Mouse Samsung - Tremura cursorul pe ecran

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
whiskey

Mouse Samsung - Tremura cursorul pe ecran

Post by whiskey »

Care ar putea fi cauza si, mai ales, care ar putea fi solutia ?
Mersi.
Mr.E

Post by Mr.E »

yo patesc aceeasi chestie de la soarecele meu microsoft, uneori se misc si singur zici ca e posedat. De obicei e din cauza la un fir de par sau ceva de genu asta, mai curatal si tu :P
dr_dream

Post by dr_dream »

incearca si cu un pad din panza
whiskey

Post by whiskey »

Mersi. L-am pus pe-o mapa. E mai bine, parca. Sper sa-mi ia altul seful. Mersi oricum :-)
zweistein

Post by zweistein »

aveti grija pe ce puneti mousii optici. Ar fi de preferat sa nu aiba o textura prea complicata (cel mai bine ar fi sa fie ceva monocrom (altfel senzorul poate fi derutat)
Snow

Post by Snow »

Mai bine ii pui direct pe birou. Am avut mai multi mousi optici in ultimii 2 ani si i-am tinut pe birou si nu i-a apucat zbenga pe ecran pe nici unul.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
novi

Post by novi »

Persian Prince wrote:Mai bine ii pui direct pe birou. Am avut mai multi mousi optici in ultimii 2 ani si i-am tinut pe birou si nu i-a apucat zbenga pe ecran pe nici unul.
Biroul ca biroul dar se murdareste foarte repede pe birou si se tocesc piciorusele!Nu recomand!:wink:
Kos_min

Post by Kos_min »

Cel mai bine iei un mousepad de panza din careffour la 2-3 lei cum am eu si ai rezolvat problema. Sunt cele mai tari mousepad-uri dupa mine(la banii pe care ii dai). Si nu scapa din vedere curatatul. :thumbleft:
Post Reply