Exista femei care posteaza pe acest forum?
Moderator: Moderatori
Exista femei care posteaza pe acest forum?
Sunt taaaare curios daca sunt si femei care posteaza aici.
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Dr. Voidberg
- Moderator
Ai uitat sa zici ca eu sunt cea mai secsi de pe acest forum.Zâna Măseluţă™ wrote: şi Void.
Racer, asl pls, pzl pls.

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Dr. Voidberg
- Moderator
Bai, ma puneti pe ganduri... adica voi nu stiati ca sunt fata? :crazyeyes:PePSy wrote:void ?!!?!?!?!?!?!?!
Radical dreamer
Radical dreamer
- Dr. Voidberg
- Moderator
pm-urile de la fani si pretendenti sunt binevenite oricand.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Zâna Măseluţă
- Admin
- MAXKOOL999
Dacă aţi ratat Operaţiunea Avatarul , varianta poza din buletin ce să vă facem băieţi. Noi ne-am delectat cu poza lui Void, am salvat-o, am scos afişe, am trimis PM-uri fierbinţi, etc. Cred că deja se gândeşte să deschidă un număr cu 89 89, poate mai scoate nişte bani.PePSy wrote:daca eshti asa secsi de ce nu pui in topicu asta un attachment cu o poza cu tine
cred ca ceilalti ar fi de acord
ce zici ?
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Nici una nici alta. Te inseli doar. Void este fata, si asta dupa marea schimbare prin care a trecut. Bag eu mana in foc si la fel o face bulibasha din satul meu care i-a dat bulibashei din satul lui 1500 de talere de aur si 2 coroane de platina, bagate in 2 europaleti si captusite cu ghiuluri pentru ca familia ei sa fie de accord cu casatoria cu mine. Si inca ceva: e manelista si e convinsa, il iubeste pe Florin Salam si ne vedem la Tuca impreuna cu Ema Nicholson pentru ca nunta Prrintesei Rrome a fost floare la ureche.DjKlausz wrote: Am dreptate sau sunt paranoic?
Pentru cei curiosi de amanunte picante: nu s-a pus problema coruperii de minore in cazul nostru (inca :evilbat: )
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Exact! Scriptu dreq de phpbb nu permite title-ul de moderatoare. Misogini nenorociti. Am sa propun sa le bombardam cu spam casutele de email anu' viitor de 8 Martie. Feministe din toate clasele de IP uniti-va! Biiiiil-al-Khaiiiiifa!Sir Ice wrote:O credeati baiat pentru ca e moderator si nu v-a trecut nici o secunda prin cap ca ar putea fi moderatoare!
101 lucruri despre mine:
- Dr. Voidberg
- Moderator
pepsy, pentru ca e in engleza
na si o poza cu mine, pentru sceptici
http://fmi.unibuc.ro/~alex/poze/void.jpg
e facuta in facultate acum cateva luni, la conferinta nationala de invatamant virtual.
na si o poza cu mine, pentru sceptici
http://fmi.unibuc.ro/~alex/poze/void.jpg
e facuta in facultate acum cateva luni, la conferinta nationala de invatamant virtual.
Last edited by Dr. Voidberg on Wed Apr 07, 2004 11:29 am, edited 1 time in total.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Zâna Măseluţă
- Admin
Sugestie pentru PePSy:PePSy wrote:sugestie pt Muad'Dib: mai lasa![]()
intrebare pt Void: de ce scrie la Occupation student si nu studenta ?
mai studiaza indreptarul ortoepic si de punctuatie al limbii franceze
:crazyeyes:
Tu ai auzit de cuvantul studenta in franceza?
101 lucruri despre mine:
- Dr. Voidberg
- Moderator
da, eu sunt multilimbiala sau linguala, am uitat cum se zice... :roll:
Radical dreamer
Radical dreamer
PePSy, ca sa lamurim odata pentru totdeauna lucrurile. Void va fi sotia mea si nu imi iese din cuvant cu nimic. La noi in casa canta numai cocosul si daca vin crampon de beat si zic ca luna e complet neagra atunci asa e! Deci e evident ca Void a zis ca e in engleza si acum sub papucul meu va corecta ca e in franceza, nu-i asa Void? Ca daca nu ii tai macaroana si n-o mai las sa modereze pe forum si urmatoarea poza pe care o va posta va fi una in care poarta ochelari de soare fara rama. Luati aminte! Nu puneti la indoiala masculinitatea radianta din mine si feminitatea natur din Void.
101 lucruri despre mine:
- Dr. Voidberg
- Moderator
Muad'dib are dreptate, era vorba de franceza. Sorry honey. :oops:
Radical dreamer
Radical dreamer
- Zâna Măseluţă
- Admin
Deci e adevărat Void. Bestia te bate. O fată sensibilă ca tine, o floare pot sa spun, nu merită asta. Ţiganii cu săbii din clanul Cărbunaru aşteaptă o vorbă de la mine şi să vezi ce radiază masculinitatea lui sub bâte. Uite unde l-am surprins astă-vară, cel/cea cu părul roşu, eu sunt ochelaristul din spatele lui ...
- Attachments
-
- cica_fidel.gif (168.14 KiB) Viewed 955 times
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Am vazut poza cu domnisoara Void si cred ca am facut o obsesie pentru aceasta.Muad'Dib wrote:PePSy, ca sa lamurim odata pentru totdeauna lucrurile. Void va fi sotia mea si nu imi iese din cuvant cu nimic. La noi in casa canta numai cocosul si daca vin crampon de beat si zic ca luna e complet neagra atunci asa e! Deci e evident ca Void a zis ca e in engleza si acum sub papucul meu va corecta ca e in franceza, nu-i asa Void? Ca daca nu ii tai macaroana si n-o mai las sa modereze pe forum si urmatoarea poza pe care o va posta va fi una in care poarta ochelari de soare fara rama. Luati aminte! Nu puneti la indoiala masculinitatea radianta din mine si feminitatea natur din Void.
Void sunt dispus oricand sa te scap de un viitor sot violent prin orice mijloace si sa iti ofer o vacanta de vis pe o insula pustie.
I wish, I dream, a dream of mountains high
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
Where I can sit and look down hills, and say
" This is I"
I wish, I dream,a dream of mountains high
Where I can stand and raise my hands, and touch the sky
Nu se va mai intampla. O tin inchisa de acuma in camara, pe intuneric, de doua ori pe zi o felie de paine mucegaita si o cana de alama coclita si apa salcie. Plus un interogatoriu cu becul cu halogen de 1000W de la 3-4 dimineata. Daca ma gandesc bine o bag acolo si pe soacra, sa-si mai revina cu gura aia spurcata....vica wrote:Muad'Dib,din solidaritate masculina tin sa te previn,ai grija ca face ochi dulci multora de pe forum!
Neeeeehhhh... just kidding... noi suntem un cuplu aliniat la standardele europene si mergem pe principiul daca se spala e ca si nou(a).
Nu o credeti insa cu poza aia postata de ea. Asa arata cand era la scoala. Shai Hullud e mare si stie cat am urat perioada aia. Si...Maselutz poza cu Void de la mare pe care ti-am dat-o e de fapt de la Busteni. Eu cu Void stateam de fapt mai retrasi, in cabana de peste drum si priveam cu jind la oameni normali ca voi band bere pe terasa. Iat-o mai jos pe Void intr-unul din momentele de minima vigilenta din partea mea, privind peste umar si peste gard...la voi.

Void, honey, accepti un menage a trois?

101 lucruri despre mine:
- Dr. Voidberg
- Moderator
Chiar si menage a six.Muad'Dib wrote: Void, honey, accepti un menage a trois?

Radical dreamer
Radical dreamer