Niste intrebari

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
goron

Niste intrebari

Post by goron »

Am si eu cateva intrebari (imi cer scuze daca au mai fost puse,dar de pe dial-up nu prea imi pot permite sa stau si sa caut):
-cum pot sa fac sa ard cu Nero o imagine .iso de 3,5 GB ca el imi spune ca nu poate mai mult de 2 GB?
Am incercat cu Alcohol si mi-a stricat discul (un blanc DVD-R Samsung)
-am mai facut un DVD cu date multisession pe un DVD writer TEAC,pe unitatea respectiva a mers citit,dar pe unitatea mea (un drive combo Samsung) nu vrea sa il citeasca.
A aparut o fereastra de dialog in care am fost intrebat daca vreau sau nu sa inchid discul si care ma avertiza de faptul ca daca il inchid s-ar putea ca o alta unitate sa nu il mai poata citi.Voi ce optiune activati Disc at once sau Track at once-ma gandesc ca asta a fost buba-ca daca i-am dat DAO + multisession...
De fapt era setat default DAO,nu m-am mai lovit pana acum de chestia asta,cu toate ca ard CD-uri cu acelasi Nero de vreo doi ani
Daca are cineva niste raspunsuri,ii multumesc anticipat!
Vagabond

Post by Vagabond »

1 - pt a arde fisiere mai mari de 2 gb trebuie sa arzi dvd'u in format UDF, faci scroll mai jos si ai sa gasesti DVD-ROM(UDF)
2 - pt multisession se selecteaza TAO, dar conteaza si avertismentu dat de nero, ca doar nu e pus degeaba acolo si s'ar putea ca pe unele unitati sa nu iti citeasca
goron

Post by goron »

Da,multumesc mult,dar un fisier in format UDF se va comporta ca unul ISO - adica poate fi incarcat intr-un drive virtual?
Vagabond

Post by Vagabond »

dap, nu'i nici o problema din punctul asta de vedere
Post Reply