XtremPC nr.44
Moderator: Moderatori
Ok, am pus shi io mana pe ea. Pare desul de mult revizuita deshi s-a intamplat ceva cu rezolutzia micsorata shi culorile puţin cam spalacite. Poate am avut io ghinion la exemplarul asta.
Se vede ca s-a lucrat mai intens la acest numar. Cer puţin la partea de jocuri arata mult mai bine decat precedentele.
Testul de coolere este ca de obicei inutil shi destul de subiectiv. Lipsa colerelor montate de de majoritatea asamblorilor de systeme (adica cele ieftine pe buzunarul oricui) cat shi a coolerelor Boxed m-au facut sa cred ca tot articolul ishi merita efortul doar pentru paginile frumos decorate cu poze de calitate shi comentari interesante. Ca sa nu mai vorbesc de coolerele ThermalTake sau alte marci care lipsesc cu desavarshire. Totushi in 25 de coolere cred ca puteatzi oferi o paleta mai larga de produse pentru a ne putea face shi noi o parere asupra a ceea ce inseamna cooler pe piatza .ro
Mai am shi altele dar acuma sunt ocupat cu cititu revistei
Se vede ca s-a lucrat mai intens la acest numar. Cer puţin la partea de jocuri arata mult mai bine decat precedentele.
Testul de coolere este ca de obicei inutil shi destul de subiectiv. Lipsa colerelor montate de de majoritatea asamblorilor de systeme (adica cele ieftine pe buzunarul oricui) cat shi a coolerelor Boxed m-au facut sa cred ca tot articolul ishi merita efortul doar pentru paginile frumos decorate cu poze de calitate shi comentari interesante. Ca sa nu mai vorbesc de coolerele ThermalTake sau alte marci care lipsesc cu desavarshire. Totushi in 25 de coolere cred ca puteatzi oferi o paleta mai larga de produse pentru a ne putea face shi noi o parere asupra a ceea ce inseamna cooler pe piatza .ro
Mai am shi altele dar acuma sunt ocupat cu cititu revistei

- necromanthus
Din cate am vazut eu domnul Marica si-a schimbat un pic look-ul.
Problema pe care am observat-o eu se gaseste in topul memoriilor flash: Kingmax la 256 de mega si pret de 76 dolari are pret/mega de 50 centi (mie imi da 30 de centi), iar Pokidrive la 256 de mega si pret de 116 dolari are pret/mega de 32,95 (mie imi da 45). Chiar si fara sa fac socotelile observ ca ceva nu e in regula cu numerele astea, iar dupa e destul de clar.
Problema pe care am observat-o eu se gaseste in topul memoriilor flash: Kingmax la 256 de mega si pret de 76 dolari are pret/mega de 50 centi (mie imi da 30 de centi), iar Pokidrive la 256 de mega si pret de 116 dolari are pret/mega de 32,95 (mie imi da 45). Chiar si fara sa fac socotelile observ ca ceva nu e in regula cu numerele astea, iar dupa e destul de clar.
...un numar foarte reusit. Totusi,de ce s-a intarziat atat cu el? Oricum, I love it! Acum sa fac si ceva comentarii, nu?
+ V-am vazut in sfarsit redactia (prin poza respectiva ati demonstrat clar ca nu sunteti misogini (cele 2 tipe, apropo, cine sunt si cat le-ati platit ca sa faca poza
)
+ IT express (chiar cuprinde chestii interesante, mai putin "Reportaj in Romania" care presupun ca nu intereseaza pe foarte multi)
+ Hardware (Liviu Marica everybody loves this guy
)
+ Testul placilor video ale anului 2003 a fost per total primit cu caldura de
catre toata lumea.
- Testul de coolere a cam nemultumit pe unii (printre care ma numar sieu, il
consider total useless).Aaa, inca o chestie,ce obsedat da 45$ pe un
cooler ?!?
- Inca un flash usb (pag 62).Va rog sa ma credeti(cred ca vb pt toata lumea),
ne doare in cot de tehnologia asta !!! Mai ales la ce pret au discurile...
+ Hobby(nu intru in detalii).
- Ar mai fi fost cateva softuri pt scrierea de CD-uri.
+ Hacking The Matrix (totusi, ar fi trebuit sa faceti un pic misto si de "Hackers")
Intrebare: Ce-i cu luminita de pe pag 75 ?
+ Jocuri (mai bine i-ati zice Games pt ca restul sectiunilor au titlul in engleza...
)
- Postal 2. De ce prezentati astfel de jocuri?
+Cuvantul cititorilor. Pt ca tot timpul gasesti ceva original in prezentari.
+ BlackView
+ CD. Pt ca are demoul la Breed.
- DirectX 9.0. Pt ca il are si bunica si ocupa spatiu degeaba...
- Utilitarele pt scriere de CD-uri. Pt ca vom folosi tot Nero
- Chicken Shoot. Pt. simpla sa existenta pe CD...
Hughhh, cam asta e...in mare. Oricum un numar reusit si cum ati zis voi, mai aerisit.
+ V-am vazut in sfarsit redactia (prin poza respectiva ati demonstrat clar ca nu sunteti misogini (cele 2 tipe, apropo, cine sunt si cat le-ati platit ca sa faca poza

+ IT express (chiar cuprinde chestii interesante, mai putin "Reportaj in Romania" care presupun ca nu intereseaza pe foarte multi)
+ Hardware (Liviu Marica everybody loves this guy

+ Testul placilor video ale anului 2003 a fost per total primit cu caldura de
catre toata lumea.
- Testul de coolere a cam nemultumit pe unii (printre care ma numar sieu, il
consider total useless).Aaa, inca o chestie,ce obsedat da 45$ pe un
cooler ?!?
- Inca un flash usb (pag 62).Va rog sa ma credeti(cred ca vb pt toata lumea),
ne doare in cot de tehnologia asta !!! Mai ales la ce pret au discurile...
+ Hobby(nu intru in detalii).
- Ar mai fi fost cateva softuri pt scrierea de CD-uri.
+ Hacking The Matrix (totusi, ar fi trebuit sa faceti un pic misto si de "Hackers")
Intrebare: Ce-i cu luminita de pe pag 75 ?

+ Jocuri (mai bine i-ati zice Games pt ca restul sectiunilor au titlul in engleza...

+Cuvantul cititorilor. Pt ca tot timpul gasesti ceva original in prezentari.
+ BlackView
+ CD. Pt ca are demoul la Breed.
- DirectX 9.0. Pt ca il are si bunica si ocupa spatiu degeaba...
- Utilitarele pt scriere de CD-uri. Pt ca vom folosi tot Nero

- Chicken Shoot. Pt. simpla sa existenta pe CD...
Hughhh, cam asta e...in mare. Oricum un numar reusit si cum ati zis voi, mai aerisit.
There is no order...
- MAXKOOL999
La prima intrebare ti-ai raspuns singur(decat daca nu te gandeai la un obsedat sexual :lol: )Keos wrote:Aaa, inca o chestie,ce obsedat da 45$ pe un cooler ?!?
La Hackers daca nu ma insel s-a facut misto intr-un numar anterior, de ce sa se repete oamenii doar pentru unii care nu citesc toata revista?
Iar la Postal 2 prezentarea cred ca este mai mult pusa sub forma de avertizare pentru cei care au de gand sa faca greseala de a-l juca.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- Adrian-XPC
- Moderator
De Hackers nu s-a facut misto, dar trebuia sa ne oprim undeva, ca altfel articolul ocupa prea mult spatiu. Si oricum, fata de altele, Hackers e chiar decent. De fapt, daca va uitaticu atentie veti vedea ca nici nu exista erori flagrante legate de hacking in film.
Intrebare pentru AngeloML: cam cum este expresia "foarte favorabile" pleonasm, in conditiile in care se poate spune si "mai putin favorabile" sau "extrem de favorabile". Daca imi demonstrezi cu argumente, imi fac mea culpa, dar momentan nu cred ca este o greseala.
Cei de la Skin Media nu ne-au platit copyright pentru sloganul "Te roade nVIDIA?", dar o sa avem grija sa ne plateasca 8)
In rest, nu stiu la voi, dar la mine in carcasa este foarte cald, si imi voi achizitiona un cooler mai performant cit de curind. Nu va spui care, secret de stat...
Intrebare pentru AngeloML: cam cum este expresia "foarte favorabile" pleonasm, in conditiile in care se poate spune si "mai putin favorabile" sau "extrem de favorabile". Daca imi demonstrezi cu argumente, imi fac mea culpa, dar momentan nu cred ca este o greseala.
Cei de la Skin Media nu ne-au platit copyright pentru sloganul "Te roade nVIDIA?", dar o sa avem grija sa ne plateasca 8)
In rest, nu stiu la voi, dar la mine in carcasa este foarte cald, si imi voi achizitiona un cooler mai performant cit de curind. Nu va spui care, secret de stat...
Arrogant and right is surely better than humble and wrong.
Imi este teama ca achizitionarea unui cooler performant nu va rezolva problema temperaturii din carcasa... :roll:Adrian-XPC wrote: In rest, nu stiu la voi, dar la mine in carcasa este foarte cald, si imi voi achizitiona un cooler mai performant cit de curind. Nu va spui care, secret de stat...
Apropo de asta cred ca r merge in numerele viitoare un articol detaliat shi bine documentat despre racirea carcasei... asta pana nu vine iarna :lol:
- Zâna Măseluţă
- Admin
N-am apucat sa citesc decat primele 3 pagini, impresia e buna, peste vreo 2 zile voi baga un post ce ma caracterizeaza...
Totusi am observat o greseala flagranta si inacceptabila: la rubrica Cu ochii pe forum am observat un impostor cu numele Zâna Maseluta care mi-a furat postul... eu sunt Zana Maselutza, ce draq.
Totusi am observat o greseala flagranta si inacceptabila: la rubrica Cu ochii pe forum am observat un impostor cu numele Zâna Maseluta care mi-a furat postul... eu sunt Zana Maselutza, ce draq.

Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Guys, vreau sa va atrag atentia asupra unei probleme care, se pare, nu mai este greseala de tiparire (a aparut si in numarul precedent).
La pagina 53, coloana a 3-a din stanga, articolul despre Abit IC7-G, termenul folosit de Intel in legatura cu FSB-ul este Quad Pumped si nu Quad Bumped cum apare scris.
Ca dovada :
La pagina 53, coloana a 3-a din stanga, articolul despre Abit IC7-G, termenul folosit de Intel in legatura cu FSB-ul este Quad Pumped si nu Quad Bumped cum apare scris.
Ca dovada :
Intel.com wrote: The Pentium 4 processor's 533 MHz system bus supports Intel's performance desktop processor by delivering 4.2 GB of data-per-second into and out of the processor. This is accomplished through a physical signaling scheme of quad pumping the data transfers over a 133 MHz clocked system bus and a buffering scheme allowing for sustained 533 MHz data transfers
Look around the table. If you don't see a sucker, get up, because you're the sucker ..
Cred ca mai degraba au vrut sa faca un compromis..RAYNOR wrote:Revista mi se pare brici la prima vedere. Astept s-o rasfoiesc ca intru in amanunte. Totusi cred ca era bine dacă includeati in test si un Radeon 9500PRO sau nu se mai gasesc?
Oricum, as vrea sa stiu si eu care este formula de calculare a acelei medii care este nota finala, caci mi se pare o discordanta cam mare intre notele dintre primele doua clasate...
Care este configuratia sistemului de test?
- chrisTopher
minusuri:
* cd-ul scrie nr 43. dar nu prea deranjeaza pe nimeni, tine de estetica.
* top tv tuner : lipseste ATI, care este un etalon in domeniu. a fost o scapare a voastra sau ce ?
altele:
= rubrica : Reportaj in Romania ocupa spatiu degeaba.
= pacat ca lipseste rubrica cu interviul luat unora dintre producatorii de placi de baza. puteti "sa va luati" de cei care fabrica placi audio, spre exemplu.
= testul de coolere este incorect, caci creati ideea ca numai respectivii producatori fac coolere bune.
= Hacking the Matrix + Ce fac Calculatoarele in Filme : mi-a placut la nebunie. Daca se poate o continuare ar fi super.
* cd-ul scrie nr 43. dar nu prea deranjeaza pe nimeni, tine de estetica.
* top tv tuner : lipseste ATI, care este un etalon in domeniu. a fost o scapare a voastra sau ce ?
altele:
= rubrica : Reportaj in Romania ocupa spatiu degeaba.
= pacat ca lipseste rubrica cu interviul luat unora dintre producatorii de placi de baza. puteti "sa va luati" de cei care fabrica placi audio, spre exemplu.
= testul de coolere este incorect, caci creati ideea ca numai respectivii producatori fac coolere bune.
= Hacking the Matrix + Ce fac Calculatoarele in Filme : mi-a placut la nebunie. Daca se poate o continuare ar fi super.
dark as night
sau poate doar pe acelea le-au primit pt testare?xen_chris wrote: testul de coolere este incorect, caci creati ideea ca numai respectivii producatori fac coolere bune.

btw: super numar, super noul aspect, super ideea cu pozele voastre, super testul de coolere, super blackview-ul, super filmul cu doom3, super nota la postal, super, super, super

work harder
Au ametit testele alea de placi grafice....
unde sunt placile mai vechi ??? 9700, 9500, GF 4 TI...
Li sau ars la toti in calculatoare ?!?
Sau s-a platit bine ca lumea sa cumpere placi nVidia FX 5200 (alea cu bus in 64 biti) ca sunt mai bune decat toate celelalte ????
M-AM HOTARAT : IMI IAU FX 5200 SI CINE MA INTRABA CE PLACA AM ZIC SI EU FX, NU ???? Ca si asa sunt multi ii auzi - am placa GF4 - sunt beton (zic ei) si eu ii intreb ce ?
ei :GF4
eu : ce model ?
ei : 420 (eventual 440)
eu : si ce faci cu ea ?
ei : JOC JOCURI !
eu : ce jocuri.... MARIO cumva ?
Asa ca sa stiti : imi iau FX (doar 4.000.000 lei)
SI V-AM RUPT....
unde sunt placile mai vechi ??? 9700, 9500, GF 4 TI...
Li sau ars la toti in calculatoare ?!?

Sau s-a platit bine ca lumea sa cumpere placi nVidia FX 5200 (alea cu bus in 64 biti) ca sunt mai bune decat toate celelalte ????

M-AM HOTARAT : IMI IAU FX 5200 SI CINE MA INTRABA CE PLACA AM ZIC SI EU FX, NU ???? Ca si asa sunt multi ii auzi - am placa GF4 - sunt beton (zic ei) si eu ii intreb ce ?
ei :GF4
eu : ce model ?
ei : 420 (eventual 440)
eu : si ce faci cu ea ?
ei : JOC JOCURI !
eu : ce jocuri.... MARIO cumva ?

Asa ca sa stiti : imi iau FX (doar 4.000.000 lei)
SI V-AM RUPT....

Ideea cu "foarte favorabil" este asta. Stateam eu si citeam revista si vine un coleg si zice "Uite ba foarte favorabil. Ce greseala. Vezi daca citesti reviste de genul asta?". Pentru moment si mie mi s-a parut destul de ciudata expresia si din cauza asta am ramas marcat de ea pana cand am scris post-ul.
Daca stau totusi sa ma gandesc nu cred ca este gresit. Cred ca m-am grabit si eu cand am scris. Oricum eram foarte obosit, so sorry.
Daca stau totusi sa ma gandesc nu cred ca este gresit. Cred ca m-am grabit si eu cand am scris. Oricum eram foarte obosit, so sorry.
necromanthus wrote:Numar evident superior celui precedent !
p.s.
Nu stiam ca Liviu (Marica) este atat de fotogenic ...
8) :lol:
De acord cu toate cele spuse de tine

Last edited by AeOLuM on Wed Jun 25, 2003 11:07 pm, edited 1 time in total.
Bossman wrote:Parca aici : ziceai ca-ti iei Radeon 9500 Pro sau FX5600 ... :-?reptila wrote:Asa ca sa stiti : imi iau FX (doar 4.000.000 lei)
SI V-AM RUPT....
Un Fx 5600 ultra de la leadtek am eu si mi sa spus ca un radeon 9500 este mai bun asa ca....... un fx 5200 nu ar fi recomandat uitate la teste nr 44 Xtrem pc
Am primit revista !
(avantajele abonarii)
L-am rasfoit numai sa-mi fac o impresie, nu am timp momentan s-o si citesc. Impresia:
1. Parca e mai groasa ... cea ce e OK.
2. Mai citet. (caractere mai mari, fond deschis la culoare)
3. Mai consistent. Articole la zi, interesante.
Demo-ul de la Breed ma surprins placut ... renuntasem le el din cauza intarzierilor.
Bravo !

L-am rasfoit numai sa-mi fac o impresie, nu am timp momentan s-o si citesc. Impresia:

Demo-ul de la Breed ma surprins placut ... renuntasem le el din cauza intarzierilor.
Bravo !
Hobby rules
Mi-a placut articolul despre SketchUp 3D !
Un exemplu cat de versatil este programul:
Model pentru ... aaa ... cum sa explic ?

Un exemplu cat de versatil este programul:
Model pentru ... aaa ... cum sa explic ?

#cu ce pasta siliconica ati efectaut testul la coolere( daca am citit eu atent , nu prea scrie acolo,,!) ?? super ideea de a prezenta poza produsului..
SALUT aparitia in paginile revistei dvs a produselor MSI !! ( IN SPECIAL TESTUL PLACII DE BAZA MSI K7N2G ILSR),,:pe care desii o detin de prin martie nu am prea vazut-o prin sectiunea hardware!
pc magazine a prezentat-o acum 2 nr, chip acum 1 nr parca, eram curios sa vad daca apare si pe la dvs prin teste!!!
ce sa intamplat cu tunerele pinnacle??.. de ce nu sunt prezente in top tuner???stiam eu ca sunt printre cele mai bune sau ma insel ,, din nou! :oops:
SALUT aparitia in paginile revistei dvs a produselor MSI !! ( IN SPECIAL TESTUL PLACII DE BAZA MSI K7N2G ILSR),,:pe care desii o detin de prin martie nu am prea vazut-o prin sectiunea hardware!
pc magazine a prezentat-o acum 2 nr, chip acum 1 nr parca, eram curios sa vad daca apare si pe la dvs prin teste!!!
ce sa intamplat cu tunerele pinnacle??.. de ce nu sunt prezente in top tuner???stiam eu ca sunt printre cele mai bune sau ma insel ,, din nou! :oops:
Tot 117 pagini are ca si celelalte numere precedente! ......dar a crescut calitatea paginilor (adică sunt mai groase)!Hubert wrote:Am primit revista !(avantajele abonarii)
Bravo !

- The Madman
Schimbarea de look mi se pare chiar misto. Consistenta revistei mi se pare foarte buna.
Imi place ca au aparut (de fapt au aparut din 43) teste de software, la fel ca cele de hardware.
Partea hardware mi se pare mai bine scrisa ca pana acum si mai consistenta (na, ca ma repet...
)
Imi place ca au aparut (de fapt au aparut din 43) teste de software, la fel ca cele de hardware.
Partea hardware mi se pare mai bine scrisa ca pana acum si mai consistenta (na, ca ma repet...

"Oamenilor le-au fost date cuvintele pentru a-si putea ascunde gandurile." - Cehov
Referitor la testul de coolere
I-am povestit tatului meu de el si mi-a adus aminte ca trebuie sa va iau la intrebari:
Care era temperatura mediului in timpul testului? A fost ea constanta pentru toate coolerele si toata durata testelor?
Pentru ca imi inchipui ca aveti aer conditionat.
I-am povestit tatului meu de el si mi-a adus aminte ca trebuie sa va iau la intrebari:
Care era temperatura mediului in timpul testului? A fost ea constanta pentru toate coolerele si toata durata testelor?
Pentru ca imi inchipui ca aveti aer conditionat.
Last edited by Sir Ice on Tue Jul 01, 2003 8:50 am, edited 2 times in total.