Carti numai bune de citit....sau de aruncat
Moderator: Moderatori
Carti numai bune de citit....sau de aruncat
Ai citit o carte tare, foarte proasta, ciudata. Vrei s-o recomanzi la altii, sau pur si simplu sa discuti despre ea. Acum ai sansa.
Cartile sunt ca oamenii. Pe multe le intalnesti la tot pasul, dar nu-ti produc nici o impresie: le uiti imediat. Cu unele te intalnesti de nevoie. Sunt carti de care te-ai indragostit: crezi ca le-ai uitat si totusi le duci atat de tare dorul... Sau cartile carora le-ai presimtit miracolul, fara sa le fi cunoscut vreodata.
Voi ce parere aveti?
Voi ce parere aveti?
No way
Nici gand sa citesc pe calculator, desi am megi intregi de carti. Insa carti citesc si chiar sunt innebunit dupa anumiti autori. In ultima vreme citesc la greu horro si anume Stephen King, Dean Koontz si John Saul. Pot spune insa ca Stephen King mi se pare de departe cel mai bun. Si faza e ca nu scrie numai horror iar Culoarul Mortii am dat-o deja la inca vreo 3 insi sa o citeasca. Pot spune ca e o carte de care de indragostesti.
P.S. M-ar interesa sa cumpar la mana a doua carti de Stephen King traduse in romana. Cine are si vrea sa vanda sa ma sune la 0724.35.95.30 sau mail la: drusca@k.ro
P.S. M-ar interesa sa cumpar la mana a doua carti de Stephen King traduse in romana. Cine are si vrea sa vanda sa ma sune la 0724.35.95.30 sau mail la: drusca@k.ro
- MAXKOOL999
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=11987 Check it out!ibarbar wrote:Mai cam putine replyuri. Chiar nu mai citeste nimeni? Macar pe calc.
Cititi Siddhartha de Hermann Hesse si mai vorbim.
Sau Fundatia lui Asimov.(toate cele 8 carti!)
De Asimov trebuie sa citesti totul, nu numai Fundatia. Si nu numai Asimov.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
un autor ce nu-si merita renuimele - paulo colhelo
autori cu adevarat buni:
-mircea eliade
-hp lovecraft
-kafka
-dostoievski
-restul clasicilor
mie unuia mi se pare ca aproape toti autorii astia pe care ii publica tot felul de edituri care mai de care mai suspecte sunt un MARE bullshit. exista shi exceptii uneori
autori cu adevarat buni:
-mircea eliade
-hp lovecraft
-kafka
-dostoievski
-restul clasicilor
mie unuia mi se pare ca aproape toti autorii astia pe care ii publica tot felul de edituri care mai de care mai suspecte sunt un MARE bullshit. exista shi exceptii uneori
beauty resides in the eye of the beholder
- Dr. Voidberg
- Moderator
Re: No way
Vezi pe la anticariatele din pasajul de la Universitate... gasesti Stephen King acolo.mandelu wrote: P.S. M-ar interesa sa cumpar la mana a doua carti de Stephen King traduse in romana. Cine are si vrea sa vanda sa ma sune la 0724.35.95.30 sau mail la: drusca@k.ro
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Va recomand careta "Conversatii cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch.
E super tare! Autorul poarta o conversatie cu Dumnezeu, care tine mai mult de 3 ani. Conversati a fost publicata in cartea de mai sus, in mai multe volume. Cel mai mult merita citit primul volum. Cartea a fost tradusa in peste 20 de limbi si este considerata una dintre cele mai bune carti.
E super tare! Autorul poarta o conversatie cu Dumnezeu, care tine mai mult de 3 ani. Conversati a fost publicata in cartea de mai sus, in mai multe volume. Cel mai mult merita citit primul volum. Cartea a fost tradusa in peste 20 de limbi si este considerata una dintre cele mai bune carti.
- Schizofrenica
Paulo Coelho cherie
.
Alvin Toffler va place?
Mie unuia imi place cum ce a scris el se adevereste.
edit : acum vad ce a scris fishbone
ontopic: Capitanul Fracasse, o carte in care descrierile, in special ale noilor personaje se intind pe cate doua-trei pagini.

Alvin Toffler va place?
Mie unuia imi place cum ce a scris el se adevereste.
edit : acum vad ce a scris fishbone
ontopic: Capitanul Fracasse, o carte in care descrierile, in special ale noilor personaje se intind pe cate doua-trei pagini.