am incercat si eu sa overclochez amd 4200+-ul meu dar nu pot decat AI overclock , si daca dau mai mult de 100 mhz e instabil , indiferent de HT.
Am incercat sa maresc voltajul dar maxim este 1.200. Este normal? in cpuz la voltaj zice 1.216 , si i-am vazut pe forumul asta si pe altii cu windsor dar aveau voltaj mai mare. eu de ce nu pot sa-l cresc? placa de baza am Asus M2N-E SLi , RAM Vitesta DDR2 800 2x1GB.
Overclock AMD x2 4200+ Windsor
Moderator: Moderatori
Re: Overclock AMD x2 4200+ Windsor
cred ca placa de baza ii de vina, si eu am un m2n-mx si un LE1600 si nu pot sai cresc voltajul numai 1.3V(atata are default cpu-ul) si mai mult de 10-15 MHz in plus nu pot sai dau la HT(nici cu multiplicator 4x). eu zic ca MBul ii cacao
mda asta e calcu' il am de 3 ani si il facuse tata care nu stie ce e performant acum. nu are timp sa stea pe forumuri de hardware sa vada teste de performanta la gpu si cpu. alte pareri? oricum alt calc nu cred c-am sa primesc prea curand ca stam prost cu banii.
Incearca cu un update de bios, poate reusesti asa. In general X2-urile duc destul de bine in O/C, personal am dus un X2-4000+ in 2950Mhz pe un Asus M2N-Sli Deluxe.
Spor.
Spor.
Akunamattatta