Votati mp3 playerul favorit
Moderator: Moderatori
- Black Shark
- Moderator
de cateva zile folosesc Foobar 2000 v 0.7 RC 8, si la versiunea asta mi se pare un player absolut excelent, nu papa RAM, are nishte optiuni foarte interesante, si e foarte comod pentru un audiofil, cu mentiunea ca este urat tare
dar daca il tineti in tray tot timpul nu veti observa asta....
http://www.foobar2000.org

http://www.foobar2000.org
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Am incercat winamp 3, dar imi ocupa prea multe resurse, asa ca am revenit la 2.95.
Am incercat in winamp 2.95 sa convertesc o melodie din format *.vqf in *.mp3, dar a iesit foarte prost cu toate ca am incercat cel mai mare bitrate disponibil(128). Daca stie cineva o alta metoda de a converti fara pierderi de semnal din vqf in mp3,il rog sa-mi spuna si mie cum. Am incercat doar in winamp fiindca nu am decat plugin-ul de winamp.
Am incercat in winamp 2.95 sa convertesc o melodie din format *.vqf in *.mp3, dar a iesit foarte prost cu toate ca am incercat cel mai mare bitrate disponibil(128). Daca stie cineva o alta metoda de a converti fara pierderi de semnal din vqf in mp3,il rog sa-mi spuna si mie cum. Am incercat doar in winamp fiindca nu am decat plugin-ul de winamp.
Conquer Your Desktop!
Pentru prima oara in ultimele ~12 luni am deschis si eu sectiunea Software [ nu intrebati de ce
]
Folosesc Winamp 2.95, dar Sonique mi-a lasat o impresie foarte buna. S-ar putea sa trec la el in curand.

Folosesc Winamp 2.95, dar Sonique mi-a lasat o impresie foarte buna. S-ar putea sa trec la el in curand.
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
winamp 2.85
winamp 3 consuma prea multe resurse, desi suporta sknuri mai interesante. eu folosesc winamp 2.85 pentru muzica, insa pentru filme exista BSPlayer, muuuult mai bun.
Rezistance is futile
- Green Planet
-
Trebuie neaparat sa bagati in poll atat winamp 5 rc8 (cool) - pe care l-am testat ore in sir si -surpriza- nu a blocat windowsul chiar daca eu obisnuiesc sa cam raman fara ram (nici nu am mult- 128) dar si foobar2000 0.7.4 care evolueaza asa de rapid incat o sa ii rog sa mi-l trimita pe mail pentru ca m-am plictisit sa tot il descarc de pe siteul lor la 2-3 zile (cand apare cate un nou rc!
My top:
1. foobar2000 0.7.4 la cat de multe optiuni are si la cat de economic este si mai ales gratuit (ceea ce nu se mai poate spune acum despre winamp) pot sa spun ca este doar cel mai bun
2 winamp 5 rc8
3 coolplayer
4 1by1 cel mai mic player , cred ca nu are mai mult de 30k si care este facut pentru a "canta" un folder intreg
2 winamp 5 rc8
3 coolplayer
4 1by1 cel mai mic player , cred ca nu are mai mult de 30k si care este facut pentru a "canta" un folder intreg
Simply the best! 

- Black Shark
- Moderator
sunt deplin impresionat de FooBar, si mai ales de comunitatea care si-a format-o in scurt timp, au aparut zeci de stiluri pt. playlist, ce folosesc eu acum e atasat mai jos, mai multe gasiti la http://pelit.koillismaa.fi/fb2k/index.php
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
Re: Votati mp3 playerul favorit
A aparut deja versiunea 5.01.crysti_an wrote:Winamp 5 - II SUPER FAIN ASTEPT SI VERSIUNEA FINALA
Truth is relative. Pick one that works
- Zâna Măseluţă
- Admin
De ceva vreme am trecut si eu pe Winamp 5, mi se pare foarte reusit, bine mai is unele mici chestii de rezolvat dar in general ii bun.
P.S. AthlonFX fain skinu, ...dar nu am putut sa nu remarc ce amestecatura ii la tine in playlist: 50 Cent, Guta, Salam, Vijelie, Busta Rhymes, Jan de la Craiova :lol: :lol: :lol:
P.S. AthlonFX fain skinu, ...dar nu am putut sa nu remarc ce amestecatura ii la tine in playlist: 50 Cent, Guta, Salam, Vijelie, Busta Rhymes, Jan de la Craiova :lol: :lol: :lol:
Don't piss me off. i'm running out of places to hide the bodies.
Folosesc Winamp 2-ul din obişnuinţă şi pentru că e foarte uşor de folosit. Nu folosesc vreun skin pentru că rulează tot timpul în background. Perfect pentru net radio. Din când în când mă mai dau cu playerul de la Creative pentru că are Sound Volume Managementul util în unele situaţii cum ar fi muzica clasică. (ariile când trebuia trezită lumea)
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Am votat winamp 5.Inainte foloseam softul care a venit cu placa de sunet atat pentru filme, cat si pentru muzica(creative media source - softul, Audigy 2 Platinum - placa) pentru ca era compatibil cu telecomanda...dar cu timpul a inceput sa faca fite, asa ca am trecut la winamp 2.85 si cand a aparut la winamp 5.Winamp 3, personal, mi s-a parut un esec.Mai ales sistemul de cautare al melodiilor...
To catch me, you gotta be fast... to find me, you gotta be smart...but to be me...DAMN, you gotta be kidding
Folosesc Winamp 5 in combinatie cu in_mp3PRO.dll si dee 2 setat pe presetul "high fidelity system".Pot sa zic ca e cea mai perfecta combinatie dintre un player un codec si un DSP.Cu greu am sa renunt la combinatia aceasta dat fiind faptul ca e cea mai perfecta auditie pe care am intilnit-o vreodata.
LONG LIVE WINAMP 5 :bday:
LONG LIVE WINAMP 5 :bday:
WMP
am folosit toate playerele de mp3 enumerate. winamp 2 nu e rau, 5 e foarte bune, 3 a fost o panarama.
Problema este ca atunci cand ai 40 gb de muzica si un sistem destul de bun pt moment(ca sa nu-mi pese foarte mult de resurse) , ma intereseaza mai mult posibilitatea de gestionare a melodiilor de sortare de filtrare de auto playlist, de interogari a playlisturilor si creeare a playlisturilor dupa diferite criterii, iar faza cu stelutele la wmp este clar de premiul nobel in special datorita ratingului automat.
la wmp prin acest rating automat , o melodie are default 3 stele , daca o asculti pana la sfarsit se presupene ca-ti place a. i. wmp ai acorda 4 stele, daca o asculti de 3 ori intr-o zi 5 stele(maxim). kestia asta este super dragutza si folositoare.
poate gresesc dar mi-am dat seama ca multi prieteni folosesc winamp pt ca nu stiu sa lucreze cu autoplayllist urile din wmp sau sa-si creeze propriile pls-uri.
In concluzie Windows Media Player
Problema este ca atunci cand ai 40 gb de muzica si un sistem destul de bun pt moment(ca sa nu-mi pese foarte mult de resurse) , ma intereseaza mai mult posibilitatea de gestionare a melodiilor de sortare de filtrare de auto playlist, de interogari a playlisturilor si creeare a playlisturilor dupa diferite criterii, iar faza cu stelutele la wmp este clar de premiul nobel in special datorita ratingului automat.
la wmp prin acest rating automat , o melodie are default 3 stele , daca o asculti pana la sfarsit se presupene ca-ti place a. i. wmp ai acorda 4 stele, daca o asculti de 3 ori intr-o zi 5 stele(maxim). kestia asta este super dragutza si folositoare.
poate gresesc dar mi-am dat seama ca multi prieteni folosesc winamp pt ca nu stiu sa lucreze cu autoplayllist urile din wmp sau sa-si creeze propriile pls-uri.
In concluzie Windows Media Player
ex ktistai ex -=ktistai=- viitor ex lolz
Sa va pititi toti la Mina Minovici ; Incep sa cred ca locu meu nu e aici printre localnici ;
e oribil,cu saliva-n tricou tocand ultimu ban ;o sa va cant cu trandafiru-n dinti iubirea pe la geam
Sa va pititi toti la Mina Minovici ; Incep sa cred ca locu meu nu e aici printre localnici ;
e oribil,cu saliva-n tricou tocand ultimu ban ;o sa va cant cu trandafiru-n dinti iubirea pe la geam
mi-e greu sa decid intre winamp 2.95 (consum de resurse redus) si winamp 5
am incercat 3-ul pe 98 si se bloca, de cand am pus xp, am bagat 5-ul, e frumushel, nu se blocheaza, skinuri faine.
de foobar am auzit, am incercat, n-am avut rabdare sa inteleg de ce mi-ar fi mie mai util decat wimapu, l-am dezinstalat. Daca mi-l mai lauda multa lume, poate il incerc din nou
cat despre alte playere mentionate de voi, ma faceti curios sa-ncerc...
cat despre WINDOWS MEDIA PLAYER, ar trebui scos in afara legii
cum pot sa-l dezinstalez? nu-l folosesc niciodata, nici pt filme, cu atat mai putin pt mp3-uri.
am incercat 3-ul pe 98 si se bloca, de cand am pus xp, am bagat 5-ul, e frumushel, nu se blocheaza, skinuri faine.
de foobar am auzit, am incercat, n-am avut rabdare sa inteleg de ce mi-ar fi mie mai util decat wimapu, l-am dezinstalat. Daca mi-l mai lauda multa lume, poate il incerc din nou

cat despre alte playere mentionate de voi, ma faceti curios sa-ncerc...
cat despre WINDOWS MEDIA PLAYER, ar trebui scos in afara legii

cum pot sa-l dezinstalez? nu-l folosesc niciodata, nici pt filme, cu atat mai putin pt mp3-uri.
Nu sunt de acord cu tine. Media Playerul este un player destul de bun.
Un CD original cu Leonard Cohen pe care îl am se aude ca naiba dacă îl rulez cu WinAmp-ul, însă cu Media Playerul se aude bine. Cu toate astea parcă tot cel mai bine se aude ascultat în maşină, lucru foarte ciudat pentru că am Audigy 2 şi boxe Creative 6700 iar în maşină boxele sunt cele din fabrică. (e drept că sunt 8)
Cred că totul e din equalizer, iar defaultul din Media Player e setat bine, pe când cel din WinAmp l-am setat eu prost (însă toate mp3-urile se aud perfect)
Un CD original cu Leonard Cohen pe care îl am se aude ca naiba dacă îl rulez cu WinAmp-ul, însă cu Media Playerul se aude bine. Cu toate astea parcă tot cel mai bine se aude ascultat în maşină, lucru foarte ciudat pentru că am Audigy 2 şi boxe Creative 6700 iar în maşină boxele sunt cele din fabrică. (e drept că sunt 8)
Cred că totul e din equalizer, iar defaultul din Media Player e setat bine, pe când cel din WinAmp l-am setat eu prost (însă toate mp3-urile se aud perfect)
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
eh, desigur ca sunt subiectiv - nu-i reprosam calitatea redarii, ci mai mult interfatza anapoda - dupa parerea mea. Am reusit sa-mi formez in timp o parere proasta despre MediaPlayer, poate nu intru totul NEjustificata...StinGHER wrote:Nu sunt de acord cu tine. Media Playerul este un player destul de bun.
Folosesc WinAmp 5.02 si sunt foarte multumit de el. 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Şi eu folosesc Winamp 5.02 , dar folosesc egalizatorul din driverele kx ale plăcii de sunet (SB Live!). Egalizatorul Winampului nu-mi place deloc, sau n-am reuşit eu să-l reglez cum trebuie :roll:
Barton 3000+/Asus A7V8X-X/1 GB DDR400/Asus N6200GE/AOC 7A+/120GB Maxtor DM+9 & 200GB WD/SB Live! 5.1/Altec Lansing ATP3/OS:PCLinuxOS
- sssssid the sloth
Quinntesential, mi-a placut foate mult (vezi http://www.quinnware.com). Skinuri simple, usor de utilizat, dar super-complicate si putin ergonomice...
Signature: default