Matrix Revolutions

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Yoshi

Matrix Revolutions

Post by Yoshi »

A aparut trailer-ul :
http://whatisthematrix.warnerbros.com/ - 35MB

Abia astept filmul
:fadein:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

THX!
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

tocmai am downloadat si vazut trailler-ul, si din nou sunt shocat de efectele speciale :) de asemenea am vazut si bucati din scene ce par a fi deosebit de promitatoare, ashtept filmul cu nerabdare....
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
TLD

Re: Matrix Revolutions

Post by TLD »

Toranaga wrote:A aparut trailer-ul :
http://whatisthematrix.warnerbros.com/ - 35MB

Abia astept filmul
:fadein:
Il am de vreo sapt. dacă stiam ca sunt asa de multi fani postam.
In fine poate nu aveti pozele astea
Attachments
Artiol from revolutions.jpg
neo_smith.jpg
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
TLD

Re: Matrix Revolutions

Post by TLD »

Sorry pt dublu post...
Attachments
Neo mad.jpg
Morpheus, Trinity, Seraph In hell club.jpg
AMD XP 2400+, 1024 DDR 333, GeForce FX 5900 ULTRA (A350-UL...), Gigabyte GA-7VAXP, Creative SoundBlaster 5.1, Leadtek TV 2000XP EXPERT, ThermalTake Xaser III, Genius 5.1 Home Theatre, Relisys 19', Philips COMBO, Teac 48x16x48
TLD

Post by TLD »

De asemenea pe 12 sept apare noul trailer. Va anunt atunci. Trailerul va fi pus inaintea lui Matchistic Man(pt cine e din america)...
Daedalus

Post by Daedalus »

Pana la urma filmul cand apare, stiti ceva? Eu abia astept sa'l vad, nu mai am rabdare. :)
Omul bun la toate
TLD

Post by TLD »

Daedalus wrote:Pana la urma filmul cand apare, stiti ceva? Eu abia astept sa'l vad, nu mai am rabdare. :)
5 noiembrie!
La ei si la noi pe 7 Noiembrie! Iar le-am luat-o inainte japonezilor! :lol:
Daedalus

Post by Daedalus »

TLD wrote:
Daedalus wrote:Pana la urma filmul cand apare, stiti ceva? Eu abia astept sa'l vad, nu mai am rabdare. :)
5 noiembrie!
Parca ma vad infofolit si tremurand de frig, stand la coada la cinema sa'mi iau bilet :D
Asta daca nu apare mai repede la baiatu (u know... :P)
Omul bun la toate
TLD

Post by TLD »

Daedalus wrote:
TLD wrote: 5 noiembrie!
Parca ma vad infofolit si tremurand de frig, stand la coada la cinema sa'mi iau bilet :D
Asta daca nu apare mai repede la baiatu (u know... :P)
In mod traditional asa cum am luat reloadedul pe 17 mai asa o sa iau si revolutionsul(a se nota 7 noiembrie). Sunt intr-o dilema sa ma uit la bin sau la cinema. Cred ca sigur la cinema.
P.S: Deabia astept sa postez yo primu linkul cu noul trailer pe cat pariu ca v-o iau inainte! :evilbat:
Daedalus

Post by Daedalus »

Shpaga ta! :) Nu fac nici un pariu cu tine. Eu oricum nu ma pun la downloadat cu infectul meu dial-up
Omul bun la toate
m4v3rick

Post by m4v3rick »

de downloadat trailere nici nu poate fi vorba ca doar x-net rulz :evil: cat despre film, probabil ca va fi ceva in domeniul FX dar nimic mai mult, it is just a sequel :( totusi sper ca imi va clarifica o ipoteza pe care o am referitoare la o actiune din M:Reloaded. Cat despre unde o sa il vad, who knows!
Image
corli

Post by corli »

chia asa.. ce parere v-a lasat matrix reloaded? pe mine m-a cam dezamagit.. adica mi-a placut foarte mult primul matrix.. dar in asta nu am mai gasit o poveste cat de cat inchegata.. doar efecte speciale... un fel de superman modern...
Black Shark
Moderator

Post by Black Shark »

corli wrote:chia asa.. ce parere v-a lasat matrix reloaded? pe mine m-a cam dezamagit.. adica mi-a placut foarte mult primul matrix.. dar in asta nu am mai gasit o poveste cat de cat inchegata.. doar efecte speciale... un fel de superman modern...
despre Matrix Reloaded s-a mai discutat, mai exact aici
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
SharpShooter

Post by SharpShooter »

Matrix reloaded - desi foarte contestat de multi ramane o capodopera a efectelor speciale - fara discutii

acest trailer e cumva cel de la finalul Enter the matrix?
sa nu supun dial-up meu la munca patriotica :D :D
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
Yoshi

Post by Yoshi »

SharpShooter, trailer-ul a fost prezentat si la cinematograf, la sfarsitul lui Reloaded si nu are nici o legatura cu ce s-a putut vedea in ETM.

PS : Mie mi s-a parut pe fundal in trailer vocea lui Judy Dench ( M din 007 : Die another Day )..
TLD

Post by TLD »

Toranaga wrote:SharpShooter, trailer-ul a fost prezentat si la cinematograf, la sfarsitul lui Reloaded si nu are nici o legatura cu ce s-a putut vedea in ETM.

PS : Mie mi s-a parut pe fundal in trailer vocea lui Judy Dench ( M din 007 : Die another Day )..
Este trailerul de la finalul lui reloaded, cu cateva adaugiri! Adica fezel din clubul hel!
Vocea din fundal este cea a noului oracol (pres ca stiati ca gloria ... a murit(fosta oracolitza)). Iar melodia care se aude este Tarawa!
Anggell

Post by Anggell »

Cu tot respectul cred ca partea a2a a fost o basina de film in comparatie cu primul.Si asta o cred per total,nu mai zic de artifactele de gen superman care cred ca au fost de ff prost gust.Sincer cred ca se vor repeta greselile din partea a2a asa ca nu ma mai astept la nimic extraordinar.
O trilogie foarte reusita pina acum e Lord of the Rings.I'm looking forward to part3.
Sper sa nu apara lume care sa se atace la ce am spus.Asta e parerea mea si gata.(nu e nevoie sa se apuce careva sa o schimbe)
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Anggell wrote: ... nu mai zic de artifactele de gen superman care cred ca au fost de ff prost gust.
Si eu la fel am spus insa acel efect are o implicatie mai adanca decat simplul "ui ca zboara" iar odata ce am cugetat putin m-am razgandit :)
Nu zic ca asa ai privit tu problema, o zic doar ...
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu ma vad butonand la PC incercand sa rezolv problema.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Andrew13

Post by Andrew13 »

71 more days left :)
OceanSoul

Post by OceanSoul »

Bun si acum postam in fiecare zi si spunem cat timp a mai ramas... Ce palpitant..... si inutil :lol:

Personal nu ma astept la prea mult din partea Revolutions. As dori totusi sa se materializeze ideile cu `episoadele prolog`, ar fi chiar interesant, poate ar egala succesul primului.
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
TLD

Post by TLD »

Episoade prolog. Nic nu cred ca le trece prin cap fratilor sa faca asa ceva, iar dacă s-ar face alte matrixuri fara fratii W. as fi total impotriva. As protesta la WarneBros :cry:
Iata si niste poze noi:
http://www.24web7.com/neomaul/animation1.JPG
http://www.24web7.com/neomaul/Smith1.jpg
http://www.24web7.com/neomaul/Smith2.jpg
skyblue

Post by skyblue »

Daca scenariul din Revolution va fii in linii mari cel pe care l-am citit pe net va rupe tot.

Ar fi shocant , neasteptat si de nota 10 cu felicitari pentru fratii Wanchovsky. Nimic nu ar fi ceea ce pare a fi

si ar baga scurt pumnul in gura tuturor celor ce au zis ca 2-ul e slab si efectele speciale sunt totul in seria MATRIX...
TLD

Post by TLD »

Ce scenariu mah? Tu nu-ti inchipui ca scenariul ast ae pazit de cateva eci de paznici, inchis intr-o camera blindata care se deschide doar cu amprenat digitala si vizuala a fratilor. :evilbat:
skyblue

Post by skyblue »

Ma, eu nu m-am uitat in seifurile fratzilor , pur si simplu era un scenariu ce parea a naibii de credibil si pe masura creierelor sucite a regizorilor. (poate s-a uitat totusi cineva prin seifuri...) Select mai jos daca vrei sa vezi care era. Am scris cu white ca poate sunt tipi ce nu vor sa afle nimic dintr-un eventual scenariu .

Pe scurt... Matrix e o lume virtuala creata pentru oameni ca sa ii tina prizonieri. Asta e clar din episoadele 1&2.
Majoritatea se lasau pacaliti ca e reala. Pentru cei 0.00..01 % care isi dadeau seama ca ceva "is wrong"masinile creasera al doilea program, intitulat Zion. Daca respectivul nu mai credea ca Matrix e real , era bine mersi trecut pe programul Zion , unde era lasat sa creada ca e in real world si e in orasul Zion , ca e liber ... Singurul care s-a prins a fost NEo (faza cind a oprit dronele in Zion ,folosindu-si puterile pe care nu ar fi trebuit sa le aiba acolo).
Morpheus era softul care se ocupa cu trecere lor de pe Matrix in Zion. (Morpheus=zeul grec al viselor).

O dovada clara ca Zion e matrice e faptul ca toti chosen one au avut de ales intre a salva "omenirea" si pe iubita lor (arhitectul o spune) . Va aduceti aminte cum a ajuns Trinity in matrice , de trebuie sa fie salvata ? In ZION e distrusa nava cu echipa nr.3 de interventie si trebuie sa intre sa le faca treaba din MATRIX. Deci masinile controleaza si asa zisul real world daca pentru fiecare chosen one reuseau sa ii puna iubita in MATRIX si in ipostaza de a trebui salvata .

Cind masinile aveau adunati destui in Zion declansau evenimentul cu "distrugerea" lor,dupa care relansau programul de la zero si incepeau iar sa colecteze acolo "anomaliile." Neo era un soft , incarcat periodic pe cite un human , spre a'l determina sa declanseze evenimentele ce distrug Zionul.
(Merovigian a fost tot un "chosen one" care a distrus Zionul odata iar acuma "gone mad" dupa ce a inteles la ce a fost folosit. Persephone a fost Trinity'ul sau... Asta explica de ce a vrut sa il sarute pe NEO , CA SA MAI SIMTA ODATA trecutul...) Deci NEO e reprezentantul masinilor si le face jocul, so is BAD desi nu o stie.

Agent Smith a devenit un virus.Asta e clar din partea a 2-a. Un virus creat de oamenii din real world (din afara de Matrix si Zion) spre a rupe lantul ciclic al evenimentelor . Lupta finala pentru soarta omenirii va fi deci intre Smith si Neo, trailerul o arata ,iar Smith va invinge si va urma finalul fericit.
TLD

Post by TLD »

Ast aimi pare a MWAM. Ceea ce producatorii ne-au asigurat ca nu se va intampla. dacă era un matrix in matrix, ne spuneau asta de la sf primului. Nu mai faceau 2 sequeluri pt asta. Si nici smith nu cred ca va castiga...
Last edited by TLD on Tue Sep 02, 2003 9:51 am, edited 1 time in total.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Scenariul ala ar fi plauzibil, dar are niste gauri in el destul de nasoale .... oh well, eu astept filmul :D
Truth is relative. Pick one that works
TLD

Post by TLD »

EU il astept de si mai mult timp. De cand s-a terminat the matrix...
P.S: Nu uitati ca pe 12 revin cu link pt trailer!!!
TLD

Post by TLD »

Image
Greg

Post by Greg »

Matricea nu crapa la sfasitul lui Revolutions pt ca apare jocul Matrix Online care are actiunea, post-Revolutions, tot in matrice...
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
TLD

Post by TLD »

TLD

Post by TLD »

http://www.spectaculent.com

Sau aici le aveti pe toate!
TLD

Post by TLD »

oqpls

Post by oqpls »

Dar voi v-ati gandit ca Reloaded era defapt un trailer mai mare pt revolutions ? ..... eu asta cred pt ca in toate reclamele erau prezentate toate exploziile si fazele marfa filmu s-a terminat in coada de peste ca sa ne ducem la revolutions asa ca wait and see !!
Ma stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jurul meu pur si simplu ma umplu de bucurie
ibarbar

Post by ibarbar »

Eu sper sa nu ma dezamageasca revolutionsu', ba chiar sper sa fie despre cu totul altceva mult mai interesant decat la ce m-am gandit eu. Daca noi am ghicit cum se va termina(ce zicea blueboy cu matrix in matrix-era ceva asa si in filmu Etajul13 daca stiti) atunci fratii 'vaciovski' (mi-e lene sa vad cum se scrie) :P sunt doar niste amatori.(cu toate ca animatrixu e superb si la fel si ideea originala). Io ma gandisem la matrix in matrix si la evolutia lui neo sin in lumea reala, care in definitiv tot prin creier o 'vedem' (faza ca nu folosim decat 10% din creier & more buddhist ....). Oricum sper sa fie ceva tare.
Ba blueboy daca scenariu tau e adevarat esti nashpa ca ne-ai stricat surpriza. :x
Peace :angel:
SharpShooter

Post by SharpShooter »

Pronostic Revolutions:
-Neo o sa moara dar il ia cu el si pe Smith
-oamenii din Zion resping atacul santinelelor
-oamenii isi dobandesc libertatea, dar nu 100%, se va ajunge la un compromis intre oameni si masini
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
OceanSoul

Post by OceanSoul »

OK si acum incepem sa punem pariuri ca la astra, nu ? :lol: Sa fim seriosi, ce-i cu `pronosticurile` :-?
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
TLD

Post by TLD »

Inc ao jumatate de ora pana il dau in anglia la tv! Deci pe ent in maxim o ora (sper!).
Yoshi

Post by Yoshi »

Iete ce gasi moshu' pe la altii prin ograda :D
News :
Warner Bros. has announced that in a whoa-worthy bit of synchronicity The Matrix Revolutions, the concluding chapter in the Wachowski brothers' hit sci-fi trilogy, will be released simultaneously in nearly 70 countries.
a d v e r t i s e m e n t
The man-versus-machine epic starring Keanu Reeves will officially hit theaters on November 5 at what Warners execs call the "zero hour", the exact same moment across the globe. That means Revolutions will open at 6 a.m. in Los Angeles, 9 a.m. in New York, 2 p.m. in London, 5 p.m. in Moscow, and 11 p.m. in Tokyo.
"It was a thought that came up a long time ago about almost a year ago, and it did not come from the Wachowskis, it actually came from inside the studio," says Veronica Kwan-Rubinek, president of international distribution at the studio.
"It was something we were thinking about even before Reloaded came out and it took a lot of coordination to make sure all the pieces were in place."
Such a release strategy has never before been attempted by Tinseltown. The closest a studio has come to doing such simultaneous, synchronized release was in May, when Fox opened X2 on the same day in 80 countries, but not at the same hour.
But Hollywood studios have been headed in this direction for some time for two reasons--a global release helps thwart piracy (which tends to be higher in those countries that have to wait the longest for the latest blockbuster) and also ups the hype factor, helping ensure studios a monster opening weekend.
"The zero hour simultaneous opening of Revolutions once again positions the Matrix films as the cutting-edge experience in motion pictures," says Dan Fellman, president of Warner's domestic distribution. "Audiences came out to see The Matrix Reloaded in record numbers, and we appreciate the enthusiasm, collaboration and support of our exhibitors in helping us bring The Matrix Revolutions to audiences on November 5."
Revolutions will also screen at selected Imax venues, the first time a major Hollywood release has ever premiered concurrently on both 35mm and the large-screen format.
According to über-producer Joel Silver, it wasn't until studio execs saw the success of Reloaded, which had the biggest opening weekend ever for an R-rated movie, grossing $91.8 million, that they gave the go-ahead for the "zero hour" gimmick.
"We received such an overwhelming response to Reloaded from audiences around the globe that the Wachowski brothers wanted to give our fans the chance to experience the final piece of the Matrix puzzle at the same time in every major city worldwide," Silver said. "It's an incredibly complex and exciting venture that furthers the Wachowskis' vision and underscores the trilogy's theme of integration."
The Matrix Reloaded has become the highest grossing R-rated film in history, raking in more than $734 million worldwide. The second installment's DVD, including hours of behind-the-scenes footage, a breakdown of the freeway chase, interviews with the cast and crew and a featurette on the making of The Animatrix, hits stores on October 14.
And given Revolutions supposedly wraps up the fate of Zion and offers the final showdown between Neo and his virus-like nemesis Agent Smith, movie-biz observers say the final Matrix trip will do likely even brisker box office.
Va place au ba? :D
Post Reply