adware spyware sau ce-oi mai fi enervant!
Moderator: Moderatori
adware spyware sau ce-oi mai fi enervant!
In imaginea de mai jos vedeti ce mi se intampla de fiecare data cand deschid iexplore'u... sincer sa fiu a inceput sa ma dispere pt. ca nici un spyware sau adware remover care l-am incercat nu a facut nik... si am incercat 7-8 programele. A fost modificata pagina about:blank la ie si nu mai pot sa scap de searchengine'ul ala nenorocit. Stiti ce pot sa fac sa scap de chestia aia iritanta?
1."It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious"
2."When all else fails, follow instructions"
- Zâna Măseluţă
- Admin
Programelul n-a mers am dat clean, si-a facut treaba, dar dupa ce am deschis de inca 4-5 pri ie, iar au aparut reclamele si searchengine'u ala, intr-un final mi-am invins lenea
si m-am dus afara sa-mi cumpar o disketa, si am sters din DOS inoojaa.dll. si s-a rezolvat.

eu sunt patit. ce-i drept nu am incercat programelul de mai sus dar am devirusat cu (apropos, sa ma ... pe ei de antivirusi si antispy):
nav 2k4
rav
ad-aware
PC Cilin (sa nu radeti)
bit defender
Si nimic.
Singurul care a dacut treaba este mcafee. Vi-l recomand cu caldura. Apropos stie cineva de unde pot sa cumpar licenta de mcafee. (dar nu cu 45 de para cum mi-au zis aia de la provision)
Si inca ceva: daca te dai pe site-uri xxx fara o protectie oarecare asa o sa patesti....
nav 2k4
rav
ad-aware
PC Cilin (sa nu radeti)
bit defender
Si nimic.
Singurul care a dacut treaba este mcafee. Vi-l recomand cu caldura. Apropos stie cineva de unde pot sa cumpar licenta de mcafee. (dar nu cu 45 de para cum mi-au zis aia de la provision)
Si inca ceva: daca te dai pe site-uri xxx fara o protectie oarecare asa o sa patesti....

I'm still learning.
- NightWalker
"greu de gasit" este pest patrol asta... da' sa fi gasit in versiune trial buba si-i gaseam si io pest patrolului ce ii este greu de gasit.
... Oricum ... acum s-a rezolvat ... de mult...

http://www.trojaner-info.de/anleitungen ... blank.html
Fratilor spyware-u asta e chiar stresant , era cat pe-aci sa-mi formatez hdd-u. Noroc cu programelu asta dar si cu RAV updat-at la zi. RAV nu a dezinfectat, dar a putut sa stearga fisierele infectate.
Sper sa mearga si la tine.
Bafta.
Fratilor spyware-u asta e chiar stresant , era cat pe-aci sa-mi formatez hdd-u. Noroc cu programelu asta dar si cu RAV updat-at la zi. RAV nu a dezinfectat, dar a putut sa stearga fisierele infectate.
Sper sa mearga si la tine.
Bafta.