bossman vreau si eu un progam de prelucrat avatere..stiu ca il daduse-i pe undeva dar nu ma apuc acum sa caut!pls
AM o imagine marpha si vreau sa o pun!pls heeelp!
Mai Bine Mor Acum In Picioare Decat Sa Traiesc Toata Viatza In Genunchi
Locatiile sunt cele cunoscute din seria Star Wars : Tatooine, Hoth, Coruscant, dar si unele complet noi, cum ar fi castelul lordului Vader de pe planeta Vjun. Engine-ul de Quake 3 a fost inca odata impins pana la limite, nivelurile fiind foarte frumoase (unele de-a dreptul superbe) si suficient de mari si diversificate astfel incat sa nu intervina rutina si plictiseala pana la sfarsitul jocului.
Punctul forte al jocului il reprezinta insa luptele cu sabii, care au fost duse la rang de arta de catre cei de la Raven. Pe langa faptul ca veti putea selecta stilul de lupta, acum veti avea posibilitatea sa efectuati si diverse combo-uri care de care mai spectaculoase cu care sa va invingeti inamicii, depinzand de ce sabie ati ales. De asemenea, folosind Forta, veti avea posibilitatea sa alergati de-a lungul peretilor stil Enter The Matrix, iar daca omorati un adversar intr-un mod mai spectaculos, veti beneficia de o miscare a camerei slow-motion care va va arata din toate unghiurile combo-ul vostru. Nota 10 celor de la Raven pentru impresia artistica.
Bossman,scuza-ma ca-ti zic,dar faza cu mersul pe pereti a la ETM si slo mo cand omori pe unul era si la Jedi Knight 2,deci macar puteai sa mentionezi ca e cam la fel,sa nu creada lumea ca e ceva nou.
Eu unul n-am vazut efectul de slo-mo in Outcast 2 cand omorai pe cineva ... si l-am butonat destul ... poate te referi la Force Speed, ceea ce e cu totul altceva ...
Bossman wrote:Eu unul n-am vazut efectul de slo-mo in Outcast 2 cand omorai pe cineva ... si l-am butonat destul ... poate te referi la Force Speed, ceea ce e cu totul altceva ...
nu, e la Options o chestie si puteai seta cat de des sa intre in slo-mo si daca dadeai la max. aprea de fiecare data cand omorai pe cineva...
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
burner wrote:nu, e la Options o chestie si puteai seta cat de des sa intre in slo-mo si daca dadeai la max. aprea de fiecare data cand omorai pe cineva...
Hmm, inseamna ca mi-a scapat chestia asta ... :roll:
Cum drq ii bat pe Jedi ala trecut de partea Imperiului (fostul coleg )?
Ca sunt aia 2 care il vindeca tot timpul, si nu par sa fie afectati de sabia mea... M-am chinuit 1 ora, si tot degeaba.
Multzam.
Jet Li wrote:
Cum drq ii bat pe Jedi ala trecut de partea Imperiului (fostul coleg )?
Ca sunt aia 2 care il vindeca tot timpul, si nu par sa fie afectati de sabia mea... M-am chinuit 1 ora, si tot degeaba.
Multzam.
Pai ii omori pe aia mai intai deoarece nu sunt invincibili si la final pe el. Mie nu mi s-a parut asa de greu...
Pai asa am incercat, dar de aia poti sa te atingi doar cand il vindeca pe omul lor, in rest ma vantura prin toata incaperea.
Prima lupta cu ei a tinut cam 40 min, pana m-au dovedit. Cred ca de 7-8 ori l-au vindecat pe ala, si de fiecare data am dat in ei in plin, cat am putut, si n-aveau nici pe dracu.
Jet Li wrote:Pai asa am incercat, dar de aia poti sa te atingi doar cand il vindeca pe omul lor, in rest ma vantura prin toata incaperea.
Prima lupta cu ei a tinut cam 40 min, pana m-au dovedit. Cred ca de 7-8 ori l-au vindecat pe ala, si de fiecare data am dat in ei in plin, cat am putut, si n-aveau nici pe dracu.
Pai asta e si ideea, si pentru asta cere un pic mai multa indemanare din partea ta. Mai incearca pana reusesti sa ii busesti. Dar nu incerca cu armele normale ci cu sabia laser si forta.
Jet Li wrote:Pai asa am incercat, dar de aia poti sa te atingi doar cand il vindeca pe omul lor, in rest ma vantura prin toata incaperea.
Un Force Lightning si cateva combo-uri work wonders in cazul asta
Un Force Lightning si cateva combo-uri work wonders in cazul asta
Mi s-a parut un pic mai eficient la astia Force Grip aplicata de cateva ori + cateva combo-uri...
Jet Li wrote:OK, merci pt raspunsuri..
Cu sabia joc in general; cam 80% din joc asa l-am facut pana acum. Si am Force grip level 2.. gata, ii sparg seara asta!
Sa nu fie la propriu K?
Si de unde naibi va luati voi varianta asta?
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
I-am rupt. 15 min cred.
Stiu si ce greseam: foloseam stilul "light", in loc de "medium", si nu prea faceam mare damage.
BTW, am ales sa lupt in continuare cu staff-ul (aia ca a lui Darth Maul). E devastatoare; cureti o camera cu stormtroopers in 3-4 sec, cu comboul potrivit.
O chestie aiure: Force grip e prea puternica, dezechilibreaza jocul. La level 3 force grip, am ajuns sa nici nu mai dau cu sabia: ori ii strangulez pana mor, ori ii arunc in vreo prapastie. Sper sa dreaga asta in versiunea finala.
Mie Force Lightning-ul mi se pare mult mai devastator ... mai ales impotriva grupurilor mari de adversari (cum sunt Stormtrooper-i care sunt la Tomb-ul lui Ragnos) ...
Jet Li wrote:I-am rupt. 15 min cred.
Stiu si ce greseam: foloseam stilul "light", in loc de "medium", si nu prea faceam mare damage.
BTW, am ales sa lupt in continuare cu staff-ul (aia ca a lui Darth Maul). E devastatoare; cureti o camera cu stormtroopers in 3-4 sec, cu comboul potrivit.
O chestie aiure: Force grip e prea puternica, dezechilibreaza jocul. La level 3 force grip, am ajuns sa nici nu mai dau cu sabia: ori ii strangulez pana mor, ori ii arunc in vreo prapastie. Sper sa dreaga asta in versiunea finala.
Lasa ca la Dark Jedi nu prea are efect asa devastator deoarece iti resping deseori Force Grip si la urma urmei ei sunt cei care se opun cel mai mult ca restul trupetilor sunt slabi...
Chestie verificata: resping doar o data. Daca reiei imediat Force grip, ii tii pana mor (dar e bine sa ai level 3), nu o sa mai respinga. Singurii care sunt imuni la Force grip sunt Ragnos din final si Kyle Katarn.
Alta chestie nasoala: executabilul de multiplayer e versiunea 0.0.0.7
Si se vede: din cat am jucat eu, lupta cu sabia nu e f bine implementata, lipsesc anumite combouri si acrobatics.
Eu vad ca toti aveti jedi academy si va bucurati de el dar a aparut de piata romaneasca (nu de taraba sau la "baieti" care scriu pe el "gedai academi"), adica in magazine de jocuri. Cred ca asta este un joc care merita sa fie cumparat si original. Asta cel putin am dedus eu din spusele voastre
Am inceput sa-l joc si eu aseara, imi place, desi are niste chestii ciudate, daca il ating din greseala pe un inamic cu sabia, nu ii fac nimic, trebuie sa dau attack pe el, iar multiplayerul nu-mi merge, intra in harta si dupa 10 secunde imi da o eroare, nu mai stiu sigur cum zice.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Terente wrote:Eu vad ca toti aveti jedi academy si va bucurati de el dar a aparut de piata romaneasca (nu de taraba sau la "baieti" care scriu pe el "gedai academi"), adica in magazine de jocuri. Cred ca asta este un joc care merita sa fie cumparat si original. Asta cel putin am dedus eu din spusele voastre
Depinde si de cat costa. Problema e ca au aparut si alte jocuri care merita luate in original, de exemplu Elite Force II si Lionheart. Si nu toti isi pot permite sa plateasca 1,5 milioane pe un joc.
Plus ca mai trebuie sa astepti sa vina in vama, sa i se faca vama, sa ajunga in magazin samd.
ca veni vorba de multy in jedi outcast miscarile pe care personajele le faceau cu sabia erau identice indiferent cu cine jucai sa pastrat si in JA ?si inca ceva loviturile erau diferite fata de cele din single cum e la Jedi Academy?
Animatiile caracterelor sunt diferite in functie de tipul sabiei laser folosite.
Normal, daca te lupti cu doua sabii sau cu o sabie cu doua taisuri, faci alte miscari. Diferitele personaje au insa animatiile miscarilor la fel.
Oricum, sabia cu doua taisuri e beton. Atacul secundar este lovitura cu piciorul, care daca nimeresti, pune la pamant adversarul, si-l poti termina f. usor. Exista chiar o animatie "execution style" in acest caz. (amintiti-va de Gothic)
Nu este mult mai bun fata de Jedi Outcast, dar pana apare HL2 si Doom3, merge.
Eu cred ca mai am putin si-l termin, sunt la misiunea cu mormantul lui Ragnos, ma bat cu niste Sith impreuna cu niste studenti Jedi.
Oricum, chestia cu force grip si force ligthning nu o prea folosesc, cea mai buna chestie in bataia cu Sith este force speed, ii termin imediat, nici nu stiu ce i-a lovit.
speed-ul era in outacast mama tuturor bataliilor daca il foloseai nici un reborn nu-ti putea sta in cale si jocul devenea mult prea simplu pana si pe nivelul jedi insa gripuuuullll......da.....grippuuul,ce placere iti mai facea
Solutie nu prea am la chestia cu Multiplayer-ul, oricum nu ma mai intereseaza, am terminat jocul si l-am dezinstalat.
Bunicel, dar dupa cum am mai zis, baga un speed si termini totul, Tavion a belit-o in 2 secunde si Ragnos in vreo 10 secunde.