iar un topic despre achizitie casti
Moderator: Moderatori
- indianuiute
iar un topic despre achizitie casti
vreau sa-mi iau niste casti, ceva in jurul a 1 mil; nu ma intereseaza sa aibe neaparat microfon, doar basul
... am vazut pe la altex niste sony si niste philips pe la 700.000-800.000 ... merită, sau sa ma uit la alceva ... ce imi recomandati

- indianuiute
pe la altex am trecut intamplator sa vad ca au pe acolo ... iar in lagatura cu recomandarile facute in postul anterior le-am luat in considerare, dar ma gandeam la ceva 1 pic mai performant si in A4Tech si Teac nu prea am incredereIL Dotore wrote:Recomandarile mele de acolo sunt valabile si pt tine, insa nu lua de la Altex ca e FFF SCUMP.
- indianuiute
Nici eu nu am avut incredere in A4tech.Dar dupa ce am luat Ah810 nu mai am cuvinte si la 30 lei eu cred ca merită din plin si iti mai da si garantie un an.Dar daca ai ceva mai multi bani...alegerea iti apartine. 

Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Normal ca merită. Dar daca omul are bani de cheltuit...DeathRazor wrote:si la 30 lei eu cred ca merită din plin
Daca nu esti un meloman inrait, parerea mea e ca nu are rost sa bagi peste 50 RON in casti.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
- MrMarcusDeLaTzara
Doar asa ca sa mai complic un pic lucrurile.
http://www.video-s.ro/casti_hi_fi.htm#hd201
HD 201 sunt 630k lei. Tare cred ca ceva semnat Sennheiser are un raspuns sonor mai placut decat Sharkoon, sau altceva.

HD 201 sunt 630k lei. Tare cred ca ceva semnat Sennheiser are un raspuns sonor mai placut decat Sharkoon, sau altceva.
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Neah!Astea sunt mult mai misto!:Pboyarul wrote:Pai daca ai bani, uita-te [si] aiciindianuiute wrote: dar ma gandeam la ceva 1 pic mai performant si in A4Tech si Teac nu prea am incredere
ONTOPIC:Eu ti-as recomanda asa ceva!Foarte comode!Merita!
- indianuiute
supertare frate ... pacat ca sunt cam departeMrMarcusDeLaTzara wrote:Doar asa ca sa mai complic un pic lucrurile.![]()

Aaaa.... acuma vad ca pe tine nu te interesa neaparat cu microfon. Panasonic'ul acela e okay. Cu cat le-ai luat?nu ma intereseaza sa aibe neaparat microfon, doar basul

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
- chrisTopher
M-am uitat pe link-ul catre video-s si mi-a sarit in ochi impedanta de 150ohmi. O asemenea casca vs. una cu impedanta la 32ohmi are o calitate mai buna a sunetului ? Sau prin ce anume se "simte" diferenta asta asa mare intre impedante ? Caci la celelalte specificatii sunt asemanatoare: casti de tip inchis, circumaurale, SPL foarte apropiat, plaja de frecvente mai buna la modelul HD265 vs HD201.
dark as night
- MrMarcusDeLaTzara
Impedanta NU se traduce in fidelitate, adancime, rezonanta, transparenta, si alti termeni pe care ii folosesc audiofilii, si nu mai pricep nimic de parca as fi la o degustare de vinuri.
Sa zicem ca iti da o idee daca ai avea nevoie de amplificator: impedanta variaza la casti de obicei intre 16 ohmi si 300 ohmi. Indiferent ce impedanta au castile, un audiofil nici nu o sa se gandeasca daca sa cumpere un amplificator. Este pe lista "by default". Casti cu 32 de ohmi merg fara amplificator. Ideal ar fi de la 50 in sus sa ai un ampli separat. De exemplu , casti cu impedanta de 50 ohmi pot fi alimentate de player portabil sau placa de sunet si o sa se auda grozav. Bineinteles ca , si casti de 32 de ohim, puse pe un amplificator o sa se auda mai bine. Si nimeni nu te impiedica sa bagi casti cu impedanta de 150 ohmi int-ro placa de sunet. Numai ca pierd din potential, sunete si nivele de volum care ele pot sa le atinga nu vor fi folosite. Daca nu te deranjeaza sa ai "caii aia putere parcati acolo degeaba", poti sa bifezi si una de 150 ohmi, stiind ca macar ai atins si depasit maximul care ti-l permitea placa de sunet.Numai ca ar fi ideal sa fie ascultate cum se descurca pe placa aia.
Sa zicem ca iti da o idee daca ai avea nevoie de amplificator: impedanta variaza la casti de obicei intre 16 ohmi si 300 ohmi. Indiferent ce impedanta au castile, un audiofil nici nu o sa se gandeasca daca sa cumpere un amplificator. Este pe lista "by default". Casti cu 32 de ohmi merg fara amplificator. Ideal ar fi de la 50 in sus sa ai un ampli separat. De exemplu , casti cu impedanta de 50 ohmi pot fi alimentate de player portabil sau placa de sunet si o sa se auda grozav. Bineinteles ca , si casti de 32 de ohim, puse pe un amplificator o sa se auda mai bine. Si nimeni nu te impiedica sa bagi casti cu impedanta de 150 ohmi int-ro placa de sunet. Numai ca pierd din potential, sunete si nivele de volum care ele pot sa le atinga nu vor fi folosite. Daca nu te deranjeaza sa ai "caii aia putere parcati acolo degeaba", poti sa bifezi si una de 150 ohmi, stiind ca macar ai atins si depasit maximul care ti-l permitea placa de sunet.Numai ca ar fi ideal sa fie ascultate cum se descurca pe placa aia.
Last edited by MrMarcusDeLaTzara on Fri May 19, 2006 2:59 pm, edited 1 time in total.
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Da HISule?
- indianuiute
am dat 750.000, sunt luate de la 1 prieten si f putin folositeboyarul wrote:Aaaa.... acuma vad ca pe tine nu te interesa neaparat cu microfon. Panasonic'ul acela e okay. Cu cat le-ai luat?nu ma intereseaza sa aibe neaparat microfon, doar basul
si pe mine m-ar interesa sa aud niste explicatiiM-am uitat pe link-ul catre video-s si mi-a sarit in ochi impedanta de 150ohmi. O asemenea casca vs. una cu impedanta la 32ohmi are o calitate mai buna a sunetului ? Sau prin ce anume se "simte" diferenta asta asa mare intre impedante ? Caci la celelalte specificatii sunt asemanatoare: casti de tip inchis, circumaurale, SPL foarte apropiat, plaja de frecvente mai buna la modelul HD265 vs HD201.

- MrMarcusDeLaTzara
- pixelmonster
ca o recomandare la 100 RON... mi-am luat acu doua zile Technics RP-F290 ... n-am ce sa le reprosez...
din Unirea... magazinul Panasonic...
din Unirea... magazinul Panasonic...