Yahoo Messenger

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
underground1

Yahoo Messenger

Post by underground1 »

Ceau.Cand deschis yahoo messengeru versiunea cea mai noua cand tre sa scriu numele si parola sus era un smiley mare .acum nu mai apare cam de o zi ce pot face sa se vada.?
GoreMotel

Re: Yahoo Messenger

Post by GoreMotel »

Image
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

ce numai apare? baga o poza
picz or it didn't happen
AmYg0

Post by AmYg0 »

Salutare! Am o problema legata de Messenger, de la o vreme (1 luna) nu mai pot vedea avatarele celorlalte contacte! totul blank! Mai nou, de fiecare data cand ma loghez, daca cineva este idle, mi-l arata idle incepand de cand m-am loghat eu! De exemplu el poate fi idle de 3 ore, dar mie mi-l arata idle incepand din momentul in care m-am logat eu gen 1 min! Pe laptop unde am versiunea 11.0. nu am nici un fel de problema deci mai mult ca sigur trebuie sa fie din windowsu meu... registri ceva! Singura cauza la care ma pot gandi este ca am copiat mai de mult dupa un fresh install la windows, folderul cu AppData / Roaming etc ( pt a-mi pastra anumite salvari, utorrent, jocuri, etc) si tot atunci poate si vechiul profil de mess!
Mentionez ca : - am incercat mai multe versiuni de messenger , mai vechi si mai noi!
- am dezinstalat si reinstalat messenger , flash player (chiar si cu uninstaller for Flash Player de la ei, si cu internet explorer si cu firefox si toate combinatiile plus comenzi in RUN de unde am putut sterge toate foldere legate de Flah Player), Java , configurat Activex etc
- am sters tot Cache'u de la mess prin CMD
- am defragmentat , curatat registri cu Ccleaner, tuneup utilities, si inca vreo 2 programe de registry

In mare am sters cam tot ce se putea sterge si degeaba ! Daca are cineva o solutie sau un pont as fi foarte recunoscator. Sau alt program de curatare !Multam! Numai bine
Attachments
Si pe unele site'uri mai nou...
Si pe unele site'uri mai nou...
Post Reply