vin prostii aia si ma flancheaza si cum necum ma aresteaza :sad1:
Problema asta am avut-o si eu multa vreme. Ma chinuiam mult mai mult sa fac bounty decat la curse. Ma dispera. Trebuia sa muncesc cu zecile de minute pentru o suta-doua de mii amarate si, cand mi-era lumea mai draga, hop intr-un zid si trei masini de politie ma inconjurau.
Treaba insa e ca o parte din vina o au cei care au facut jocul, care te sfatuiesc sa iti tii masinile cu heat cat mai mic. Eu insa luasem asta ca pe o axioma si de aeea munceam ca nebunu' pentru bounty. Apoi, nu mica mi-a fos mirarea sa vad cum fac 5oo.ooo de puncte in 3 minute de urmarire cu heat 5. De atunci mi-am pastrat o masina buna (nu neaparat vitezista, ci mai fortoasa) cu heat level 4-5 si toate bounty le faceam cu ea :tongue3:
KalKo

Post by KalKo »

Va dau ceva bounty de la mine ? :laughing6:
Loading....
Post Reply