DVD/CD duplicator

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
HappyGuy

DVD/CD duplicator

Post by HappyGuy »

Salutare!
Am nevoie de o solutie de multiplicare DVD/CD'uri; cum este posibil sa inlocuiesc un Stand alone Tower Duplicator ca acesta: http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6827236118 cu Burnere 'legate' la PC?

Nu stiu nimic despre diferente; merită sa ma 'cramponez' in a face un "raid" de dvd-writere, sau sa trec la un duplicator dedicat?
Daca nu cautam sa strang cureaua atunci stiu ca mai bine e sa cumpar o unitate ca atare, insa trebuie sa strang :)
Deci, ce soft si ce sfaturi pot folosi?
Multumesc f frumos
790Ultra/E8400@4Ghz/DDR3 1700 2gb/VelociRaptor150+500 Seagate/9800GX2/ToughPower1k/Blu-rayBurner+dvd-rw/ Gigabyte3DAurora/VistaUltimate64&32/Samsung24Hdmi/700/710 Pinnacle capture card
Bloodred

Re: DVD/CD duplicator

Post by Bloodred »

Poate nu mai țin eu bine minte și nu pot verifica în momentul de față pentru că nu-l am instalat, dar Nero nu știa să folosească mai multe writere în același timp?
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
HappyGuy

Re: DVD/CD duplicator

Post by HappyGuy »

Piesa de baza, specifica pt un duplicator este un controller, oarecum asemanator cu ce se foloseste la un Raid pt hdd'uri.
O carcasa aparte, doar pentru o sursa, reader si burnere aferente plus, desigur controllerul mentionat si treaba-i aproape gata!

System Requirements

* Upright external case 12/13 X 5.25"
* Power supply of 400W
* SATA cable
* Digital DVD-ROM x 1
* Digital DVD writer x 10/11
* SATA hard disk drive (optional)
* Tray (optional)

ceva de genul asta; totusi, luat la bani marunti, pentru un self built tower nu e chiar mare cashtig versus un sistem de-a-gata! Unde mai pui garantia unitatii standalone in sine! TOTUSI, la atata FUN ca sa pui puzzle'ul ala la punct, si sa ii stii toate shurubaraia... merita o incercare macar!
Inca nu am sa ma bag la asa ceva foarte curand, dar e pe lista :)
HDDul optional este, desigur, pt crearea de ISO'uri, in loc de by pass prin dvd/cd'ul din reader.
790Ultra/E8400@4Ghz/DDR3 1700 2gb/VelociRaptor150+500 Seagate/9800GX2/ToughPower1k/Blu-rayBurner+dvd-rw/ Gigabyte3DAurora/VistaUltimate64&32/Samsung24Hdmi/700/710 Pinnacle capture card
Post Reply