In cadrul acestui topic va veti expune parerile in legatura cu cel mai bun soundtrack din filme. Tot aici puteti intreba cum se numeste o anumita melodie dintr-un anumit film.(ce haios suna)
Din filmul Ali G inda house - melodia aia cu refrenu Buyaka,buyaka, buyaka cum se numeste?
Shadow_Mast3r wrote:In cadrul acestui topic va veti expune parerile in legatura cu cel mai bun soundtrack din filme. Tot aici puteti intreba cum se numeste o anumita melodie dintr-un anumit film.(ce haios suna)
Din filmul Ali G inda house - melodia aia cu refrenu Buyaka,buyaka, buyaka cum se numeste?
soundtracku` din judgement night mi se pare pe departe cel mai misto vazut vreodata... numai trupe de rap si rock...
Shadow_Mast3r wrote:In cadrul acestui topic va veti expune parerile in legatura cu cel mai bun soundtrack din filme. Tot aici puteti intreba cum se numeste o anumita melodie dintr-un anumit film.(ce haios suna)
melodia din ali g ii General Levy & M. Beat - Incredible (Booyaka)
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Am vazut filmul Johnny English si am vazut ca soundtrackul este cantat de Robbie Williams. Stie cineva care a auzit acea melodie cum se numeste si poate eventual de unde pot sa fac rost de ea?
Mi-au placut in special soundtrack-urile de la filmele : Interview with the vampire - Guns'n Roses Titanic - James Horner Gladiator - Hans Zimmer & Lisa Gerrard
Sunt o gramada de filme care au avut coloane sonore cu nume sonore si care au sunat bine. Cateva titluri: Trainspotting, Pulp Fiction (cat m-am chinuit ca sa iau melodia aia), matrix, the jackal, hitman 2 (dap jocu') etc. mai sunt gramada dar nu mai imi vin in minte acum.
Melodia aia din Pulp Fiction, solo-ul ala de chitara este bestial!!! Mi-am luat coloana sonora numai pentru melodia aia. Ar mai fi Rob Dougan - Furious Angels, Rob Zombie - Reload (Matrix Realoaded) si toate temele muzicale de la 007 James Bond. Aaa, si melodiile din IGI
Cred ca cea mai tare coloana sonora, dupa cele enumerate de mine mai sus, este de la mafia. Mai nou am ascultat-o si pe aia de la Bad Boys I si am ramas placut impresionat.
Old School... e o combinatie faina la un moment dat intre Metallica - Master Of Puppets si un van negru tunat... restul trackurilor sunt si ele la inaltime
interesant si Rush Hour 2
"Been around the world and found that only stupid people are breeding"