Muzica facuta de eu :-)

Informaţii, discuţii şi opinii despre tot ce ţine de domeniul muzicii.

Moderator: Moderatori

Post Reply
villager

Muzica facuta de eu :-)

Post by villager »

Am facut eu mai demult (de vreo 2 luni) 3 piese cu Dance eJay 4....
Aici le puteti gasi: http://www.villager.3x.ro
Exista doar un link pe pagina care va duce la pagina cu linkurile. V-as da linkul direct dar nu ar merge, ati vedea acest mesaj: you are not authorized to view this page sau ceva asemanator. (asa e mai sigur)
Sunt in format WMA, 64kb/s dar se aude aproape perfect.
Melodiile au 1:38, 2:03 respectiv 1:58 minute.
Va astept parerile :)

P.S. Am pus la punct si site-ul putin pentru voi :-)
Melodiile le gasiti la downloads....
Iata linkul direct: http://www.villager.3x.ro/home.php?page=downloads
Daca nu ar merge, folositi linkul de mai sus.
villager

Post by villager »

Thnx pentru ca ati facut acest topic Sticky :)
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

supporta aia php-nuke de la 3x.ro ? :-?

apropo am facut vro 4 cd-uri cu tehno ejay :)
villager

Post by villager »

Hmmm....vad ca am ramas la subiect :lol:

1. Nu poti rula PHP Nuke pe http://www.3x.ro
2. 4 zici ? Mi-am adus aminte de muzica din zilele noastre unde nu mai conteaza "calitatea" ce DOAR cantitatea :D
Pune cateva ( care crezi ca sunt cele mai bune ) pe site la tine si posteaza linkul aici...mai facut curios...
Tonaj sau calitate ? Asta e intrebarea...
:D
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

am facut muzica buna....cand gasesc cd-uriile pune cateva pe un site

problema e ca sunt mari 5-6 mb ca dastea mici nu am :D
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Si eu m-am ocupat de muzica... Pot sa spun ca sunt un ... hmmm... "veteran" al eJay-urilor, lucrand prima oara cu Dance eJay 1, 2 (astea fiind unele dintre primele programe pe care le am originale :oops: ), Hip-Hop, Dance 3 si cam atat... De 4 nu am facut rost si, sincer, nici nu cred ca as mai avea timp... Cel mult la vara!
Oricum, am avut ceva succes prin comunitate (au fost melodiile si la discoteca si la radio, cateva cel putin), si pot sa spun ca m-am cam saturat de house sau facut muzica in general! De ce? Poi pentru ca am descoperit limitarile softurilor astora "amatoare" (apropo - am incercat si ceva mai serios, gen FruityLoops Proffesional si alte etc. dar nu am avut timp sa ma ocup).
Cred ca am sa le pun pe vreun site cat de curand (pe cele mai bune cel putin) si promit ca ma intorc cu un link!
Pana atunci, delectati-va sau asfixiati-va cu creatiile celorlalti de la ejay.co.uk !
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

si eu am facut muz si ma intereseaza programe de facut muz ami complete si prog de mixat muz mai multe melodii sau bucati din melodii etc :evilbat:
hawkeye

Post by hawkeye »

:lol: mai baieti ... seria ejay reprezinta o serie de programe in care si surzii ar putea sa faca o melodie ... poti sa pui oricum vrei sampleurile alea si tot suna bine ... eu unul m-am ocupat cu muzica pe calculator si ma mai ocup si acum ocazional ... nu prea mai am timp si nici motivatie si nici coleg ... singur nu prea are nici spor nici haz ... daca e vorba de programe, am folosit la inceput fruity loops, dar acum lucrez numai cu reason 2.0, rebirth, reaktor, recycle, absynth, programe de la native instruments, iar pentru mastering - sound forge 6.0 plus pluginuri ... of course ca sunt mai multe programe care mi-au trecut prin mana; le-am amintit pe cele mai interesante !
cu prostul nescolarizat
te lupti putin si ai scapat
dar duci o lupta colosala
cu prostul care are scoala!
Redeemer

Post by Redeemer »

Muzica am incercat si eu sa fac si cred ca a iesit destul de bine.Programul l-am luat de pe XtremPc ,se numeste Fruity Loops.E cam complicat dar iti ies niste melodii super..Din pacate am doar versiunea demo... :wink:
hawkeye

Post by hawkeye »

daca te pasioneaza muzica pe calculator si vrei sa te tii de treaba iti dau programe!
cu prostul nescolarizat
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Si pe mine m-ar interesa... Cum procedez?
villager

Post by villager »

Ceva link-uri nu puneti unde va pot/putem gasi creatiile ?
hawkeye

Post by hawkeye »

pt a face muzica pe calc iti trebe niste programe (le-am enumerat mai sus), ceva cduri cu sunete (sampleuri de percutie in principal), vointa, rabdare si un MINIM strop de talent! Daca nu te-ai mai ocupat de muzica trebuie sa o iei incet incet prin a invata cum sa faci un ritm ! Pe urma se mai complica nitel lucrurile!

Eu am ceva melodii terminate, dar nu le am uploadate pe nicaieri! poate pe messenger trimise ...
cu prostul nescolarizat
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

talentul nu trebuie sa fie nici MININ nici "un strop" el e sufletul muzicii asta daca tu chiar vrei sa faci ceva...daca nu...merge si la minima rezistenta...nu cred ca in melodiile astea "nemuritoare" s-a mers pe minim cum se merge acuma
hawkeye

Post by hawkeye »

:wink: de acord cu tine ... numai ca aici era vorba de realizarae muzicii cu ajutorul calculatorului ! si asta in conditii bazale - adica pt cineva care nu a mai facut asta niciodata ! si era vorba de minimul necesar ca sa sune ceva care sa ne 'gadile urechile' mai mult sau mai putin placut !
Pentru mai mult - exista si lista urmatoare de conditii

- sa ai conservatorul (pentru notiuni de teorie muzicala)
- sa fi super talentat
- sa ai super rabdare
- sa ai super bani (pt echipamentele adecvate)
- sa ai super inspiratie (nu e suficient sa fii talentat daca nu esti inspirat)
si lista poate sa mearga mai departe! 8)
cu prostul nescolarizat
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Programele ma interesau, si cdul cu percutie. (vreo sursa, ceva? :D ) Nu sunt tocmai nou in domeniu, dar nici foarte multa experienta nu am... Oricum, m-am preocupat destul de putin de subiect pentru ca majoritatea timpului mi-l mananca jocurile, insa sunt un meloman si fara muzica nu pot sa ma simt bine intr-o zi... 8)

Pana una-alta, o sa incerc sa fac rost de programe, dar sample-uri pe unde pot gasi? (asta a fost punctul pentru care m-am oprit din a mai lucra in domeniu si acum cativa ani...)
hawkeye

Post by hawkeye »

nu te agita sa faci rost de prea multe programe! ! ! fa rost de REASON 2.0 ! ! ! eu cu el lucrez in principal ! pentru inceput este perfect! iar despre cdul cu sampleuri ti-l dau eu ... ca shi programele !!! daca ai drum in bucuresti ... np! ti le dau cu mare placere
cu prostul nescolarizat
villager

Post by villager »

Ohhh....apropo ! Era sa si uit ! A auzit cineva melodiile pe care le-am facut eu ??? Stiti voi, ..... cu ce am inceput topicul, va aduceti aminte ? :P :D
Daca da, ce ziceti de ele ? :roll:
hawkeye

Post by hawkeye »

am ascultat 'cosmic ....' ! asteptam mai mult pentru ceva facut in ejay! e cam haotica si nu are o structura bine definita! de ce nu incerci sa abandonezi ejayul si sa te apuci sa faci tu muzica? satisfactiile vor fi mult mai mari!
cu prostul nescolarizat
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Apropo de eJay, mi-am descoperit "creatiile" printr-un ungher al hdd-ului si vreau sa le "expun criticii". Cum fac? Stiti de vreun server sau ftp free care permite mp3-uri? (cu scuzele de rigoare, nu ma pricep in domeniu)

M-am uitat zilele astea peste FruityLoops si mi se pare destul de complex, insa voi trece la Reason 2.0 (la recomandarea lui hawkeye) si la Rebirth (de care stiu ca e destul de mishto) asap...

hawkeye > De trecut pe la Bucuresti nu stiu cand voi mai trece, asa ca as prefera un url (sau mai multe) pentru sample-uri interesante, daca e posibil!
hawkeye

Post by hawkeye »

8) bine ca treci la reason!!! urluri cu sampleuri se gasesc pe internet cu gramada ... da un search la google si o sa vezi ! partea proasta este ca cele care se gasesc pe internet sunt de proasta calitate (din punctul de vedere al formatului audio), iar cele bune nu sunt gratis! si in plus sunt si scumpe! Eu am cduri cu sampleuri profesionale de la cineva de la Antract, si de la doru malaia (pe internet este super cunoscut incercati la forumurile de reason ... si la siteurile cu reffiluri pentru reason) Restul de sampleuri le iau din melodii (prind o portiune de mp3 in care se aude clar un sg instrument si o grabbuiesc cu sf6)

Daca iti iei reason 2.0 ai 2 cduri cu sunete (nici f bune, nici f proaste) !
cu prostul nescolarizat
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Se gaseste? Presupun ca e peste 50$...
Eu ziceam sa il iau de pe net... de pe Kazaa sau vreun FTP, sa vad unde il gasesc.
hawkeye

Post by hawkeye »

daca vrei sa iei ceva de pe caza, cauta un refill ... pentru ca un cd cu sampleuri consta in sute de fisiere wav mici ... nu cred ca ai cum sa gasesti asa ceva pe kazaa ...
cu prostul nescolarizat
villager

Post by villager »

hawkeye wrote:am ascultat 'cosmic ****' !
Mai sunt inca 2 ..... care zic eu ca sunt mai faine. :P
Ai dat si tu chiar peste Cosmic ..... :D
hawkeye

Post by hawkeye »

:)) ceasu' rau :)) o sa ma uit si pe celelalte
cu prostul nescolarizat
villager

Post by villager »

Ce ceas ? :-?
hawkeye

Post by hawkeye »

8) era doar o expresie : ceasu' rau, pisica neagra ...
cu prostul nescolarizat
villager

Post by villager »

Hmmm.....whatever :lol:
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Reusite pot sa spun .Am si eu cateva poate le up-"lodez" si eu
hawkeye

Post by hawkeye »

am si eu niste melodii de acum vreo 2 ani uploadate la http://artists.mp3s.com/artists/371/electronickro.html

daca e sa ascultati ceva ascultati happy days sau unfinished symphony ! sunt facute cu reason 1.0 IN EXCLUSIVITATE! nu am folosit loopuri sau alte minuni gata facute ... check out!
cu prostul nescolarizat
Sir_KnupSkull

Post by Sir_KnupSkull »

villager imi place melodia "dance"...e chiar reusita :)
x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

Villager, uite cum sta treaba, nu-i nici o problema nici cu ejay-ul, poti sa-l folosesti linistit, dar asta numai asa , un pic la inceput, pentru usurinta cu care se creeaza muzica. Ca sa faci rapid cateva melodii , sa te lauzi la prieteni , uite ma ce meserias sunt eu.
Urmatorul pas insa este sa pui mana serios pe treaba daca chiar te intereseaza muzica. Primul lucru tre sa cumperi un manual de clasa a VIII -a de muzica si inveti frumusel cam tot ce tine note , durata , game etc.Apoi treci la programe gen cakewalk si faci tu muzica punand nota cu nota pe portativ.
Image
villager

Post by villager »

Nu cred ca am de gand sa devin muzician...
Drag-and-drop cateva sample-uri in timpul liber. Atat.
Apropo. Muzicienii (multi, dar nu toti) din ziua de azi, cred ca se opresc inainte de "primul pas" pe care mi-ai recomantat-o. (adica: "Primul lucru tre sa cumperi un manual de clasa a VIII -a de muzica si inveti frumusel cam tot ce tine note...")

Nu am avut de gand sa-mi fac CD cu aceste "melodii" si sa le vand, ma crezi ? :D
Am vrut doar sa va arat aceste "piese" si sa cunosc parerea voastra.
NU sunt muzician, nu am fost si nici nu am sa fiu. Poti fi sigur.
Talentul meu = 0 :)

Astept pareri in continuare.
x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

:( Nu renunuta !
Daca îţi place muzica, o sa vezi , satisfactiile-s maxime cand asculti o piesa mistho lucrata de tine , nu " facuta la lego " , si mai mari cand altcineva lauda piesa respectiva
Daca chiar nu te intereseaza insa, e alceva... pt ca fara munca nu o sa-ti iasa mare lucru
Image
mihai_loghin

Post by mihai_loghin »

Sa zicem ca ma pricem la creatie...
Si vreau sa ies pe piata cu un album...
Ce variabile la salvare tre' sa am la wave-uri(pe care le fac .cda)(biti, frecventa...)
Oricum... daca si-anume casa de discuri imi ofera un contract...
eu trebuiue sa am programele folosite originale?
Folosesc Frutty Loops+Cool Edit Pro 1.2
Daca imi iau M-Audio Revolution 7.1, e de-ajuns?
Niste tutoriale de Reason cat mai evoluate unde pot gasi? (gratuite...)
Healing comes from inner you...
max2003

Post by max2003 »

Mai lucreaza la site . E cam palid.
Incearca ceva mai negru.
[file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/iluvdevils.jpg]
villager

Post by villager »

Hmmm ... site-ul a fost facut in 10 minute. Nu te uita tu la site :lol:

Observi numele topicului ? Si primul meu mesaj ? :P
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Villager, parca dadeai la inceput un link cu o melodie de a ta cu sunete din quake, altceva ai mai scos la casa ta de discuri? Mi-a placut un pic porcaria aia.
Image
Attilla

Post by Attilla »

Am compus si eu trei albume pe Hip Hop eJay. Am mai facut vreo doua pe Techno eJay si unul pe Rave eJay. Sunt stul de bune dupa parera mea, mai ales ca piesele de pe Techno au suntele facute de mine pe editor. Daca vreti iti trimit cateva ca sa ne comparam... :)
Viata-i trista fara coarne!
villager

Post by villager »

Atilla, o poti uploada undeva (care sunt mai reusite) ?
M-ai facut curios :)
Post Reply