DC++
Moderator: Moderatori
DC++
Inca o problema cu acest client p2p.
Este ceva care se numeste "hashing files". Ce inseamna asta? Variantele mai vechi nu aveau asa ceva si mergeau foarte bine. Cand se pune sa imi faca hash la fisiere imi cam mananca toate resursele si nici macar nu am multe fisiere la share.
Este ceva care se numeste "hashing files". Ce inseamna asta? Variantele mai vechi nu aveau asa ceva si mergeau foarte bine. Cand se pune sa imi faca hash la fisiere imi cam mananca toate resursele si nici macar nu am multe fisiere la share.

Acum hai ca intreb si eu ceva in legatura cu active si pasive...cum trebuie setat sa fie mai bine? Inainte eram intr-o retea mare si nu reuseam sa ma conectez decat pasiv. Acum am IP-ul meu public si vad ca merge si pe activ dar tot primesc disconect de la servere asa din senin si fara nici un motiv. Care este setarea recomandata pana la urma?
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
paradox: le-a terminat de hash-uit pe toate? si le tot reia pe aceleasi?
Corbu': e de preferat sa fii pe active. disconnect-urile nu cred sa aibe vreo legatura cu asta. se foloseste passive doar daca nu te poti conecta cu active (ISP-ul nu te lasa), sau nu stii sa configurezi firewall-ul (nu cred ca e cazul)
Lao: si eu am folosit StrongDC++ si mi-a placut faptul ca downloadeaza acelasi fisier de la mai multi simultan, dar am avut probleme cu el. adica dupa ce am terminat de downloadat un fisier de 700MB de pe un hub strain (deci cu trafic) observ ca fisierul nu se mai gaseste nici unde, adica l-a sters. a patit si un prieten de-al meu acelasi lucru deci nu eram eu de vina.....
Corbu': e de preferat sa fii pe active. disconnect-urile nu cred sa aibe vreo legatura cu asta. se foloseste passive doar daca nu te poti conecta cu active (ISP-ul nu te lasa), sau nu stii sa configurezi firewall-ul (nu cred ca e cazul)
Lao: si eu am folosit StrongDC++ si mi-a placut faptul ca downloadeaza acelasi fisier de la mai multi simultan, dar am avut probleme cu el. adica dupa ce am terminat de downloadat un fisier de 700MB de pe un hub strain (deci cu trafic) observ ca fisierul nu se mai gaseste nici unde, adica l-a sters. a patit si un prieten de-al meu acelasi lucru deci nu eram eu de vina.....
WTF?
Tocmai mi-am upgradat DC++ la versiunea 0.4034 si am reusit sa fac cca. 4 download-uri. Acum daca dau download, in queue imi apare Connecting si asa ramane :evil:
Aveti vreo solutie?
Folosesc XP cu SP2 (Bdf 8 Professional Plus si Sygate Personal Firewall Pro 5.5), cu active mode setat la DC++ [just to clear that issue].
Tocmai mi-am upgradat DC++ la versiunea 0.4034 si am reusit sa fac cca. 4 download-uri. Acum daca dau download, in queue imi apare Connecting si asa ramane :evil:
Aveti vreo solutie?
Folosesc XP cu SP2 (Bdf 8 Professional Plus si Sygate Personal Firewall Pro 5.5), cu active mode setat la DC++ [just to clear that issue].
cel mai usor ar fi sa revii la o versiune de forma 0.3xxxparadox wrote:Am si eu o problema cu noua versiune:
imi face un dir incoplete si acolo toate fisierele sunt cu extensia .dctmp. Nu imi convine acest lucru pentru ca de ex daca vreau sa scot o melodie nu stiu cum e pana nu e gata. Cum pot sa revin la setarea initiala?
pai de ce ai instalat peste? dai frumos un uninstall ca sa dispara si din registrii, vezi daca au mai ramas ramasite in program files (daca da, le stergi ) si instalezi pe curat versiunea 0.3xxxparadox wrote:Asta am facut, dar e tot la fel (probabil pentru faptul ca am instalat peste cea noua). Alta solutie nu este?
a auzit careva de un bug in DC++, ca in fereastra de setari, daca selectez o optiune din stanga (sharing, de exemplu), nu se schimba partea din dreapta a ferestrei?
mie nu mi s-a intamplat, dar am intalnit-o la 2 persoane (una avea win 98, cealalta nu stiu) cu versiunea 0.4034 (exact acleasi installer de pe care l-am instalat si eu, deci nu e el de vina)
later edit: am gasit...si celalata persoana avea 98 si a trecut pe xp si acum merge, deci se pare ca nu merge bine in windows 98
mie nu mi s-a intamplat, dar am intalnit-o la 2 persoane (una avea win 98, cealalta nu stiu) cu versiunea 0.4034 (exact acleasi installer de pe care l-am instalat si eu, deci nu e el de vina)
later edit: am gasit...si celalata persoana avea 98 si a trecut pe xp si acum merge, deci se pare ca nu merge bine in windows 98