Astazi stateam linistit pe banca la pauza de tigara si ma gandeam cum sa-mi racesc procesorul....si mi-a venit o idee.Am gugalit eu pe acolo , am vazut una alta , dar nimic nu mi-a raspuns la intrebare.
Am facut un desen rahitic ce-i drept.Ma gandeam sa fac un cub de cupru cu un sistem de prindere pe spatele placii de baza (asta n-ar trebui sa fie foarte dificil).Partea fantezista urmeaza....daca pe latura superioara las o gaura , iar prin acea gaura torn cu o palnie , sau cumva intr-un fel bag azot lichid sa-l umplu , nu-i pot pune un dop de cauciuc,silicon sau ceva moale?Fireste sa nu se evapore...
Daca astea sa zicem ca ar merge , a doua intrebare este , in timp , azotul ala , fiind "vidat" , isi pierde din proprietati ?
Nu am postat la misto , mi-a venit efectiv ideea si m-am gandit sa intreb pe cei care au avut idei asemanatoare si poate le-au incercat.
Racire Fantezista
Moderator: Moderatori
Re: Racire Fantezista
Păi în cele din urmă se încălzește și nu mai răcește nimic (repede, de aia toți sportivii toarnă des). Vei avea o bucată de cupru plină cu azot (în stare gazoasă), deci practic un cooler pasiv cam prost.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Nu-mi ramane decat sa inventez ceva care nu se incalzeste niciodata si totusi sa fie parte pasiva ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
I have no brand loyalty because I'm not an idiot.
-
Care este scopul, sa nu ai zgomot deloc? (fiindca in ceea ce priveste racitorul care nu se incalzeste niciodata, mie imi cam suna a perpetum mobile... ai fi primul care-l descopera).Augustin wrote:Nu-mi ramane decat sa inventez ceva care nu se incalzeste niciodata si totusi sa fie parte pasiva
a făcut Măseluță un burlan d-ăsta...
că tot vorbim de răciri fanteziste.
am înțeles c-a doborât câteva recorduri cu el. cea mai mare cantitate de cupru cărată în spate de un etnic non rom ș.a.
că tot vorbim de răciri fanteziste.
am înțeles c-a doborât câteva recorduri cu el. cea mai mare cantitate de cupru cărată în spate de un etnic non rom ș.a.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Si pe mine m-ar tenta ceva care sa nu aiba cooler [nu vreau sistem de racire pe baza de apa].
Mai ales acuma ca vine iarna.. unul de-ala pasiv din Cu e numai bun, racesti si un procesor si nici nu mai platesti asa de mult factura de incalzire. Asta in cazul in care lucreaza in regim de server.
Mai ales acuma ca vine iarna.. unul de-ala pasiv din Cu e numai bun, racesti si un procesor si nici nu mai platesti asa de mult factura de incalzire. Asta in cazul in care lucreaza in regim de server.

-