ZoneAlarm Firewall Configuration Help

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Cradle

ZoneAlarm Firewall Configuration Help

Post by Cradle »

Stie cineva ce setari trebuie sa fac la firewall ca sa nu mai "manance" atat din viteza ? In afara de faptul ca imi scade mult viteza cand e activat, mai sunt si alte "mici" probleme. Cand downloadez ceva, nu-l ia complet, cand vad un trailer, uneori nu-l incarca pe tot, nici atunci cand dau refresh la pagina, daca intru pe un site cu multe poze trebuie sa dau refresh de vreo 10 ori ca sa incarce toate imaginile. Site-urile flash, nu le incarca pe toate iar daca downloadez de pe ftp, dupa 80-90% e "download complete" ! Cand dezactivez firewalul totul merge perfect. N-as vrea sa risc si sa-l dezinstalez. Mentionez ca am cea mai recenta versiune (5.1.033.000), internet prin fibra optica, retea, windows xp professional cu sp2. Folosesc Antivirus separat, Norton Antivirus 2003 (Norton SystemWorks 2003) cu Auto-Protect Activat. I hope someone can help me ! 10x
Cradle

Post by Cradle »

Am internet de aproape 1 luna. In ZoneAlarm scrie asa "4680 Intrusions Have Been Blocked Since Install. 1203 of those have been high-rated."
E normal ? Adica nici o luna n-a trecut si deja sunt 4680 iar de 2 minute, cat am scris topicul, au mai aparut 25.
As fi vrut sa-mi pun Panda SecuritySuite 2004 Platinum dar nu stiu daca e mai bun.
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Din cate am vazut in ZA, sfatul meu ar fi sa incerci alt firewall. Un Kerio sau Agnitum, daca nu chiar Norton Internet Security. E topic pe aici despre asa ceva.
ThrillSeeker

Post by ThrillSeeker »

Am testat si eu cateva firewall-uri . Despre ZA si Kerio vreau sa spun ca nu mi-au placut deloc(parerea mea ) ! Acum folosesc Sygate Pro (ultima versiune) !
A castigat si numeroase premii ! Ti-l recomand si tie ! Mie imi blocheaza f. multe (asta poate si pt ca sunt dintr-un lan..) !
Insa incearca- l !
kinque

Post by kinque »

Eu am instalat Zone Alarm si tot asa imi zicea ca 'spe intrusi au fost opriti.Apoi am instalat service pack 1 si nu au mai incercat niciunul.Acum nu fac reclama la microsoft :P dar cred ca a avut efect instalarea SP1.
Be youself no matter what they say!!
Post Reply