Jedi Knight : Jedi Academy
Moderator: Moderatori
Jedi Knight : Jedi Academy
Am terminat de citit interviu la care era link despre JA si am ramas :o
Am juca J outcast l-am terminat dee vreo 4 ori, voi ce va asteptati de la Ja ?eu sunt de parere ca daca cei de la raven fac pe jumate ce promit jocul va fi o capodopera dar findca vorbim de raven sunt SIGUR ca vor face mai mult de jumate.Ca venii vorba de Raven nu ei se ocupa si de
Q4 ?Are cineva ceva vesti?
Am juca J outcast l-am terminat dee vreo 4 ori, voi ce va asteptati de la Ja ?eu sunt de parere ca daca cei de la raven fac pe jumate ce promit jocul va fi o capodopera dar findca vorbim de raven sunt SIGUR ca vor face mai mult de jumate.Ca venii vorba de Raven nu ei se ocupa si de
Q4 ?Are cineva ceva vesti?
Din cate stiu a ajuns gold. Si despre precedentul l-am terminat destul de usor. Oricum astept mult mai multe de la asta din punct de vedere grafic.
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Jocul va aparea prin septambrie, anul asta,dar am impresia ca baietii de la LucasArts ne pregatesc o mare...TEAPA.De ce?De abia am vazut trailer-ul oficial la acest joc.Concluzii (IMHO):
1.acelasi engine invechit,deci nu vom vedea o grafica uimitoare
2.cam aceleasi arme
3.poti sa folosesti vehicule (de fapt animale extraterestre) ca mijloc de transport
4.exploziile arata rusinos de prost
5.nu cred ca mai joci cu oameni ci cu tot felul de extraterestri
Hmm...ma asteptam la mai mult.
1.acelasi engine invechit,deci nu vom vedea o grafica uimitoare
2.cam aceleasi arme
3.poti sa folosesti vehicule (de fapt animale extraterestre) ca mijloc de transport
4.exploziile arata rusinos de prost
5.nu cred ca mai joci cu oameni ci cu tot felul de extraterestri
Hmm...ma asteptam la mai mult.
Si pe unde gasesc si eu aceasta pre-gold editie, dacă nu te superi, sau dacă nu e prea warez(dacă e, poti sa-mi stergi mesajul)?Bossman wrote:Eu am jucat pre-gold-ul si sunt foarte incantat de ce am vazut ...
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Jedi Academy e un fel de upgrade la Outcast, hmmm.. nu suna bine dar asa e. O multime de elemente sunt la fel cel putin in versiunea asta beta care o am. Lupta cu sabia a fost schimbata semnificativ prin introducerea multor combouri care dau bine. Asta e cel mai notabil aspect.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Dupa 8 ore de jucat non-stop, am reusit sa termin aseara pe la 02:00 Jedi Academy ... tot ce pot sa zic e WOW ... Raven Software have done it again ...
Engine-ul de Quake III iar a fost dus la extrem, inamicii sunt foarte detaliati, nivelele sunt absolut superbe, miscarile personajelor sunt foarte naturale, iar condusul vehiculelor (un Tan-Tan, Speeder si AT-ST) adauga si mai mare savoare jocului (pe langa puzzle-urile in care trebuie sa folositi Sfortza
) ...
Eu am folosit in 95% din cazuri sabiile (ptr ca aveam cate 1 in fiecare mana
) si vreau sa zic ca, combo-urile sunt absolut dementiale, iar lupta cu inamicii pe nivelul "Hard" este dusa la rang de arta ...
One of the best games of 2003 ... expect a review soon 8)
Engine-ul de Quake III iar a fost dus la extrem, inamicii sunt foarte detaliati, nivelele sunt absolut superbe, miscarile personajelor sunt foarte naturale, iar condusul vehiculelor (un Tan-Tan, Speeder si AT-ST) adauga si mai mare savoare jocului (pe langa puzzle-urile in care trebuie sa folositi Sfortza

Eu am folosit in 95% din cazuri sabiile (ptr ca aveam cate 1 in fiecare mana

One of the best games of 2003 ... expect a review soon 8)
Truth is relative. Pick one that works
-
Sar'na piromanu nu e nimic dar ideea e ca eu sunt baietzas cu lumea si admini nu cad ca vger asta baga posturi sa faca omu "bulinutze" deasupra nikului nu-i nimic cel mai destept cedeaza...
Bossman te rog eu ca un copil umil ce-ti sunt ia si tu atitudine la vger sa vezi pe cate topikuri ma insulta
Cat despre jedy am jucat singleplayeru si l-am si terminat mai vger si sincer deabea astept sa apara sa vad ce ii mai duce capatzana pe producatori sper sa fie ceva interesant sa nu mai fiu nevoit sa joc elastomania...
Bossman te rog eu ca un copil umil ce-ti sunt ia si tu atitudine la vger sa vezi pe cate topikuri ma insulta
Cat despre jedy am jucat singleplayeru si l-am si terminat mai vger si sincer deabea astept sa apara sa vad ce ii mai duce capatzana pe producatori sper sa fie ceva interesant sa nu mai fiu nevoit sa joc elastomania...
Mai Bine Mor Acum In Picioare Decat Sa Traiesc Toata Viatza In Genunchi
Maine pun mana pe varianta neoficiala. dacă nu maine, poimine sigur! O sa revin cu idei...
KidoKido wrote:Sar'na piromanu nu e nimic dar ideea e ca eu sunt baietzas cu lumea si admini nu cad ca vger asta baga posturi sa faca omu "bulinutze" deasupra nikului nu-i nimic cel mai destept cedeaza...
1>>>>>despre posturi uitate la aletale I si dupa la V-ger nu el a facut 79 de posturi in 2 zile :lol:
2>>>>> ca sa nu apara discuti ca sunt off topic :zi si mie, george, cum se terina jedi outcast.
3>>>>>> am vazut niste chestii dragute la aia de la lucas art despre jedi academy :evilbat:
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
bossman np... duoa cum ai vazut nu am zis nimic de el dar.... mai uita-te si tu ca foloseste cuvinte ne atmise pe forum cum ar fi prost si alte chesti....
In legfatura cu clee 79 de posturi care le-am facut eu in 2 zilenu aveam 0 de la inceput si daca eu sunt baiat dfestept si nu dau posturi numai la categoria jocuri atunci imi pare rau dar... bossman daca mai ma jicneste asta ... voi fi nevoit sa nu mai intru pe forum...ceva nu e drept!
In legfatura cu clee 79 de posturi care le-am facut eu in 2 zilenu aveam 0 de la inceput si daca eu sunt baiat dfestept si nu dau posturi numai la categoria jocuri atunci imi pare rau dar... bossman daca mai ma jicneste asta ... voi fi nevoit sa nu mai intru pe forum...ceva nu e drept!
bossman esti un adevarat om al dreptati frate sa ma intelegi imi place ... forumul ma distreaza vreau sa fie armonie si sa ma simt bine nu sa fiu stresat ca aşa ma duc la scoala oka bossman mercic inca o data si sper sa mai vb de acum in colo...numia bine sa fi iubit!