World of Warcraft

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Ithanium

Post by Ithanium »

Cica Ony e bugged....deep breath din 10 in 10 secunde. :(
Greg

Post by Greg »

***** de patch day, serverele sunt varza, buguri cu gramada, addons nu mai merg iar acum nu pot sa intru in joc...
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Seraph

Post by Seraph »

Ony nu e bugged Ithanium, a primit un boost in Phase 2... bafta ^_^

Totusi devenise penibil, ajunsesera 12 oameni sa o faca lejer :d
Ca sa nu mai zic de filmul ala cu Ony class raid [smilie=Respect.gif]
I may be lying.
Seraph

Post by Seraph »

Ony nu e bugged, a primit un boost in Phase 2... bafta ^_^

Totusi devenise penibil, ajunsesera 12 oameni sa o faca lejer :d Stati pe margine cand da Deep Breath si ar trebui sa fie ok.
Si inca ceva...

http://www.azureseal.com/forums/viewtop ... sc&start=0

Unde a postat cel care lucreaza la Blizz, Ithanium?
I may be lying.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Mai, ia ziceti-mi si mie o chestie la mag.

Eu ma gandeam la build-ul asta : http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 1023501350 , pe care l-am vazut pe forum la ei. Insa as vrea sa inlocuiesc Imp. Cone of Cold cu Imp. Blizzard, care mi se pare super pt. soloit + aoe grinding. Sa bag Imp. Blizz in locul celuilalt sau e mai bun ala ?
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Eu sunt de parere ca Imp. Cone of Cold te ajuta mai mult, cel putin mie imi surade mai mult un damage mai mare la instant spell (si "multi-target" in acelasi timp). Apoi la aoe ar prinde bine si Imp. Arcane Explosion...
Dar totusi trebuie luat in considerare ca eu n-am ajuns inca level 60 (ca sa stiu exact cum e cu mage-ul), build-ul pe care-l urmaresc n-are nici un punct la frost si nici nu prea grindez. :-~
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Yoshi

Post by Yoshi »

Ia şi Arcane Power dacă te-ai dus aşa de mult în Arcane. Buildurile pe fire pe care le-am văzut aveau şi improved scorch ca să alternezi scorch cu fireball. La fel Pyroblast care împreună cu Arcane Power şi Presence of Mind îţi dă un insta cast foarte puternic, util mai ales pentru pvp.
deco

Post by deco »

yopy wrote:Mama ce le tine minte. Deco, daca ai drum pe la CERF ma achit cu cea mai mare placere
CERF ?
cand?

Btw , mi-au nerfat astia Inventor Focal Sword :( , tre neaparat sa iau Rod of the ogre magi . Am facut pana acum 17 tribute runs fara noroc deocamdata . Cu dmg bonus de la staff ala as urca la +126 dmg bonus per total si +155 la frost , hm ... :)
Fuu ftw
y0py

Post by y0py »

deco wrote:
yopy wrote:Mama ce le tine minte. Deco, daca ai drum pe la CERF ma achit cu cea mai mare placere
CERF ?
cand?
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=51421
Exista si alte topicuri pe forumul asta :P
deco

Post by deco »

ok am inteles , dar in ce zi la ce ora ?
ca asta nu am vazut acolo
Fuu ftw
Ithanium

Post by Ithanium »

Seraph de ce esti asa curios cine lucreaza la Blizz?
si Ony e bugged...in phase2 e in zbor deci nu are cum sa dea deep breath ...
Insa daca RR au avut probleme la ea in 40 (l-au facut pe Kazz in 21) chiar e bugged...deep breath da de obicei doar in phase3 si asta nu intotdeauna.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Yoshi wrote:Ia şi Arcane Power dacă te-ai dus aşa de mult în Arcane. Buildurile pe fire pe care le-am văzut aveau şi improved scorch ca să alternezi scorch cu fireball. La fel Pyroblast care împreună cu Arcane Power şi Presence of Mind îţi dă un insta cast foarte puternic, util mai ales pentru pvp.
Nu mai am talent points ca as fi luat, si de la fire parca nu ma lasa inima sa scot nimic momentan pentru Arcane Power. :sad1: Cat despre Pyroblast + Presence of Mind am luat in calcul la buildul asta dar apoi am vazut cat fire resistance exista si am lasat-o mai moale cu atata fire.
Build-ul ideal (pentru mine) ar fi o combinatie intre cele doua... Apropo, daca se creste level-ul la 70 odata cu expansion-ul, se dau si talent points in plus? [smilie=maniac.gif]

PS: Cho-Mag eu acum observ ca mai ai 2 talent points ramase in build-ul ala... Sunt programate pentru Ice Barrier si Imp. Frost Ward? Sau cum te gandesti sa-l inchei?

deco

Post by deco »

GabYO wrote:
Yoshi wrote:Ia şi Arcane Power dacă te-ai dus aşa de mult în Arcane. Buildurile pe fire pe care le-am văzut aveau şi improved scorch ca să alternezi scorch cu fireball. La fel Pyroblast care împreună cu Arcane Power şi Presence of Mind îţi dă un insta cast foarte puternic, util mai ales pentru pvp.
Nu mai am talent points ca as fi luat, si de la fire parca nu ma lasa inima sa scot nimic momentan pentru Arcane Power. :sad1: Cat despre Pyroblast + Presence of Mind am luat in calcul la buildul asta dar apoi am vazut cat fire resistance exista si am lasat-o mai moale cu atata fire.
Build-ul ideal (pentru mine) ar fi o combinatie intre cele doua... Apropo, daca se creste level-ul la 70 odata cu expansion-ul, se dau si talent points in plus? [smilie=maniac.gif]
Build-ul ideal pt mine e ala pe care l-am gandit , adaptat la stilul meu de joc . singura schimbare pe care ma gandeam sa o fac -> ice barrier in loc de presence of mind
Last edited by deco on Thu Mar 30, 2006 12:45 pm, edited 2 times in total.
Fuu ftw
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Da, am zis sa vad ce fel de amenintari sunt mai incolo si sa vad atunci unde bag punctele alea. In momentul de fata nu stiu ce sa fac cu ele. Nu prea cred ca o sa bag la Imp. Frost Ward pt. ca sunt putini monstri cu gheata ( cred ). Cred ca bag la Ice Barrier.

Mai, cum grindati voi cu Fire spec ? Sigur, da damage mai mare decat Frost da' nu incetineste inamicii si astfel nu prea e bun pt. solo. In momentul de fata, cu talent pt Imp. Frost Bolt si un staff cu +20 Frost Spell Damage eu dau acelasi damage ca Firebolt DAR castez cate 2 frostbolt in timpul unui singur firebolt.

Faza tare in WSG 20-29: Eu ( frost mage 28 ) > El ( fire mage 29 ). :laughing6: =D> =D> Pana dadea el un firebolt, eu ii tranteam in moaca 2 frostbolt + ca ii inhibam cast-ul. Caterinca. :laughing6: :laughing6: =D> E super tare Frost Mage-ul : rupe in PvE si e super cool in PvP. Din cate observ eu, Fire e doar pt. RAW POWER, adica atunci cand exista un tank care sa-i tina ocupati pe inamici in timp ce tu ii nuke-esti din spate. Mie imi place sa nu depind de nimeni, de aceea Frost spec. e cel mai bun pt. mine.
deco

Post by deco »

exista si imp firebolt care face acelasi lucru ca imp frost bolt ...
Fuu ftw
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Repet, n-am ajuns inca sa testez mai multe build-uri sa vad care cu ce se mananca, dar cel putin Cho-Mag iti pot spune ca eu pot juca solo cu build-ul care-l am. Spre exemplu la inamici cu vreo 2-3 levele mai mari se intampla sa-i omor fara ca acestia sa ma loveasca, dar in general apuca sa-mi dea vreo 2-3 lovituri (creste sansa de resist la levele mai mari...).

PS: Fire mage-ul ala n-a auzit si el de scorch probabil. :-~ A... si diferenta aia de level nu prea are relevanta. :tongue3:

Ithanium

Post by Ithanium »

Care aveti abonamente de astral de 21$ ? merge bine wow + TS/Vent ?
Yoshi

Post by Yoshi »

Cat despre Pyroblast + Presence of Mind am luat in calcul la buildul asta dar apoi am vazut cat fire resistance exista si am lasat-o mai moale cu atata fire.
Nu îţi bate capul cu resisturile. Am un amic fire mage şi nu are absolut nici o problemă să facă dmg nici în raid instances (mc/bwl/aq nici atât) sau pvp. Nimeni n-o să-ţi vină în pvp cu gear de fr şi chiar dacă vine e super gimped, şi cum în pvp nu contează de câte ori mori, ci cât dmg faci, toţi se axează pe max dmg/stamina şi nu pe resists/armor etc. Tin minte că umblam în pvp cu 120FR la un moment dat şi procentul de resisturi era insesizabil. Plus că dacă te uiţi la noile items din AQ, rune of perfection (WSG reward), Don Rodrigo's band deja ai -50-100 resist pe targets deci rezistenţele devin şi mai inutile în pvp. :)
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Hahahaaaa !! Se pare ca warrior-ii au parte de un mic nerf invizibil in 1.10. Urmaream forumul lor si se pare ca s-au prins oamenii ca warrior-ii genereaza mai putin rage de cand cu 1.10 . Normal ca la cat de kko e warrior-ul in PvP si la cat striga dupa buff-uri, daca le-ar fi spus ca ii nerfeaza inca o data....cineva ar fi fost linsat, asa ca au bagat la secret nerf-ul. Muahahahah !!!

http://forums-en.wow-europe.com/thread. ... post146762
Ithanium

Post by Ithanium »

Cho-Mag wrote:Hahahaaaa !! Se pare ca warrior-ii au parte de un mic nerf invizibil in 1.10. Urmaream forumul lor si se pare ca s-au prins oamenii ca warrior-ii genereaza mai putin rage de cand cu 1.10 . Normal ca la cat de kko e warrior-ul in PvP si la cat striga dupa buff-uri, daca le-ar fi spus ca ii nerfeaza inca o data....cineva ar fi fost linsat, asa ca au bagat la secret nerf-ul. Muahahahah !!!

http://forums-en.wow-europe.com/thread. ... post146762

Mai Cho-Mag tata, de unde stii tu ca warriors sunt de kko in PvP? ai vreun warrior de lvl 50+? ai macar vreun warrior? Asa de curiozitate ce caractere ai si de ce lvl, ca am impresia ca prea vorbesti din auzite?
Eu am un warrior de lvl 23 si mi se pare dragut, plus ca in WSG warriors cam rup totul...nu are rost sa iti spun de AV ca nici nu stii ce e pe-acolo...e normal ca in AV warriorii (ca de altfel toti melee) sa moara mai des...
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Bun, deci banuiesc ca topic-urile de pe forumul warrior-ului care urla cum ca sunt gimped si ca vor buff-uri sunt de fapt niste glume, si ca acel forum este cel mai glumet forum posibil avand in vedere ca 85% din topicuri sunt despre asta. :laughing6: :laughing6:

Ma rog, daca tu stii mai bine.....
andrei

Post by andrei »

dezbatere din asta am avut si pe computergames forum, eu sustineam ca jucatorul e noob si nu stie sa isi joace warriorul, si au sarit cu gura pe mine ca warriorul e nerfat din start.. bleh... aveam un amic warrior in ghilda white coats la alianta cu care questam de la lv 1 la 60 si am vazut de nenumarate ori cum rupea orice clasa in PvP... in continuare sustin ca jucatorul face legea. warriorul este o clasa incredibil de puternica daca e jucata de cineva care stie.

work harder
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Pai da, frate, este posbil sa fie intr-adevar chestie de jucator si nu de clasa, dar sa-ti spun o chestie: daca warrior-ul poate fi jucat la intregul sau potential doar de 15% din jucatori..... tot e rau si ar trebui facut ceva in privinta asta.
Ithanium

Post by Ithanium »

Ideea e ca pe forumurile oficiale la fiecare clasa de plange lumea, chiar si la shaman care este cel mai imba, dar totusi raman la parerea mea cho-mag tu cam vorbesti fara a fii in cunostinta de cauza... si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, ce caractere ai?
am observat ca dupa tine cam toate clasele sunt de kko intr-o anumita perioada.

Si vorba lui silent fiecare clasa depinde de skill-ul cu care persoana din fata calculatorului stie sa joace. Desi multa lume se plange, blizzard a avut grija ca fiecare clasa sa poata sa bata pe celelalte.
Ithanium

Post by Ithanium »

Double post...forumul mere cam nasol
Rog un moderator sa il stearga
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

ithanium2 wrote:Ideea e ca pe forumurile oficiale la fiecare clasa de plange lumea, chiar si la shaman care este cel mai imba, dar totusi raman la parerea mea cho-mag tu cam vorbesti fara a fii in cunostinta de cauza... si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, ce caractere ai?

Si vorba lui silent fiecare clasa depinde de skill-ul cu care persoana din fata calculatorului stie sa joace. Desi multa lume se plange, blizzard a avut grija ca fiecare clasa sa poata sa bata pe celelalte.
Shaman "imba" lol. Ai jucat shaman ? Eu am jucat toate clasele in afara de priest, pala si warlock, pana in jur de lev 30. Stii ca shamanul tre' sa ia pauza de bautura dupa fiecare 1-2 agarici in PvE ? Stii ca tank-ul urla tot timpul la tine in instante sa nu mai dai shock-uri pt. ca iei aggro-ul de pe el, in timp ce shock-urile sunt unicul mod de dps decent si eficient al shamanului si ca fara el esti aproape inutil echipei si ca de asta nici nu prea esti invitat in instante daca exista orice alta clasa care sa vrea sa vina ?

Iar in pvp shamanul nu prea are sanse sigure impotriva nici unei clase. Okay, impotriva priest-ului are sanse.

Da, stiu ca la un moment dat fiecare clasa mi se pare gimped. Poate pt. ca ma asteptam ca fiecare clasa sa poata sa bata orice alta clasa. Nu ma asteptam sa fie pe principiul piatra-foarfeca-hartie, cum sa stii ca fapt este. Vrei exemple ? Frost Mage vs. Warrior, Hunter vs. Mage ( orice build ), Warlock vs. Mage ( orice build ). Primii castiga intotdeauna si nu ai ce face. Repet, pana la level 30, desi nu vad cum s-ar schimba situatia radical mai incolo.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Bullcrap! Mi-am luat-o in dueluri de la toate clasele cel putin odata si nu, nu sunt habarnist. E vorba de hunter. Iar cu priestul, asa paper-thin cum e am batut warriori in battlegrounds.
Ce defineste o clasa? Gear-ul si jucatorul. Nu exista una anume categoric si absolut superioara sau inferioara. Ideile astea sunt doar perceptii.
cobain

Post by cobain »

hunter vs mage ? =)). Am un prieten olandez care joaca cu un mage si de fiecare data cand vede un hunter ii da duel... numai ca sa imi arate mie ca "A good mage is a dead hunter" indiferent de cat de bun e hunter. Raman la ideea ca nu conteaza caracterul ci jucatorul !
And one more special message to go
And then I'm done, then I can go home ...
Ithanium

Post by Ithanium »

Cho-Mag wrote:
ithanium2 wrote:Ideea e ca pe forumurile oficiale la fiecare clasa de plange lumea, chiar si la shaman care este cel mai imba, dar totusi raman la parerea mea cho-mag tu cam vorbesti fara a fii in cunostinta de cauza... si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, ce caractere ai?

Shaman "imba" lol. Ai jucat shaman ? Eu am jucat toate clasele in afara de priest, pala si warlock, pana in jur de lev 30. Stii ca shamanul tre' sa ia pauza de bautura dupa fiecare 1-2 agarici in PvE ? Stii ca tank-ul urla tot timpul la tine in instante sa nu mai dai shock-uri pt. ca iei aggro-ul de pe el, in timp ce shock-urile sunt unicul mod de dps decent si eficient al shamanului si ca fara el esti aproape inutil echipei si ca de asta nici nu prea esti invitat in instante daca exista orice alta clasa care sa vrea sa vina ?

Iar in pvp shamanul nu prea are sanse sigure impotriva nici unei clase. Okay, impotriva priest-ului are sanse.

Da, stiu ca la un moment dat fiecare clasa mi se pare gimped. Poate pt. ca ma asteptam ca fiecare clasa sa poata sa bata orice alta clasa. Nu ma asteptam sa fie pe principiul piatra-foarfeca-hartie, cum sa stii ca fapt este. Vrei exemple ? Frost Mage vs. Warrior, Hunter vs. Mage ( orice build ), Warlock vs. Mage ( orice build ). Primii castiga intotdeauna si nu ai ce face. Repet, pana la level 30, desi nu vad cum s-ar schimba situatia radical mai incolo.
Raman la ideea mea...Cho-mag tata stai in banca ta ca habar nu ai ce vorbesti...nu poti compara caracterele de lvl 30 cu cele de 60. Cel mai bine se vede cat de bun e shamanul in filmuletul "8man.Onyxia. byHorde" (probabil cauza pentru care onyxia a fost buffed), mana tide/spring totem...deci mana nu prea e o problema...iar Hunter vs. Mage vezi sa nu, hunter dead in 5 secunde...iti da /hug si spam arcane explosion si foarte greu de dezlipesti de el mai ales daca iti da la inceput si un frosbolt...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Cho-mag situatia se schimba radical mai incolo prin talent points, gear, mount, trinkets, etc. :wink:

Seraph

Post by Seraph »

Onyxia bugged, it's official.
I may be lying.
Ithanium

Post by Ithanium »

V-am zis eu... :)
Tipul care lucreaza la Blizzard e Hyuga (shushh seraph :) ) si faza naspa e ca el nu are voie sa fie raid leader (ceva intelegere cu blizz)...o zis ca o sa apara 1.10.1 cat de curand

Probabil ca blizz au incercat sa faca onyxia mai competitiva( doar da tier2 ce naiba) cel mai probabil ca raspuns la 8man by horde, in log sa dea unpic de nerf la shammy...dar cred ca au facut-o prea competitiva

PS: Damn iar am ratat petrified leaf :(
cobain

Post by cobain »

http://www.wow-europe.com/en/burningcru ... wisps.html

Gata cu presupusu :P.

P.S. : Ma bucur incredibil ca rasa de la alianta nu e formata din murloci... :D.
Seraph

Post by Seraph »

Iti dai seama ca e pacaleala de 1 aprilie :tongue3:
I may be lying.
Erebus

Post by Erebus »

ca sa ii raspund lui cho mag
eu am un warlock de level 36 at this very moment. in dueluri am facut si mag si warrior si priest.
si mi-am luat-o de la un priest, hunter si warrior. Singuru priest cu care m-am batut e yours trully isilan, aka fishbone. eu aveam 34 el 38 din cat imi amintesc. el a castigat o data si eu o data cand am castigat ni se terminase mana la amundoi dupa ce eu am dat imloate si curse of tongues pe el (ultimele doua spelluri pt care mi-a ajunst mana) si el s-a vindecat. el avea 2/4 viata eu 1/4 viata. m-am dus corp la corp. l-am batut ca din cate imi amintesc el vroia sa imi dea holy smite si ma crapa, si tot i-am dat cu ilusionary rod pana a crapat.
in joc leveling da imi trebuie sa beau dupa fieacre 3 killuri daca sunt de acelasi level ca mine si nu ma deranjeaza. Shamanul nu e tare?? taie-ti limba, shaman bine jucat e greu de omorat, la fel ca orice alta clasa bine jucata. Am fost martorul duelului isilan si altu din ghilda care era rogue de 35 si isilan preot de 38. Isilan pwned once and got pwned once Deci caster slabut si firav poate sa faca gangsta rogue. Tot caster power cand eram in ab tot cu isilan acum o luna. rogue si warrior impotriva mea si isilan. fear la rogue killed the warrior. deci orice clasa e tare daca e jucata bine. Si nu ma laud ca sunt mare warlock, dar sincer isilan e mare priest, ma tinut in viata o gramada, si am omorat casters only pe doan. misto nu?
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
cobain

Post by cobain »

Totusi iti dai seama ca as prefera wisp decat murloc. Wisp cu mustata arata chiar mistic =)) :D.

P.S. Penala e si zona de start : http://www.wow-europe.com/en/burningcru ... wisps.html
cam neadecvata :D
Ithanium

Post by Ithanium »

E normal ca e pacaleala...whisp drood? si poate primeste "poop" (caca) form :P
andrei

Post by andrei »

vreau sa incep un gnome warlock/mag la alianta, ce server sa aleg? ;)

work harder
y0py

Post by y0py »

Agamaggan, dar in august :) Crestem impreuna, am caractere din toate clasele acolo, in afara de main toate fiind cam pe la lvl 20. Dar pana dupa admitere nu ma ating de wow :)
Ithanium

Post by Ithanium »

silent hai pe Venture co
Post Reply