ZENDEN_B wrote:Seriile FIFA (98 ,99 , 00 ,01 , 02 , 03) v-au dat batai de cap ?
Care a fost cel mai greu joc pe care l-ati jucat?
Moderator: Moderatori
- Angel of HELL
debarcarea din MoH: Allied Assault (ala care zice ca a trecut=o din prima minte)
misiunea cu Berlinu din Spearhead (te luau niste sniperi de la mama draq)
jocul Commandos per total insa acolo dificultatea era misto. In Commandos 2 s-a ajuns la un compromis si era perfect si sper sa nu usureze dificultatea in C3 ca-l strica
misiunea cu Berlinu din Spearhead (te luau niste sniperi de la mama draq)
jocul Commandos per total insa acolo dificultatea era misto. In Commandos 2 s-a ajuns la un compromis si era perfect si sper sa nu usureze dificultatea in C3 ca-l strica
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Jocuri Supergrele
Baldurs Gate mi s-a parut greu , nu gluma ... asta pana am jucat Commandos ... Nu am terminat decat 2-3 misiuni din el ...
OFFTopic :
- cat despre controlul masinii incearca sa nu intreci masura, nu te ambala sa iei cu 120 la ora o curba
- nu fa miscari bruste
- nu accelera in curbe sau cand pierzi masina de sub control
- nu iesi de pe asfalt (o portiune de iarba te poate invarti usor)
Ca sa nu se supere oamenii legii de pe site 8) hai sa zic ceva
ONTopic: IgI (ambele) si Mafia la ultima misiune (se duce frate viataaa...)
Ia Patchul de pe net, care cica ii micsoreaza dificultatea (adica iti face adversarii mai prosti :lol: )vladuz wrote:MAFIA - la misiunea in care trebuia sa fii pilot de curse , masina se putea conrola ff greu
- cat despre controlul masinii incearca sa nu intreci masura, nu te ambala sa iei cu 120 la ora o curba
- nu fa miscari bruste
- nu accelera in curbe sau cand pierzi masina de sub control
- nu iesi de pe asfalt (o portiune de iarba te poate invarti usor)
Ca sa nu se supere oamenii legii de pe site 8) hai sa zic ceva
ONTopic: IgI (ambele) si Mafia la ultima misiune (se duce frate viataaa...)
Windows is not a virus, viruses do something.
May the keyboard be with u, user!
=============================='
May the keyboard be with u, user!
=============================='
Sunt de acord cu vladutz. La misiunea aia m-am chinuit 2 zile dar am terminat-o fara cheatz. emarius89, tie ti sa parut dificil igi 1 si 2??? :o asta a fost o gluma sau ce?
Last edited by Stv on Sat Aug 23, 2003 6:15 pm, edited 1 time in total.
vechiul nickname: Spetsnaz
Da de volan nu ati auzit? :evilbat:Terente wrote:Sunt de acord cu vladutz. La misiunea aia m-am chinuit 2 zile dar am terminat-o fara cheatz
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
n-am avut nici o problema la cursa din Mafia .. nu am facut-o din prima . dar nu m-am chinuit de loc .. si pe taste .. probabil din aceeasi cauza e si GPL foarte greu pentru mine ...no way .. nu e nici o sansa sa castigi o cursa fara volan ...(din cele 11 papy tracks .. )

There is no terrible way of winning
There is just winning!
There is just winning!
Doom-urile anterioare. Nu mai stiu exact care, cred ca 2. dacă jucai fara coduri era aproape imposibil sa-l termini. Imi aduc si acu aminte de ultimul nivel, ala in care trebuia sa tragi in capul lui Carmack. Era simplu dacă nu veneau toti monstri aia 8)
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48