Aia mi se pare ca e una dintre primele misiuni si mi s-a parut foarte simpla!!! :lol: DUMA era sa fii rapid in apa si sa te ascunzi dupa lemne in asa fel incat sa nu traga nimeni in tine!! Misiunea aia am trecut-o din prima!! Tu ai terminat jocul??
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
Spune-mi shi mie cum ai facut a doua misiune de la Grasa aia!! Cea cu avionul de jucarie cu care tre sa distrugi barcile!! Eu nu pot sa le chitesc sub nici o forma!! Si daca ma apropii de ele ttrag in mine si ma distrug!!! :evilbat:
Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri, pe intelesul tuturor ,dar gresite.
ZENDEN_B wrote:Spune-mi shi mie cum ai facut a doua misiune de la Grasa aia!! Cea cu avionul de jucarie cu care tre sa distrugi barcile!! Eu nu pot sa le chitesc sub nici o forma!! Si daca ma apropii de ele ttrag in mine si ma distrug!!! :evilbat:
prietene exista topic pt subiectul asta uitate si u
dupa aia iti da nana Bossman!
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
My friend, tre' sa treci pe deasupra si sa lansezi bombe. Nu cobori prea mult pt k booom! Dupa prima bomba, tipii aia o sa se urce in barci, iar tu mergi dupe ei, aruncan bombe. Apoi distrugi si masina in care incearca unul sa evadeze . Si gataa.!
Windows is not a virus, viruses do something.
May the keyboard be with u, user!
=============================='
Misiunea cu debarcarea din Medal of honor mi-a si mie batai de cap.
Myst III a fost si el incredibil de dificil dar dupa ce l-am terminat satisfactia a fost pe masura.
un singur joc: ALIEN VIRUS (m'am blocat la un loc unde trebuia sa combin un tub de grasime cu un pistol care marea lucrurile) pur si simplu nu mi se parea ceva logic miscarea aia
am stat blocat acolo 1 luna si ceva...pana am zis ca incerc combinatii obiect cu obiect din inv...si am trecut.
fiecare joc are in unele locuri momente mai dificile, nu neaparat pt toata lumea. depinde de cum nimeresti in faza respectiva si cand nimeresti.
asa ca ce pt unii pare de netrecut, altii au trecut din prima.
Cred ca mai toata seria Monkey Island e relativ grea.Apoi poate System Shock 2.Si un off-topic:stiati ca la gta3 si vc puteti sa distrugeti o masina fugind in ea si lovind-o cu pumnul? :o
Myst 3 Exile...suberb joc dar mi-a nenorocit materia cenusie, mie shi citorva priteni de-ai mei (cit am mai gindit la puzzle-uri "in retea"...) la cit de greu a fost.
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
-= Swat Cat =- wrote:igi 2 care sunt la misiunea 2-a...........si e oribil
Intr-adevar....IGI 2 e un joc super greu!! Banuiesc ca nimeni de pe acest forum nu a reusit sa-l termine... :-? Sa ma contraziceti daca nu am dreptate..
Trebuie sa ma gandesc mai mult sa zic care joc mi sa parut mie cel mai greu. Jocurile Caesar mi s-au parut imposibile de inteles, deci acum optez pe Caesari. Ma mai gandesc un pic si raspund maine mai detaliat. 8)
-= Swat Cat =- wrote:igi 2 care sunt la misiunea 2-a...........si e oribil
Intr-adevar....IGI 2 e un joc super greu!! Banuiesc ca nimeni de pe acest forum nu a reusit sa-l termine... :-? Sa ma contraziceti daca nu am dreptate..
Eu am ajuns la misiunea a 4-a si nu mi s'a parut chiar f. greu. Cam la fel ca prima versiune. Chestia e ca baietii parca nu mai trag imediat cum te vad, insa daca te iau in vizor nu mai scapi, plus ca ei nimeresc bine de la distante mari.