WAP - parere generala
Moderator: Moderatori
WAP - parere generala
Ce parere aveti despre wap ? Credeti ca e util ?
Il folositi des? Ce site-uri wap cunoasteti ?
Parerea mea despre wap este una buna. Iti poti pierde timpul daca te plictisesti.
Il folositi des? Ce site-uri wap cunoasteti ?
Parerea mea despre wap este una buna. Iti poti pierde timpul daca te plictisesti.
taurled
Re: WAP - parere generala
Wap-ul din punctul meu de v3dere este bun...atata timp cat ai bani si nuai ce face cu ei...si asa cum ai zis si tu cand nu ai ce face si te plictisesti iti pierzi timpul cu el.dmamzucu wrote:Ce parere aveti despre wap? Parerea mea despre wap este una buna. Iti poti pierde timpul daca te plictisesti.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Despre WAP, la nivelul la care il folosesc eu, este ceva la care poti apela in caz de nevoie. Imi dauc aminte ca am reusit sa imi citesc cateva mailuri pe o adresa la Yahoo!. Si am si trimis unul (daca ai in agenda adresele de e-mail castigi ceva timp, nu trebuie sa mai tastezi tu adresa din telefon). Si RDS-ul parca ofera ceva pentru abonatii sai pe WAP (nu mai tin minte exact, dial-up sau cablu). La fel am procedat si pe myx.net (nu stiu daca mai e functional portalul asta). O zi buna.
AMD Barton 2800+ / Epox 8RDA3 nForce2 Ultra400 2x256 Corsair CMX 3200LLPT AsusV9550Ultra
Maxtor 200GB DiamondMax Plus 9
LG4016B SB Audigy / Creative DTT2200
Iiyama Vision Master Pro 451
Maxtor 200GB DiamondMax Plus 9
LG4016B SB Audigy / Creative DTT2200
Iiyama Vision Master Pro 451
Wap-ul este destul de util cand nu ai calculatorul la indemana,sau alte mijloace de informare(TV,radio,etc).Il folosesc pentru a afla unele informatii cum ar fi programele tv,vremea,sau pentru a descarca logo-uri si ringtones-uri pentru telefon.Conectarea in cazul meu este prin GPRS,si nu mi se pare ca platesc mult pentru ce mi se ofera,volumul de date nefiind deloc mare.Site-uri de wap sunt destule;logo-urile le scot de pe
wap.esato.com.
wap.yahoo.com are multe chestii interesante,precum posibilitatea de a-ti
citi si de a trimite mail-uri.Adrese de wap gasesti folosind un motor de cautare,in functie de ce te intereseaza.
wap.esato.com.
wap.yahoo.com are multe chestii interesante,precum posibilitatea de a-ti
citi si de a trimite mail-uri.Adrese de wap gasesti folosind un motor de cautare,in functie de ce te intereseaza.
Only the mediocre work at their best...
- WAP & GPRS Connex
- WAP & GPRS Orange
Il consider un moft... nu l-am utilizat decat o singura data. Nu ii vad utilitatea! Cel putin in cazul meu...
Iti recomand sa arunci o privire aici pentru a te lamuri ce este (si cum functioneaza wap-ul).daemon wrote:...wap-ul fiind un fel de dialup.
T300 e un telefon super, il folosesc si eu pe GPRS. Mi-am luat si eu jocuri noi de pe net , la ecranul ala color arata chiar bine. Ce e nasol e ca memoria de 1Mb e cam micuta...
La ce e util? De exemplu wap.livescores.com -scoruri updatate in timp real din tot fotbalul mondial (inclusiv Romania )
wap.orange - site super bine facut. Are si convertor html->wap prin care ai o buna sansa sa vezi si site-uri html...
Tariful traficului pe Orange este de 2 USD/ 1Mb. Atita timp cit deactivezi pozele nu faci cine stie ce trafic. Te poti conecta sa iti vezi mailul pe yahoo, poti sta pe yahoo mesenger de pe mobilul propriu.
La ce e util? De exemplu wap.livescores.com -scoruri updatate in timp real din tot fotbalul mondial (inclusiv Romania )
wap.orange - site super bine facut. Are si convertor html->wap prin care ai o buna sansa sa vezi si site-uri html...
Tariful traficului pe Orange este de 2 USD/ 1Mb. Atita timp cit deactivezi pozele nu faci cine stie ce trafic. Te poti conecta sa iti vezi mailul pe yahoo, poti sta pe yahoo mesenger de pe mobilul propriu.