Ce joc atzi jucat prima data ?..:)

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Eu am jucat Serpenti si Zynaps pe HC-90 ce vremuri.:smile: si Civilization1 pe PC
Guest

Post by Guest »

Mai yo cred ca am jucat Warcraft1 prima data. dar nu stiu precis.poate a fost altceva.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

JazzJackrabbit1.Hehe..Dupa aia Dune 1,2,Colonization,Civilization.Ahh..the ol' good times... :grin: :grin: :grin:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Primul joc a fost Mario pe un Nintendo 8 bit!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Pe pc a fost Golden Axe.
spyonu

Post by spyonu »

prince :smile:
Hurl

Post by Hurl »

hmmm... cred ca Checked Flag, cam prin clasa a 6-a.
... parerea mea... hic
:drinking:
Adrian_hsk

Post by Adrian_hsk »

Mereu imi va ramane amintirea primei dati cand am jucat un joc pe calculator puternic intiparita in minte: era vorba despre Renegade III pe HC-uri, un joc ce a ramas printre favoritele mele in special prin muzica din menu care imi placea f f f mult. Asta se intampla prin primavara lui '94 (e moment memoriabil, v-am zis eu).
La capitolul PC cred ca primul joc pe care l-am jucat a fost Supaplex pe un 286 in '97.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Pe hc-91 Yoggi Bear si al doilea Robocop...salivam la hc-91+ al vecinului meu care juca Robocop 3 si mie nu-mi merea..
Pe pc Stunts sau Lotus.
Invisible Ninja-Kill

Post by Invisible Ninja-Kill »

HC: Penetrator - 1987
PC: Mach3 - 1989 (cred) :smile:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Invisible Ninja-Killer la 2001-10-02 01:46 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ala cu saritul printre liniute.
Jumping Jack.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Pe Spectrum am jucat Bruce Lee, Scuba Dive, Harrier Attack, River Raid si Jumping Jack, iar pe PC am jucat Prince, Doom, Crime Wave si Golden Axe. Astea au fost primele, nu le mai stiu exact ordinea exacta, ce stiu sigur e ca au urmat muuuulte altele, a caror nume si numar s-au pierdut in negura anilor....
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Speed Haste pe un 586 in 1997.
black ice

Post by black ice »

mario pe nintendo antic si starcraft pe pc
Max the Fire Raven

Post by Max the Fire Raven »

Pai si eu tot Serpenti pe HC. Dup'aia parca Movie, Vendetta, Turrican (asta era facut de Electronic Arts si Rainbow Studios), Shinobi, Ninja Turtles, Crazy Cars, Donkey Kong. Pe PC Dune 2 la un prieten, ca n'aveam decat HC. Da' de cand mi'am luat PC Transport Tycoon n'a disparut de pe hard, l'am jucat mereu.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

In '83 jocul ala in care trebuia sa distrugi martienii invadatori tragand din buncarul tau. Pe urma jocul in care dadeam cu bomba din avion in tot felul de masini care se plimbau pe sub mine.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Max the Fire Raven

...in '83 m'am nascut... :smile:
eugeniu

Post by eugeniu »

Eternul Dune 1
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Dizzy 3 pe HC shi pe PC wolf dar nu a fost nici pe departe jocul meu preferat...primul joc care l-am jucat pe PC shi mi-a placut la nebunie a fost dune2

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Cryogenic la 2001-10-04 04:45 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Eu am jucat un fel de Lode Runner. Dar aveam numa 3(jumate) ani si nu le-am prea prins.

Dar cred ca era Prince of Persia !
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

primul joc..hmmmmcred ca dangerous dave..sau prince of persia
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Primul joc... cred ca a fost [solitaire]
Max the Fire Raven

Mai erau CABAL si Operation Hormuz pe HC... impreuna cu inca un milion de alte joace pe care nu mi le'aduc aminte. Ce stiu sigur e ca era un joc de tip Prince of Persia, care se numea... MYTH. Out-fucking-standing, nu? Au copiat astia de la Bungie numele intr'o nesimtire, caracter cu caracter, de la cap la coada... :smile:
Adrian_hsk

Post by Adrian_hsk »

Jocurile care mi-au placut cel mai mult pe HC, care mi-au alinat copilaria :smile: si m-au invatat limba engleza au fost seria Dizzy. Niste jocuri super!
La capitolul grafica si impresie artistica ii dau premiul tot lui Myth pentru ca pe monitorul meu monocromatic (ce verde, stiti voi) arata excelent, si m-a lasat cu gura cascata cand l-am vazut prima data. Scheletii care se leganau cand ii atingeai creeau putina atmosfera care in general lipsea la mai toate jocurile.
Adrian_hsk

Post by Adrian_hsk »

Pe voi v-a aucat acum nostalgia, dar daca ati vedea din nou cum arata jocul favorit de pe HC in varianta originala, nu cred ca ati mai fi asa entuziasmati. Eu am tras in urma cu cateva luni un emulator Z80 si cateva mii de jocuri de HC (e aproape incredibil cat de multe jocuri pot fi) si in general acesea mi-au lasat un puternic gust amar.
black ice

Post by black ice »

shi normal dupa ce ai vazut MaxDurere, Unreal shi multe altele...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Bah io primul joc pe PC l-am jucat in '98 si se numea (sunet de tobe...) "Speed Boats Attack!". Urmatorul pe care am dat double-click a fost Age of Empires.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Eh...ce vremuri de frumoasa amintire pe Spectrum. Pentru fanii vechilor HC-uri, am dedicat in PC Games un articol Remember: Z80. MYTH am jucat (si terminat), la fel toate Dizzy-urile, Robocop 1,2,3 (ultimele 2 pe 128K), Lemmings 1,2,3, Dan Dare 1,2,3. Mai stiti jocurile romanesti: Raliu, Serpenti, Broscute (sau Tic tac toe) ? Cind nu gaseai nimic nou, jucai orice.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

am jucat in '90 Prince of Persia, Grand Prix, nibbles si gorillas din qbasic. nu-mi aduc aminte chiar ordinea, dar eram in clasa I, cand si-au luat parintii mei la firma un 286 (pe care inca il mai au :smile: ). Cred ca am jucat si inainte de '90 - Pehistoric, dar nu stiu exact. corectati-mi anul daca e nevoie
Adrian_hsk

Post by Adrian_hsk »

Cronos este unul dintre favoritele mele (cel putin asa era, ca nu l-am mai revazut dupa Half-Life :smile: ).
Un joc de strategie turn based era Vikings; destul de misto.
necromanthus

Post by necromanthus »

Cred ca "Hotzii si Vardishtii" (la gradinitza).La computeru' lu' tataie am jucat MaxPayne (versiune HC85 imbunatatzita)
deeJayOg

Post by deeJayOg »

lool necro.
io unu' sa-mi traiasca 4x4 shi Prince pe PC , iar pe HC...hmmm cred ca Ninja Warriors
Max the Fire Raven

Eu inca mai tin minte codul la Cronos. Trebuia sa'ti treci numele la sfarsit "jing it baby" :smile:

Insa Cronos nu e nimic pe langa R-Type. Cine l'a jucat stie despre ce vorbesc. E de o mie... ce o mie? De 14 mii de ori mai tare ca Cronos. Faceai o gramada de combinatii de arme, cu power-up'uri. Iar boss'ii... Oho! Era unu' de trebuia sa'i tragi in ochi. Etc.
Max the Fire Raven

Eu inca mai tin minte codul la Cronos. Trebuia sa'ti treci numele la sfarsit "jing it baby" :smile:

Insa Cronos nu e nimic pe langa R-Type. Cine l'a jucat stie despre ce vorbesc. E de o mie... ce o mie? De 14 mii de ori mai tare ca Cronos. Faceai o gramada de combinatii de arme, cu power-up'uri. Iar boss'ii... Oho! Era unu' de trebuia sa'i tragi in ochi. Etc.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

In data de 2001-10-08 23:24, Max the Fire Raven a scris:

R-Type e mama lor !! Dar Street Fighter e tata lor !! Ca sa nu mai zic de mario(la vremea lui) si (nu stiu daca ai jucat) Castelvania 4!!
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

eu dune2 .... ma miscat .. pe atunci eram shi tanar :smile:

--------------
RO Gamer Magazine
http://www.rogamer.net
Max the Fire Raven

Castlevania... am auzit de el dar :sad:

Era tare si Seymour goes at the movies, un fel de Dizzy... l'am terminat cu hobBIT'ul in brate :smile:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ca tare batran esti acuma THE RAVEN!

http://www.rogamer.net -- o noua revista on-line
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Ca tare batran esti acuma THE RAVEN!

http://www.rogamer.net -- o noua revista on-line
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Primu joc care l-am jucat a fost Golden Axe. Mi se pare ca l-am si terminat(daca nu acasa pe jocuri mecanice)
Locked