WAP - parere generala

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
taurled

WAP - parere generala

Post by taurled »

Ce parere aveti despre wap ? Credeti ca e util ?
Il folositi des? Ce site-uri wap cunoasteti ?

Parerea mea despre wap este una buna. Iti poti pierde timpul daca te plictisesti.
taurled
shaark

Post by shaark »

eu folosesc IMODE
este mult mai bun ca si wap'u
are html si java
telefonul este un NEC n22i singurul ce face asa ceva pana in prezent alaturi de Thosiba n21i
MAKAVELY

Post by MAKAVELY »

Cu ce operator utilizezi tu I-mode la noi in tara,sint si eu curios :o :o :o
The 7 day`s Theory
Yoshi

Post by Yoshi »

cred ca-i mai degraba nice france

E o sectiune in manualul telefonului... WAP, email @ stuff .... never used it
Pentru mine este o optiune pentru care am dat banii degeaba :-?
X5

Re: WAP - parere generala

Post by X5 »

dmamzucu wrote:Ce parere aveti despre wap? Parerea mea despre wap este una buna. Iti poti pierde timpul daca te plictisesti.
Wap-ul din punctul meu de v3dere este bun...atata timp cat ai bani si nuai ce face cu ei...si asa cum ai zis si tu cand nu ai ce face si te plictisesti iti pierzi timpul cu el.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
shaark

Post by shaark »

MAKAVELY wrote:Cu ce operator utilizezi tu I-mode la noi in tara,sint si eu curios :o :o :o
nu's in romania
Gupus

Post by Gupus »

Despre WAP, la nivelul la care il folosesc eu, este ceva la care poti apela in caz de nevoie. Imi dauc aminte ca am reusit sa imi citesc cateva mailuri pe o adresa la Yahoo!. Si am si trimis unul (daca ai in agenda adresele de e-mail castigi ceva timp, nu trebuie sa mai tastezi tu adresa din telefon). Si RDS-ul parca ofera ceva pentru abonatii sai pe WAP (nu mai tin minte exact, dial-up sau cablu). La fel am procedat si pe myx.net (nu stiu daca mai e functional portalul asta). O zi buna.
AMD Barton 2800+ / Epox 8RDA3 nForce2 Ultra400 2x256 Corsair CMX 3200LLPT AsusV9550Ultra
Maxtor 200GB DiamondMax Plus 9
LG4016B SB Audigy / Creative DTT2200
Iiyama Vision Master Pro 451
taurled

Post by taurled »

Doar atati folosesc Wap-ul. E dezamagitor. Ma asteptam la mult mai multe raspunsuri. Da poate voi aveti toti leptopuri sau/si telefoane mobile "exagerat" de performante si nu mai aveti nevoie de WAP.
taurled
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Wap-ul este destul de util cand nu ai calculatorul la indemana,sau alte mijloace de informare(TV,radio,etc).Il folosesc pentru a afla unele informatii cum ar fi programele tv,vremea,sau pentru a descarca logo-uri si ringtones-uri pentru telefon.Conectarea in cazul meu este prin GPRS,si nu mi se pare ca platesc mult pentru ce mi se ofera,volumul de date nefiind deloc mare.Site-uri de wap sunt destule;logo-urile le scot de pe
wap.esato.com.
wap.yahoo.com are multe chestii interesante,precum posibilitatea de a-ti
citi si de a trimite mail-uri.Adrese de wap gasesti folosind un motor de cautare,in functie de ce te intereseaza.
Only the mediocre work at their best...
kosmocos

Post by kosmocos »

Am avut perioade cind stateam pe wap toata ziua (era gratis un timp pe Cosmorom). Ma legam la PC prin infrarosu si mai faceam cite un chat ceva, un messenger, oricum mergea ca melcul, 1k /s.
Cind mai sint plecat de acasa imi iau mailurile de pe yahoo si RDS, asa ca wapul mi se pare un lucru util.
Daedalus

Post by Daedalus »

Eu am WAP la 3410 insa mi'e frica sa'l folosesc ca nu stiu tarifele (Orange) si am auzit ca e destul de scump.
Omul bun la toate
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Hmmm....
Doar pt. curs valutar si meteo.
andrei

Post by andrei »

gprs. nu cunosc exact diferenta intre gprs si wap.
il folosesc ca sa imi verific mailul pe yahoo si mai intru din cand in cand pe yahoo messenger.

work harder
Daedalus

Post by Daedalus »

GPRS am auzit ca este mai rapid si tarifele sunt mult mai mici.
Omul bun la toate
Yoshi

Post by Yoshi »

in cazul GPRS, dupa cate stiu eu, conexiunea este permanenta, tarifarea facandu-se la trafic.
WAP necesita conectare explicita si tarifarea se face la fel ca la voce, in functie de timp
andrei

Post by andrei »

da asa este, gprsul este taxat in functie de trafic.
iar wap-ul e taxat pe minut... wap-ul fiind un fel de dialup :D

work harder
ricardo
Moderator

Post by ricardo »

- WAP & GPRS Connex
- WAP & GPRS Orange

Il consider un moft... nu l-am utilizat decat o singura data. Nu ii vad utilitatea! Cel putin in cazul meu...
daemon wrote:...wap-ul fiind un fel de dialup.
Iti recomand sa arunci o privire aici pentru a te lamuri ce este (si cum functioneaza wap-ul).
fubulino

Post by fubulino »

io trag jocuri si wallpapere pt mobil cu gprs (t300 sonyericsson)
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
skyblue

Post by skyblue »

T300 e un telefon super, il folosesc si eu pe GPRS. Mi-am luat si eu jocuri noi de pe net , la ecranul ala color arata chiar bine. Ce e nasol e ca memoria de 1Mb e cam micuta...

La ce e util? De exemplu wap.livescores.com -scoruri updatate in timp real din tot fotbalul mondial (inclusiv Romania )
wap.orange - site super bine facut. Are si convertor html->wap prin care ai o buna sansa sa vezi si site-uri html...

Tariful traficului pe Orange este de 2 USD/ 1Mb. Atita timp cit deactivezi pozele nu faci cine stie ce trafic. Te poti conecta sa iti vezi mailul pe yahoo, poti sta pe yahoo mesenger de pe mobilul propriu.
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

De unde scoateti jocuri?Eu am cautat si nu am gasit.Am un t68 si jocurile standard sunt cam plictisitoare.
Only the mediocre work at their best...
Post Reply