Revista esta la fel de banala ca pana acuma. Am impresia ca scrietzi articolele intr-o stare de sictir generala. Nota 10 insa pt Black View. Ar fi interesant unul pe mai multe pagini.

Zicetzi ca nu-i vorba de subiectivism? At dc testatzi O placa Leadtek vs una no name? Cel mai cunoscut accelerator ATI - Huh?, since when?
Zicetzi ca nu-i vorba de reclama ascunsa? At dc placa leadtek este oferita de Skin Media???
Iar ajung la subiectivism: Topurile de componente sunt de tot rahatu ( scuzatzi expresia) adică ce-i cu notele alea?? Punetzi si voi niste rez concrete, ca sa putem face si noi comparatzie cu ce avem acasa. Ca sa nu mai zic ca la placi video Skin Media acopera toata gama de la ti4200 la fx5800. Pai at cred si io ca domnu admin vorbeste ca la usa cortului cu niste oameni care sunt alaturi de xtrempc de la inceputuri. XtremPC is dead, long live Skin Media, nu?
Alta buba ar fi sistemul de test care este o totala necunoscuta. E un mic indiciu la topuri, de e egal cu zero.
O mica chestie de estetica: Schimbatzie culoarea de fond la teste produse diverse, ca para intru intr-un wc public cand dau de paginile respective :evil:.
O mica umbra de nepotism e la rubrica cuv cititorului, unde cel mai slab articol, este declarat castigator. Nu zic ca articolul este prost, dar, dacă nu stiam ca jocu e rpg, de ex, as fi putut jura ca e shooter. Mie personal mi-a placut descrierea de la Utopia: adică am inteles despre ce e vorba in joc, dar autoarea era o fata, si poate de aia nu a castigat, who knows...

Iarasi nu inteleg ce cauta un joc de playstation ( Primal ) intr-o revista care se cheama Xtrem
PC
Problema cu reclamele se poate rezolva elegant: Punetzi-le pe CD 8)
Si iaca ca am ajuns si la tzidiu, care este sub orice critica ( din puntcu meu de vedere). Singurele chestii pe care mi le-am luat au fost dictzionaru ala multi-language, si pozele de la joace si concursul poser. Apropo de concurs: Nu mi s-a parut corect sa comparatzi pozele 2d su alea 3d. Caci este muuuuuuuult mai greu sa faci o imagine 3d care sa concureze, dpdv artistic, cu una 2d. Ca sa nu mai zic ca pt poze 2d nici macar nu tree sa stii sa lucrezi pe un calc; adică le desenezi pe foie, un amic tzi le scaneaza, altu tzi le editeaza in photoshop, si gata.Trebuia sa facetzi 2 categorii, premiate separat.
Nenea Admin, mai usor cu replyurile astea infantile ca nu ai decat de pierdut cu ele. Dupa ce ca la cerf n-atzi fost in stare sa amenajatzi un amarat de stand, tot tu vii cu replici din astea.... 0X
Norocu vostru ca PcGamesu e prea scump...
Scuze ca am fost puţin cam dur da asta a fost picatura care a umplut paharu'.