reptila wrote:Si nu cumpar un 9500 caci probabil nu se mai gasesc BBA-uri ATI iar cu alti producatori nu ma risc, nu prea merge faza cu modatul in 9700
1. "A risca" nu se conjuga la diateza reflexiva... in concluzie, corect este "nu risc" si nu "nu ma risc".
2. Nu are legatura modarea cu producatorul placii video. Layout-ul este acelasi, producatorii adaugand (daca este cazul) un sticker pe cooler si ceva la bundle. Placile care sunt la
spot, unde iti garanteaza modarea, sunt excelente ca pret la ora actuala. Dezavantajul ar fi ca memoriile sunt la 3,6 ns si nu prea poti face o/c la memorii si faptul ca placa are doar 1 an garantie.
BTW, stii sistemele lui
ciprian si al lui
DJ... ei bine, eu cu sistemul din semnatura am scos 3900 de puncte in 3D Mark 2k3 si 10800 de puncte 3D Mark 2k1... deci placa video primeaza in 3D Mark 2003... 3D Mark 2001, fiind, dupa cum i-am atras atentia si lui
ciprian mult mai dependent de sistem (procesor, memorie, placa de baza)...
Nu mai vorbesc ca este o adevarata placere sa joci cu AA 4X si AF 8X... scaderea de performanta in cazul acesta este destul de mic.
Daca vrei mai multe detalii despre placa de la spot, ma poti contacta pe PM. Faza cu modatul merge si eu am trecut de multe ori pe langa oferte tentante pentru ca am fost circumspect. Te sfatuiesc sa te informezi mai bine inainte de a face afirmatii... se ivesc putine ocazii in domeniul hardware, cand apar produse care, prin diverse artificii, ajung sa valoreze mult mai mult decat pretul pe care l-ai platit pentru ele.