Jedi Knight : Jedi Academy

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

PIROMANU'

Jedi Knight : Jedi Academy

Post by PIROMANU' »

Am terminat de citit interviu la care era link despre JA si am ramas :o
Am juca J outcast l-am terminat dee vreo 4 ori, voi ce va asteptati de la Ja ?eu sunt de parere ca daca cei de la raven fac pe jumate ce promit jocul va fi o capodopera dar findca vorbim de raven sunt SIGUR ca vor face mai mult de jumate.Ca venii vorba de Raven nu ei se ocupa si de
Q4 ?Are cineva ceva vesti?
Jackal

Post by Jackal »

Daca as fi apucat sa-l trag (versiunea pre-gold),iti ziceam ce vroiai...dar asa...Da,Q4 e produs tot de Raven.O sa iasa JA un joc pe cinste!
TLD

Post by TLD »

Din cate stiu a ajuns gold. Si despre precedentul l-am terminat destul de usor. Oricum astept mult mai multe de la asta din punct de vedere grafic.
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Jackal

Post by Jackal »

Jocul va aparea prin septambrie, anul asta,dar am impresia ca baietii de la LucasArts ne pregatesc o mare...TEAPA.De ce?De abia am vazut trailer-ul oficial la acest joc.Concluzii (IMHO):
1.acelasi engine invechit,deci nu vom vedea o grafica uimitoare
2.cam aceleasi arme
3.poti sa folosesti vehicule (de fapt animale extraterestre) ca mijloc de transport
4.exploziile arata rusinos de prost
5.nu cred ca mai joci cu oameni ci cu tot felul de extraterestri
Hmm...ma asteptam la mai mult.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Eu am jucat pre-gold-ul si sunt foarte incantat de ce am vazut ...
Last edited by Bossman on Sun Aug 24, 2003 11:52 am, edited 1 time in total.
Truth is relative. Pick one that works
Jackal

Post by Jackal »

Bossman,aici ai dreptate.Una e sa VEZI si alta e sa JOCI!
TLD

Post by TLD »

Bossman wrote:Eu am jucat pre-gold-ul si sunt foarte incantat de ce am vazut ...
Si pe unde gasesc si eu aceasta pre-gold editie, dacă nu te superi, sau dacă nu e prea warez(dacă e, poti sa-mi stergi mesajul)?
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
Greg

Post by Greg »

Jedi Academy e un fel de upgrade la Outcast, hmmm.. nu suna bine dar asa e. O multime de elemente sunt la fel cel putin in versiunea asta beta care o am. Lupta cu sabia a fost schimbata semnificativ prin introducerea multor combouri care dau bine. Asta e cel mai notabil aspect.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Dupa 8 ore de jucat non-stop, am reusit sa termin aseara pe la 02:00 Jedi Academy ... tot ce pot sa zic e WOW ... Raven Software have done it again ...

Engine-ul de Quake III iar a fost dus la extrem, inamicii sunt foarte detaliati, nivelele sunt absolut superbe, miscarile personajelor sunt foarte naturale, iar condusul vehiculelor (un Tan-Tan, Speeder si AT-ST) adauga si mai mare savoare jocului (pe langa puzzle-urile in care trebuie sa folositi Sfortza :D ) ...

Eu am folosit in 95% din cazuri sabiile (ptr ca aveam cate 1 in fiecare mana :D) si vreau sa zic ca, combo-urile sunt absolut dementiale, iar lupta cu inamicii pe nivelul "Hard" este dusa la rang de arta ...

One of the best games of 2003 ... expect a review soon 8)
vger

Post by vger »

da voi jucati JEDI OUTCAST pe net? versiunea 1.02 nu 1.04???

diferenta dintre 1.02 si 1.04 e ca.. 1.02 e mai misto si 1.04 mai varza
Add ass and tits and you can sell anything.
burner
Radioactiv

Post by burner »

io nu am inteles... a aparut jocul?
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

mai BOSSMAN tu il ai ? de unde ?????
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Il are de unde o sa il am si eu cand apare oficial. Sursa mea nu este de acord cu versiuni beta.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Jocul e Gold, si trebuie sa apara pe 16 septembrie ... eu am luat beta-ul asta ca nu aveam ce sa joc :D
burner
Radioactiv

Post by burner »

si ai obesrvat ceva probleme legate de faptul ca e beta? lipsuri?
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Din ce am auzit eu merge foarte bine, are doar niste bug-uri grafice parca.

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

burner wrote:si ai obesrvat ceva probleme legate de faptul ca e beta? lipsuri?
In afara de cateva bug-uri mai mult sau mai putin suparatoare si netexturarea unor AT-ST-uri, altceva lipsa nu am observat ...
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

e mai bun decat J outcast?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Da, mie mi-a placut mai mult decat Outcast-ul ... mai ales in privinta luptei cu sabiile ...
TheReaper

Post by TheReaper »

Interesant... la Jedi outcast punctul forte erau tocmai luptele cu sabia laser. Daca au perfectionat asta inseamna ca o sa-mi placa mult jocul.
The truth is out there........not
PARAMEDICS

Post by PARAMEDICS »

a aparut in seara asta varianta "neoficiala"... :D
§řMę ţęřţŁę T꣣ Mę THŞT ď ńęęĐ HęŁţ...
§řMę ţęřţŁę çŞń FľçK řFF ŞńĐ Gř Tř H꣣...
Kido

Post by Kido »

Nu cred ca a aparut dar totusi ce ar mai putea sa aduca in plus la jocul anterior...adica ar avea ce dar eu sunt f curios ce anume vor aduce ce ii mai duce bibilica pe oameni astia
Mai Bine Mor Acum In Picioare Decat Sa Traiesc Toata Viatza In Genunchi
TLD

Post by TLD »

Au aparut si coduri pt el... :lol:
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Kido wrote:Nu cred ca a aparut dar totusi ce ar mai putea sa aduca in plus la jocul anterior...adica ar avea ce dar eu sunt f curios ce anume vor aduce ce ii mai duce bibilica pe oameni astia
Azi termin review-ul ... so stay sharp.
Kido

Post by Kido »

oooooooo bossman deabea astept e bine te tzuc :) }{
vger

Post by vger »

kido, tu nici n-ai jucat singleplayeru de la jedi outcast! lol

bossman, multiplayer la JA cum este? varianta 1.02 la outcast era foarte interesanta iar 1.04 te plictiseai pana omorai un om. Vreau sa stiu si eu, este ca 1.02 sau 1.04?
PIROMANU'

Post by PIROMANU' »

leave the kid alone
Kido

Post by Kido »

Sar'na piromanu nu e nimic dar ideea e ca eu sunt baietzas cu lumea si admini nu cad ca vger asta baga posturi sa faca omu "bulinutze" deasupra nikului nu-i nimic cel mai destept cedeaza...
Bossman te rog eu ca un copil umil ce-ti sunt ia si tu atitudine la vger sa vezi pe cate topikuri ma insulta
Cat despre jedy am jucat singleplayeru si l-am si terminat mai vger si sincer deabea astept sa apara sa vad ce ii mai duce capatzana pe producatori sper sa fie ceva interesant sa nu mai fiu nevoit sa joc elastomania...
TLD

Post by TLD »

Maine pun mana pe varianta neoficiala. dacă nu maine, poimine sigur! O sa revin cu idei...
Kido

Post by Kido »

revino ca sunt f curios te astept cum asteapta iezi caprioara aşa astept si eu!...Jedy rulez
vger

Post by vger »

da, in 3 topicuri facute de tine 1 post care se referea la altceva, da, sunt prost, un prost care e mai destept decat prostu de tine
AeOLuM

Post by AeOLuM »

Kido wrote:Sar'na piromanu nu e nimic dar ideea e ca eu sunt baietzas cu lumea si admini nu cad ca vger asta baga posturi sa faca omu "bulinutze" deasupra nikului nu-i nimic cel mai destept cedeaza...
Bossman te rog eu ca un copil umil ce-ti sunt ia si tu atitudine la vger sa vezi pe cate topikuri ma insulta
Cat despre jedy am jucat singleplayeru si l-am si terminat mai vger si sincer deabea astept sa apara sa vad ce ii mai duce capatzana pe producatori sper sa fie ceva interesant sa nu mai fiu nevoit sa joc elastomania...
Kido
1>>>>>despre posturi uitate la aletale I si dupa la V-ger nu el a facut 79 de posturi in 2 zile :lol:
2>>>>> ca sa nu apara discuti ca sunt off topic :zi si mie, george, cum se terina jedi outcast.
3>>>>>> am vazut niste chestii dragute la aia de la lucas art despre jedi academy :evilbat:
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Kido si cu vger ... putin ma intereseaza ce aveti voi 2 de impartit, dar daca mai continuati in ritmul asta, s-ar putea sa va desfasurati prin alte parti ... capischi?

Asa ca daca aveti ceva sa va reprosati unu altuia, o faceti pe PM ...
Kido

Post by Kido »

bossman np... duoa cum ai vazut nu am zis nimic de el dar.... mai uita-te si tu ca foloseste cuvinte ne atmise pe forum cum ar fi prost si alte chesti....
In legfatura cu clee 79 de posturi care le-am facut eu in 2 zilenu aveam 0 de la inceput si daca eu sunt baiat dfestept si nu dau posturi numai la categoria jocuri atunci imi pare rau dar... bossman daca mai ma jicneste asta ... voi fi nevoit sa nu mai intru pe forum...ceva nu e drept!
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

I-am trimis un PM si lui vger, asa ca daca a inteles mesajul, nu ar mai trebui sa fie probleme ...
Kido

Post by Kido »

bossman esti un adevarat om al dreptati frate sa ma intelegi imi place ... forumul ma distreaza vreau sa fie armonie si sa ma simt bine nu sa fiu stresat ca aşa ma duc la scoala oka bossman mercic inca o data si sper sa mai vb de acum in colo...numia bine sa fi iubit!
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Revenind on-topic, review-ul pe care vi l-am promis nu va apare decat pe 17 septembrie, la 2 zile dupa lansarea oficiala a jocului in magazine ... legal stuf u know ... :angel:
Kido

Post by Kido »

cu legal stuf murim de foame....sa mor eu...bossman uite azi ma duc sa vad la "baietzi" ce gasesc...si daca il are...(poate) ca ei de ex au deja ths4
ma rog vedem poate am noroc...!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

L-am vazut deja pe la sursele mele, dar am alte chestii pe teava acum.

Kido

Post by Kido »

si cum fack si eu sa fack rost de el...in ce zona mai exact l-ai vazut?ah ah ah?chiar il vreau!
Locked