PET wrote:H3h3 ! Ce pacat. Acum 2 saptamani primesc un mail, cum ca, mi sa sters contul...regulament-ul cica...
Si tot atunci...am gasit pe HDD...niste fisiere...OLD FILES Va mai aduceti aminte ?
Eu nu cred ca acum 2 saptamani forumul XtremPc arata ca-n html-urile tale :lol:
Nu acum 2 saptamani...asa arata acum 1 an jumate :lol: :lol:
Alea erau niste fisiere pe care le-am luat de la net...cand mergeam cu discheta...din minte ca am gasit acele 2 poze cu (,) Camil si Andreea...si am salvat 2 topicuri pentru a le citi acasa.
fishbone wrote:Minel e si el pe aici, cam rar insa.
Pet: mersi de poze, in sfarsit vad si eu pe cativa din staff-ul XPC. Sau ma rog, ex-staff. Mai ai/aveti?
Pozele astea...sunt pozele din revista...eu le-am luat de pe-un site Anti-XPC si Anti-Kashu (sau cum o mai fi niku fostului redactor sef de la lvl). Am zis...de ce sa nu le iau :p
De topicurile alea iti mai aduci aminte...fishbone ? Oare mai exista ?
vad ca nu mai exista vechiul atasament. oricum, l-am uploadat din nou. Avem 2 pagini 2 topicuri vechi, o poza cu Andreea si o poza cu Camil. Ma mir ca le mai am pe HDD
Hah, cand vad formatul forum-ului de atunci imi aduc aminte de GTA III , si de GeForce3 Ti200... player1 cu 2Ti ) marfa... Cam atunci am intrat prima data pe forumul asta, dar cum nu aveam net acasa nu puteam sa stau prea mult pe forum. o faceam foarte rar