Dexter's lab, Johnny Bravo, Edd Ed'n Eddy, adica...

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Azazel

Post by Azazel »

Dupa parerea mea X-men Evolution sunt cele mai reusite desene de la Toonami,schimbarile care le aduce sunt grozave.
--fostul user Cringasu George--
Azazel

Post by Azazel »

Dupa parerea mea X-men Evolution sunt cele mai reusite desene de la Toonami,schimbarile care le aduce sunt grozave!
Azazel

Post by Azazel »

Scuze ca am postat de doua ori....nu stiu ce s-a intamplat.
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Din pura curiozitate, sunt singurul care receptioneaza CN in poloneza sau ungureste?
De doua zile dau pe CN si dupa zece secunde imi vine sa sparg televizorul, pana si in romana era mai bine. ](*,) :2gunfire: :snipersmile:
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Stv

Post by Stv »

MAXKOOL999 wrote:Din pura curiozitate, sunt singurul care receptioneaza CN in poloneza sau ungureste?
De doua zile dau pe CN si dupa zece secunde imi vine sa sparg televizorul, pana si in romana era mai bine. ](*,) :2gunfire: :snipersmile:
Nu esti singurul. La mine e la fel, dar numai jumate de zi, dup'aia trece in romana :evil:

I MISS ENGLISH!!!! :( :(
vechiul nickname: Spetsnaz
The MAN

Post by The MAN »

[quote="Terente"][quote="MAXKOOL999"]Din pura curiozitate, sunt singurul care receptioneaza CN in poloneza sau ungureste?
De doua zile dau pe CN si dupa zece secunde imi vine sa sparg televizorul, pana si in romana era mai bine. ](*,) :2gunfire: :snipersmile:[/quote]

Nu esti singurul. La mine e la fel, dar numai jumate de zi, dup'aia trece in romana :evil:

I MISS ENGLISH!!!! :( :([/quote]

Spre binele umanitatii sa nu fie asa
Acum am venit in tara si nici nu am dat pe CN
Daca e adevarat :
I'l go :onfire: and put :2gunfire: the one responsabile to :sleeping: im meen that long sleep :angel:
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Update : ieri CN revenise in romana, ceea ce e mai bine, dar nu perfect.
Desi daca o tine in starea asta de regres, poate revine la engleza si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. :D
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Edge

Post by Edge »

M-am indragostiti instantaneu acum vreo 3 luni de Futurama (un fel de Simpsons in the future). Razi pe burta... :lol: se pare ca si acum da pe RTL II da' in germana. La vremea aceea le luasem de la cineva in limba engleza
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Post Reply