Critica de filme

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Sir Ice

Critica de filme

Post by Sir Ice »

Am vazut cateva filme pe care le asteptam cu nerabdare.
Daredevil e o dezamagire
Die another day e reusit datorita lui Hale Berry si unor jocuri de cuvinte destul de simplute
8 Mile e surprinzator de bun
Undercother Brother e Austin Powers cu negrii
O sa revin dupa ce vad Nemesis, Ghost ship, Gangs of New York, Catch me if you can, Chicago, the ring
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
tzui-k

Post by tzui-k »

Cateva filme foarte bune pe care le-am vazut de curand ( chiar daca nu atat de noi):
- Lord of the Rings 2: The Two Towers
- K-Pax
- A Beautiful Mind -> superb
- Panic Room
- Signs (chiar daca finalul mi s-a parut cam naiv)

Tocmai am facut rost si de AI si Minority Report, asa ca de abia astept sa le vad...
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
smoke

Post by smoke »

Minority report - mi s-aparut cam slabut..
Gangs of N.Y - buna idee, in afara de cateva erori de filmare - mi-a placut...
...la AI ma uit zilele astea...
...la cate am acu pe hard nu pot sa fac prea multe comentarii...
Cuvintele doar distrag atentia...

A Story
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Mi s-a recomandat "Reservoir Dogs" ca fiind un film de nota 10, este pe aici cineva care sa fii vazut acest film?
Image
Andrei19

Post by Andrei19 »

Critica de filme? Si critica unde e? Ca aste sunt doar niste pareri. Adica nu ca nu imi plac parerile voastre, dar ca a critica inseamna mai mult decat imi place sau nu imi place, e bun sau nu e bun.
smoke

Post by smoke »

Reservoir dogs merita vazut - mai ales daca iti plac filmele cu substrat psihologic...e interesant...

A.I - mi-a placut...au fcut o paralele misto intre ce ar putea nazui un robot fata de ce doresc oamenii acum...

A Story
tzui-k

Post by tzui-k »

tocmai am vazut AI si Minority Report, dintre care mai bun mi s-a parut AI. Minority Report urmeaza scenariul banal de politist-inscenat-de-seful-cel-bun-care-de-fapt-era-rau , doar ca transpus in viitor...
"I try to live in an ivory tower, but a tide of sh** is constantly beating at its walls."
Minel

Post by Minel »

Sta'Tich wrote:Mi s-a recomandat "Reservoir Dogs" ca fiind un film de nota 10, este pe aici cineva care sa fii vazut acest film?
eu iti recomand orice film facut de quentin tarantino
reservoir dogs, un film intr-adevar de nota 10 filmat mai tot intr-un warehouse
bethrezen

Post by bethrezen »

13 Ghosts a vazut careva?
Mie mi s-a parut veeeeeery scary(mai ales pt. k l-am vazut pe la 12 noaptea,supa o partidade Undying,cu castile pe urechi :evil: ).
"eu nu ma tem de rau, raul se teme de mine..."

rpg's rule......
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Reservoir Dogs e un film foarte misto, care chiar merita vazut. este vorba despre o spargere care nu iese asa cum trebuia si fiecare isi suspecteza colegu ca ar fi "sobolanul" care i-a turnat.

13 Ghost l-am vazut da mi s-a parut destul de nasol, mai ales finalu care a fost de tot rahatu' (un happy-end tipic american :evil: ). Singura faza din film care mi-a provocat un mic zambet malefic in coltu' gurii a fost at cand avocatu' a fost taiat in doua (longitudinal) de un geam :evilbat:

Da a vazut cineva Airplane? Cred ca e cel mai prost film pe care l-am vazut in viatza mea (nu exagerez). E o comedie atat de jalnica incat ma mir cum de nu le-a fost rusine actorilor sa joace in ea. Culmea e ca in el joaca Leslie Nielsen, de la care ma asteptam la mai multe..
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Maxpb

Post by Maxpb »

Va recomand cu caldura We were soldiers, Windtalkers,Leaving Las Vegas, Wassabi, Confessions of a dangerous mind, si toate filmele facute de Guy Ritchie. Acestea mi-au venit in minte acum si mi se par bunicele!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu astept cu ceva nerabdare Ghost ship, dar mai dureaza pana e gata. 2 towers poate e gata astazi, poate si Gangs of NY. Depinde mult de factori independenti de vointa mea.
Apropo, ce player folositi? Eu am descoperit bsplayer, care e destul de ergonomic, mic, gratuit si imi ofera foarte multe optiuni. Iar filmele codate Xvid le afiseaza la calitate excelenta, mai ales dupa ce ii cer sa prelucreze imaginea din propritatile codec-ului. Calitatea se imbunatateste surprinzator de mult si poti sa urmaresti filmul full screen desi el are 2 ore, incape pe un CD de 700 si rezolutie initiala de vreo 600 pe aproximativ 300.
Cu ce setari codezi ca sa obtii rezultatele de mai sus?

Maxpb

Post by Maxpb »

BsSPlayer il stiu si eu ,e bunnicel dar mai invearca si Rad Light!
The Madman

Post by The Madman »

Sta'Tich wrote:Mi s-a recomandat "Reservoir Dogs" ca fiind un film de nota 10, este pe aici cineva care sa fii vazut acest film?
E intr-adevar un film super. Daca iti place Quentin Tarantino si daca ti-a placut foarte mult Pulp Fiction, merita sa il vezi. E filmul facut de Tarantino inaintea lui Pulp Fiction si care i-a dat ideea sa faca Pulp Fiction.
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
The Madman

Post by The Madman »

bEtHrEzEn wrote:13 Ghosts a vazut careva?
Mie mi s-a parut veeeeeery scary(mai ales pt. k l-am vazut pe la 12 noaptea,supa o partidade Undying,cu castile pe urechi :evil: ).
Mie mi s-a parut un film foarte slab, iar scary nu mi s-a parut chiar deloc. Este 100% comercial.

Kodiak: incearca sa vezi Airplane 2. E foarte haios, mult peste Airplane 1. Chiar nu iti va parea rau.
"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
Guest

Macel in Texas

Post by Guest »

Am vazut 13Gost, dar nu a spus nimeni ca este horror, ci este un film care poate fi vazut in familie. Sincer sa fiu mie mi-a placut. Daca vrei cu adevarat un film horror uitate la "Masacru in Texas". Nu o sa vezi niciodata un film horror bun la televizor decat dupa 2 noaptea si nu la romani.
tzui-k

Post by tzui-k »

am vazut de curand si Gangs of NY, shi nu mi s-a parut cine stie ce... Dupa parerea mea, personajul lui Daniel-Day Lewis a facut tot filmul. Si finalul fost misto (ca realizare).
Ca player folosesc RadLight, MicroDVD si jetAUDIO (mai rar). Codecuri: Ace Codecs Pack + DivX 5.03 + Xvid
tzui-k

Post by tzui-k »

tocmai am vazut si The Ring (Avertizarea pe "romaneste" 8) ), si mi s-a parut super misto. N-am mai vazut demult un film horror asa bun... De fapt filmu' e mai mult de mister
The Madman

Post by The Madman »

A fost bun The Ring, dar nu senzational, iar finalul a fost cam previzibil, in opinia mea...

Incercati sa vedeti Four Rooms al lui Tarantino...
Necrosero

Post by Necrosero »

Mie imi plac filmele cu negraci suparati, cu baieti de cartier autohtoni, de la ei, americani adica! Am vazut cateva filme de gen, dar daca stiti vreunul, plz tell me... :P
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

A vazut cineva "Kung Pow : Enter the Fist" ?
O parodie la filmele de karate...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Nu stiu cat de suparati sunt negrii din Undercother Brother comparat cu gusturile tale, dar poti sa incerci.
The ring il am si eu, la fel si Catch me if you can - timp sa le vad imi trebuie.
Asa ma enerveaza cand patesc un lost connection, plus ca resume-ul se face cam aiurea...

Necrosero

Post by Necrosero »

Deci pana la urma stiti vreun film cu negri sau? :cry: :cry: :cry:
smoke

Post by smoke »

...stiu eu unul...cel mai tare din cate ai vazut...fa o tura prin bucale seara...pe la nord, ferentari...stii tu...si o sa vezi exact ce vrei... :evil:

A Story
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Pacat ca nu ati vazut Kung Pow : Enter the Fist....cred ca e cea mai tare parodie la filmele alea stupide de karate...
Maxpb

Post by Maxpb »

Haer'dalis wrote:Mie imi plac filmele cu negraci suparati, cu baieti de cartier autohtoni, de la ei, americani adica! Am vazut cateva filme de gen, dar daca stiti vreunul, plz tell me... :P
How High l-ai vazut?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Film misto : Enemy at the gates
tzui-k

Post by tzui-k »

am vazut si "What women want", o comedie simpatica ca Mel Gibson...
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Nu stiam ca reservoir Dogs e de Tarantino, ca daca as fi stiut m-as fi uitat instant, omul ala face cele mai bune filme posibile... Pulp Fiction este superb... am mai vazut unu la hbo cu o negresa in care juca si samuel l. jackson si daca nu ma insel chiar si travolta... bunicel film.... si am mai vazut unu superb mai de mult cu niste gagici care curatau sangele in locurile unde au fost facute niste crime.
Deci duminica stiu ce am de facut... ma uit la film... popcorn si suc... de fapt bere si covrigei... super...
Image
Maxpb

Post by Maxpb »

Pai atunci cred ca ti-a placut si Natural Born Killers?!?!?
The Madman

Post by The Madman »

Natural Born Killers a fost bun. Nu senzational, dar bun. E interesant...
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Pe asta tre sa recunosc ca eu chiar nu l-am vazut... mi-e rusine... niciodata nu l-am prins la o ora acceptabila. Acum il caut, si sper sa-l vad.
Ce alte filme de Tarantino mai stiti?
Image
Maxpb

Post by Maxpb »

A scos Tarantino si filme mai slabute cum ar fi From Dusk Till Dawn! In filmul asta singura faza mai interesanta se petrece cand ajung personajele principale intr-un bar de "motoristi" si cand incepe sa danseze madam Salma Hayek!:)))
bliss

Post by bliss »

Inca nu am gasit un film care sa-mi placa. La baza cinematografiei sunt vreo 40 de scenarii si, in rest nu se face altceva decat sa le imbine.
Daca tot s-a lansat ideea unui roman colectiv, ce ar fi sa facem si un film? Eu aduc scenariul, dar n-am regizor si actori. Cine intra?
I wish, I dream, a dream of mountains high
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
The Madman

Post by The Madman »

La From Dusk Till Dawn e o poveste lunga. Cand Tarantino nu era inca consacrat, cel ce a regizat From Dusk Till Dawn (nu mai stiu cum il cheama, QT e doar scenarist la filmul asta) i-a propus urmatorul targ: fa-mi un scenariu la ideea asta de film (From Dusk Till Dawn), iar eu iti facilitez (a se citi "iti pun o pila") sa regizezi un film (QT nu regizase nici un film). QT a acceptat si asa a iesit Reservoir Dogs si QT a ajuns celebru. Ulterior, regizorul din From Dusk Till Dawn a venit la QT si i-a zis ceva de genul "it's payback time", asa ca QT a trebuit sa faca scenariul pe baza ideii pe care asta o avea cu From Dusk Till Dawn, film care lui QT nu i-a placut niciodata. Si asa a iesit From Dusk Till Dawn.
SG

Post by SG »

Eu regizor.
The grass was greener...
I am death...
morbidus

Post by morbidus »

ToXXXicK wrote:Eu regizor.
Daca ai fi tu regizor probabil ca ai face numai filme de groaza... drujbe, sange, ciocane.... :lol: :lol: :lol: ....
"No one but me can save myself"
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

EyesOnly wrote:Inca nu am gasit un film care sa-mi placa. La baza cinematografiei sunt vreo 40 de scenarii si, in rest nu se face altceva decat sa le imbine.
Daca tot s-a lansat ideea unui roman colectiv, ce ar fi sa facem si un film? Eu aduc scenariul, dar n-am regizor si actori. Cine intra?
Cred ca cel mai important e cine aduce BANII....ca restu vin de la sine :P
Eu unu as fi dispus sa joc si pe gratis ;)
SG

Post by SG »

SI eu.
The grass was greener...
I am death...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

EyesOnly sunt si eu curios sa vad scenariul ala... :P
Locked