Elastomania
Moderator: Moderatori
Elastomania
Oare sa fiu eu singurul inapoiat care joaca jocul asta sincer pe mine ma atrage si nu ma plictisesc de el....plus ca mi-am laut varianta completa de pe net si am luat un pach cu vreo 2000 de nivele....oricum
Sunt sau nu singurul...?
Sunt sau nu singurul...?
Mai Bine Mor Acum In Picioare Decat Sa Traiesc Toata Viatza In Genunchi
AM vazut ca va uitati la topik dar nbu stiti ce sa ziceti...ca sa aveti habar cam cum sta treaba cu jocul v-a sugerez http://www.elastomania.com/ si incercati in sectiunea demo iar cand veti gasi versiunea full incercati tot la aceasta adresa in sectiunea levels....
- MAXKOOL999
oka maxx mercic stiam ca asta vei spune stii degeaba te uiti ca e pus topikul de un om care deabea a venit dar sa sti ca sunt de ceva timp aici numai ca am fost plecat si mi sa sters useru...ma rog referitor la joc...
Mama ta nu te-a invatzat ca "gusturile nu se discuta" numai ca tu jignesti ... puteai sa spui f bine ca nu iti place si gata...
***Cu ce te simti mai presus daca mi-ai dat replay-ul asta***
###Te simti mai bine acum?###
Mama ta nu te-a invatzat ca "gusturile nu se discuta" numai ca tu jignesti ... puteai sa spui f bine ca nu iti place si gata...
***Cu ce te simti mai presus daca mi-ai dat replay-ul asta***
###Te simti mai bine acum?###
burner dap ai dreptate a nu se intelege ca mor dupa jocu ala dar ...e dragutz nu mai stiu la un moment dat era un joc aici de trebuia sa treci cu un punct printre niste stalpi si spre uimirea mea era un topik destul de dezbatut
****Repet****Nu sunt obsedat dupa jocul asta dar cand ma plictisesc rau....adică cand nu sunt alaturi de voi baetii de la forumul XtremPc bag si eu un elastomania mic....
Scuze pt OffTopik
****Repet****Nu sunt obsedat dupa jocul asta dar cand ma plictisesc rau....adică cand nu sunt alaturi de voi baetii de la forumul XtremPc bag si eu un elastomania mic....
Scuze pt OffTopik
aveam da un user mai vechi dar am fost plecat in state si mi s-a sters si m-am gandit sa recuperez...
)) NU mai dar inainte chiar imi nu mi se parea aşa ineresant forumul si nu neaaparat forumul xtremului cat forumurile in general...dar acum am devenit si eu baiat mare...am facut de curand 17 ani si mi se pare f interesant forumul nu numai ca poti sa dezbati subiecte interesante ci si sa iti faci noi prieteni...Este...?
Cat despre fizica aratata in elastomania nu poti cere prea mult pt un joc care merge si pe 286
Bafta baietzi...

Cat despre fizica aratata in elastomania nu poti cere prea mult pt un joc care merge si pe 286
Bafta baietzi...
- Black Shark
- Moderator
greu se mai distinge discutia despre joc printre offtopic-uri....
cat despre joc, e dragutz, bun de incarcat in caz de plictiseala....si nu numai, am jucat doar un trial dar mi-a lasat o impresie placuta....
cat despre joc, e dragutz, bun de incarcat in caz de plictiseala....si nu numai, am jucat doar un trial dar mi-a lasat o impresie placuta....
Last edited by Black Shark on Wed Aug 27, 2003 6:31 pm, edited 1 time in total.
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Burner...sa iti explic sa iti fack o schitza de mana...este pe net...un modul de cautare numit google care il acesezi scriind adresa http://www.google.com si acolo are un cadran in care dai sa caute ca sa caute mai exact pui ghilimele inainte adica " astea si dai acolo elastomania full version si vei fi al naibi de uimit cate o sa gasesyti...acum ce sa zc enjoi my game..
destul de "complex"
:)

Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
mihai 7645 ... de ce sa nu-l pui... ocupoa putin te scapa de plictiseala...acum e alegerea dta dar cand il jucam cand era mic...era tare...si acum il joc cu aceeasi placere deci regi 3d-ului si ramului ma cred nebun ca spun ca joc aşa ceva
de multe ori ce este mai simplu esti si mai placut
parca deja jocurile astea au prea multe detalii si ma obosesc pe cand la elastomania ma relaxez mereu...de exemplu nu numai cand ma plictisesc ma joc elma ci si cand sunt stresat....!
crede-ma baga-l si acum nu sunt numai 3000 de nivele cat zici ca ai avut si acum sunt 15 mi (15 000)
de multe ori ce este mai simplu esti si mai placut
parca deja jocurile astea au prea multe detalii si ma obosesc pe cand la elastomania ma relaxez mereu...de exemplu nu numai cand ma plictisesc ma joc elma ci si cand sunt stresat....!
crede-ma baga-l si acum nu sunt numai 3000 de nivele cat zici ca ai avut si acum sunt 15 mi (15 000)
Kido, fa-zti si tu pomana si trimitemi-l si mie. Si zi si mie un link de unde sa mai iau nivele. Nu-mi tree neaparat 15000 :roll:
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Kidiak...Intra fratele pe http://www.elastomania.com si dai acolo la levels si cat despre faza "internal eror" iti trebe tot de pe net...varianta inregistrata se gaseste ...asta e toata chestia...o sa gasesc eu linku daca l mai gasesc
tam-tadadam-tadam....The cavalery to the rescue
N-are nimeni nimic cu dildoul aaa...scuze, kidoul tau. Poate reusesti sa-l convingi sa dea si un link de unde pot sa iau si io vers inregistrata a jocului.
N-are nimeni nimic cu dildoul aaa...scuze, kidoul tau. Poate reusesti sa-l convingi sa dea si un link de unde pot sa iau si io vers inregistrata a jocului.
Don't steal. The government hates competition.
versiune inregistrata nu cred ca ai sa gasesti....asa usor
aa...ia cauta pe http://www.filemirrors.com poate ai noroc si dai de ver inregistrata

In the 7-th Day, GOD created Trance!