Killzone 2

Totul despre console.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Radoo

Killzone 2

Post by Radoo »

Image
Notă personală - 9 (Good)
Last edited by Radoo on Sat Jan 30, 2010 5:43 pm, edited 2 times in total.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
blackj

Re: Killzone 2 (mini-review)

Post by blackj »

Frumoase aceste review-uri, dar am ceva de obiectat. Nu ai voie sa te legi de control pentru ca nu esti obisnuit cu shooterele de consola. Si mie imi e greu sa joc, dar sunt sigur ca dupa cateva shootere misti camera cu stick-ul analog mai bine si mai precis decat cu mouse-ul. In concluzie vreau sa spun ca eu ma joc acum Resistance Retribution pe PSP si controlul mi se pare perfect, asta pentru ca inainte terminasem Medal of Honor Heroes 2 tot pe PSP. Oricum, continua cu review-urile, sunt utile si la obiect. Sanatate.
Never trust women and brakes....
GabYO
Moderator

Re: Killzone 2 (mini-review)

Post by GabYO »

blackj wrote:Nu ai voie sa te legi de control pentru ca nu esti obisnuit cu shooterele de consola. Si mie imi e greu sa joc, dar sunt sigur ca dupa cateva shootere misti camera cu stick-ul analog mai bine si mai precis decat cu mouse-ul.
Este adevarat (si logic) ca e nevoie de o anumita perioada de acomodare sa joci shootere "cu stick-ul analog"... Dar de aici si pana la a spune ca "dupa cateva shootere misti camera cu stick-ul analog mai bine si mai precis decat cu mouse-ul" e cale lunga si intram in domeniul fantasmelor. Un controller n-o sa intreaca niciodata un mouse in ceea ce priveste precizia (sa zicem doar de dragul discutiei ca din punct de vedere al vitezei de reactie lucrurile sunt ceva mai echilibrate, in functie de jucator, evident)... intr-un caz ideal mouse-ul poate fi cel mult egalat, dupa o luuunga perioada de antrenament. Un lucru e cert, shooterele pe console n-au nevoie de "optiunea" auto-aim pentru ca ar fi o conspiratie impotriva controller-elor sa aduca mouse-ul la putere, ci pentru ca este o "optiune" utila si chiar necesara.

[smilie=Off-Topic2.gif]
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Phorkias

Re: Killzone 2

Post by Phorkias »

Nu mai este review-ul ca ati sarit toti pe el ca nu scrie bine, insa e o problema cu controlul la jocul asta - e mult prea slugish. La inceput am pus asta pe seama faptului ca nu-s obisnuit cu controllerul de PS3, insa la alte jocuri ma descurc mult mai bine. Si, apropo, nu prea se compara controlul PSP cu cel de PS3.
psypc2

Post by psypc2 »

Sunt de acord la partea cu controlul tinta se misca prea greoi fapt recunoscut chiar de cei care au facut jocul. Se poate observa foarte usor acest lucru daca comparati cu Modern Warfare 2 si Battlefield BC 2.
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Vad ca sunt cateva persoane care au jocul. Pe cand o retea?
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Post Reply