Jocuri vechi pe Windows XP ?!
Moderator: Moderatori
Jocuri vechi pe Windows XP ?!
Am o problema : Windows XP sucks!!! Ma rog,nu e doar problema mea , dar totusi ... As vrea sa va marturisesc ca am cautat jocul Daggerfall 3(trei) ani innebunit, in fiecare magazin de pc-uri si in fiecare librarie peste care am dat (doream neaparat sa fac rost de varianta originala) , pana ce mi-am calcat pe inima si l-am download-at de pe I-mesh . DAR , in acei trei ani , facuse greseala fatidica de a-mi instala Windows XP . Bineinteles ca jocul nu a functionat , asa ca fac un apel catre toti nostalgicii : la topicul acesta va rog sa varsati tot naduful din voi in legatura cu problemele jocurilor vechi sub XP : ce jocuri merg,ce jocuri nu merg,ce jocuri ati vrea sa mearga . De asemenea, daca exista cineva care stie sa-mi rezolve problema, accept sfatul lui cu bucurie ( dar am incercat "compatibility modes"-urile deja)!
Care patch?
Nu stiu care este ultimul patch pentru Daggerfall
Oricum in i-mesh scria ca deja este patch-uit ... Multumesc oricum!

.
patchul pt Elder Scrolls Daggerfall Win Xp--> http://www.gamershell.com/filehell/581.shtml .....dar e cam vechi perhaps un Morrowind sau un Gothic........
Re: .
Miliarde de multumiri... Dar se vede ca nu ai jucat Daggerfall!(in plus,computerul meu este "obsolete",de aceea sunt nevoit sa recurg la jocuri mai vechi)!Yeah_RighT wrote:patchul pt Elder Scrolls Daggerfall Win Xp--> http://www.gamershell.com/filehell/581.shtml .....dar e cam vechi perhaps un Morrowind sau un Gothic........
Daggerfall imbatraneste ca vinul...
Programul se numeste Partition Magic si se gaseste relativ usor. Daca aveti probleme in a-l gasi, apelati la mineKido wrote:mai deci iti face daca nu ai partiti cu magic partition si faci cum au zis baieti o partitie 98 second edition si pe un xp tau si o sa mearga
Acum cauta magic partition!

+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu