am vrut sa-mi gasesc un hobby si l-am gasit:web designul,in HTML.Am invatat din mers multe chestii dar totusi sunt inca un incepator, v-am ruga frumos sa-mi dati orice sfat posibil (si niste linii de cod ar fi bune) in legatura cu estetica si functionalitatea site-ului meu care se vrea a fi unul decomentat jocuri.
Eu folosesc un AceHTML freeware, altceva mai bun? Multumesc anticipat!
iubesc tradarea(cu intentie), dar urasc tradatorii
AceHTML freeware e bunicel pt incepatori. Si siteul http://www.freeprogrammingresources.com/webdesign.html e un pas daca vrei sa inveti mai bine HTML, XHTML, CSS. Nu te opri doar la HTML pentru ca o sa fie inlocuit cu XHTML.
mda... depinde ce vrea el sa faca cu web designu adica... sa o dea in pagini penale facute dupa ureche cu programe care ii dau totu de-a gata... sau sa o ia de la 0 cu principiile si bazele programarii web... si sa faca treaba ca la carte...
baieti,yo nu sunt chiar afon, si da vreau si chiar am luato cu un site de la zero despre jocuri... inca e in stadiu de alpha pe calcu meu. plus k dabia astept sa ma apuc ca lumea de site k tre sa dau capacitatea(am 14 nu 15 ani). multam pt sfaturi
iubesc tradarea(cu intentie), dar urasc tradatorii