C&C Generals / C&C: Zero Hour
Moderator: Moderatori
- _krusader_
C&C Generals / C&C: Zero Hour
Vorbim de "Comand and Conquer Generals - Zero Hour". Il asteapta cineva? Nu prea am vazut jucatori de Generals pe forum.
- MAXKOOL999
Am vazut acuma doua screenshot-uri din Zero Hour, se pare ca au bagat unitati noi cum ar fi tancuri laser la americani si motociclisti la GLA, promit vreo 15 misiuni noi, bla,bla,bla.
Jocul orginal a fost interesant, dar nu prea a avut sanse de reusita, avand in vedere "febra" Warcraft III.
Jocul orginal a fost interesant, dar nu prea a avut sanse de reusita, avand in vedere "febra" Warcraft III.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Eu joc in disperare Generals... si deabia astept Zero Hour.Ma gandesc sa-l cumpar original.Iar diferenta dintre Warcraft III si Generals este urmatoarea : in warcraft trei se pune in fata povestea (care e bunicica) iar in Generals trimiti 12 mig-uri ca sa arzi un oras plin de civili. Sincer sa fiu ma simt mai bine lansand o nucleara peste baza inamicului decan facand o vrajeala cu un erou. Adevarul este ca ambele jocuri sunt f. bune dar Generals te tine in priza mai mult ca Warcraft III in multiplayer.
The truth is out there........not
- _krusader_
E aparut de vreo saptamana.
Am terminat campania cu americanii pe hard, sunt in ultima cu GLA, si urmeaza sa termin si cu Kina.
E misto si modul Generals Celengi, si au facut foarte bine cei de la EA Pacific ca i-au bagat si in Skirmish; era pacat sa nu poti folosi toate unitatile, cladirile si upgrade-urile noi, specifice fiecarui general in parte, in multiplayer.
Sunt foarte multumit de add-on, ma asteptam la mai putin inainte sa citesc despre el pe net.
Am terminat campania cu americanii pe hard, sunt in ultima cu GLA, si urmeaza sa termin si cu Kina.
E misto si modul Generals Celengi, si au facut foarte bine cei de la EA Pacific ca i-au bagat si in Skirmish; era pacat sa nu poti folosi toate unitatile, cladirile si upgrade-urile noi, specifice fiecarui general in parte, in multiplayer.
Sunt foarte multumit de add-on, ma asteptam la mai putin inainte sa citesc despre el pe net.
- _krusader_
eu il joc de vreo 5 zile ultimele doua in lan shi mi se pare criminal, mi se pare f diferit de celalat, ai o groaza de strategii noi, faza ca poti sa iti alegi generalul e f marfa, am jucat cu nuke general shi cu air force general fiecare cu strategia lui cu slabiciuni shi cu puncte forte, m-a batut stealth general de obicei !
cui i-a placut c&c generals sigur o sa-i placa asta ( in chalenge e intereant ca generalul cu care te lupti face comentarii ! )
cui i-a placut c&c generals sigur o sa-i placa asta ( in chalenge e intereant ca generalul cu care te lupti face comentarii ! )
Daca as avea de ales intre a fii mai rau sau a muri as alege sa fiu mai rau ( mult mai rau ! ).
Cine a jucat Generals, ştia sigur că orice ar fi venit ca add-on ar fi ceva super-meseriaş. Încă odată, băieţii de la EA se depăşesc pe ei înşişi... Keep it up, boys!!
Last edited by Edge on Sun Feb 08, 2004 2:33 pm, edited 1 time in total.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Eu sunt un jucator inrait al jocului Comand & Conquer Generals!!
Joc cu chinezii , si mi se par cei mai tari ... mai ales cu hackerii!
Vreau sa va intreb si eu ceva .... in legatura cu cerintele jocului!!
Eu am urmatorul sistem:
Athlon 1,4 Ghz
512 Ram Pc 266
Hdd 80 Gb 7200 RPM ATA 133
GeForce MX 440 SE / 250 Mhz / 333Mhz (MSI)
Cand incep un joc nou imi merge f bine si apoi dupa ce imi construiesc cladiri unitatzi incepe sa se miste prost .... ce imi tre sa imi mai iau la calc sa mearga bine ... sa fac un upgrade la PLACA VIDEO? Procesor?
Joc cu chinezii , si mi se par cei mai tari ... mai ales cu hackerii!
Vreau sa va intreb si eu ceva .... in legatura cu cerintele jocului!!
Eu am urmatorul sistem:
Athlon 1,4 Ghz
512 Ram Pc 266
Hdd 80 Gb 7200 RPM ATA 133
GeForce MX 440 SE / 250 Mhz / 333Mhz (MSI)
Cand incep un joc nou imi merge f bine si apoi dupa ce imi construiesc cladiri unitatzi incepe sa se miste prost .... ce imi tre sa imi mai iau la calc sa mearga bine ... sa fac un upgrade la PLACA VIDEO? Procesor?
Daca misca cineva trag!....Daca trage cineva misc!!
Generals...Pana la el nu jucasem nimic din seria C&C.I know,I know,I'm lame!Da' asta e!Credeti ca Generals ar fi avut acelasi impact si fara engine-ul din Emperror:Battle for Dune?Eu nu cred.
Cred ca EA s-a inspirat prea mult din Black Hawk Down.Adica una-i sa lupti cu tarani,camionete si altele intr-un oras si alta e sa te lupti cu asa ceva pe campul de lupta.Heh,practic arabii aia sunt dusmanul perfect.Multi si prosti.Zergii!H'america cu untiati medii si China cu heavy.Yep,China e si preferata mea.Zero Hour e un addon cat de cat acceptabil...unitati noi,smecherii,bla bla bla.Doar sa nu dea EA in chin(cum face mereu :evil: )si sa scoata addon-uri pe banda rulanta.Mie mi-a placut cel mai mult faza cu portavioanele...
Eh,Red army...Daca WarcraftIII e bun pentru ca are un story excelent,grafica si nuante de RPG,Generals(shi add on-ul) e bun pt feelingul de razboi contemporan.Ah,China.Overlords,nocleare,flame thrower,rail guns...deliciu!
Si pana la urma cum va fi story-ul? :lol:
Talibanii aia au fost invinsi...Ce urmeaza?GLA reloaded?
Dexx,pai tata,cand joci cu atatea factiuni controlate de calculator...Ce naiba?Mai maraie si sistemul tau la atata solicitare.Cel mai bine ar fi sa faci un joc pe net...gasesti un inamic pe masura si va incaierati pe viata si pe moarte.
OFF TOPIC:eu unul nu prefer sa joc strategie pe skirmish si pe multiplayer.Pur si simplu n-am fost facut pt. rush-uri :roll:
Cred ca EA s-a inspirat prea mult din Black Hawk Down.Adica una-i sa lupti cu tarani,camionete si altele intr-un oras si alta e sa te lupti cu asa ceva pe campul de lupta.Heh,practic arabii aia sunt dusmanul perfect.Multi si prosti.Zergii!H'america cu untiati medii si China cu heavy.Yep,China e si preferata mea.Zero Hour e un addon cat de cat acceptabil...unitati noi,smecherii,bla bla bla.Doar sa nu dea EA in chin(cum face mereu :evil: )si sa scoata addon-uri pe banda rulanta.Mie mi-a placut cel mai mult faza cu portavioanele...
Eh,Red army...Daca WarcraftIII e bun pentru ca are un story excelent,grafica si nuante de RPG,Generals(shi add on-ul) e bun pt feelingul de razboi contemporan.Ah,China.Overlords,nocleare,flame thrower,rail guns...deliciu!
Si pana la urma cum va fi story-ul? :lol:
Talibanii aia au fost invinsi...Ce urmeaza?GLA reloaded?
Dexx,pai tata,cand joci cu atatea factiuni controlate de calculator...Ce naiba?Mai maraie si sistemul tau la atata solicitare.Cel mai bine ar fi sa faci un joc pe net...gasesti un inamic pe masura si va incaierati pe viata si pe moarte.
OFF TOPIC:eu unul nu prefer sa joc strategie pe skirmish si pe multiplayer.Pur si simplu n-am fost facut pt. rush-uri :roll:
Mai, daca tot atzi reactivat topicu, stie careva ce s-a intimplat cu efectul ala de padure incendiata, val de foc sau cum vreti sa-i ziceti plus ala de Tungusta cind se darima copacii la nucleara, ca la mine au disparut odata cu addonu'? (daca nu ii zice Tungusta ii zice pe aproape da' imi scapa...
)
I.R. - nu e obligatoriu sa joci la rush cu botzii sau in mp, ori ti-e ca nu rezisti la unu?

I.R. - nu e obligatoriu sa joci la rush cu botzii sau in mp, ori ti-e ca nu rezisti la unu?

Nu stiu ce sa zic despre el ....l-am jcuat l-am gatat si am revenit la C&C Red Alert 2 + addonu yuri's revenge .....nu mi s-a parut asa de reusit .....nu pot sa zic ca i mai bune celelate decat asta , ca nu au asa grafica buna dar , totusi ......i mult mai bine facut gameplayu la Red Alert 2 + addonu yuri's revenge :evilbat:
adevarul e ca ... desi in ra2 este mai mare dileala (ceea ce eu detest la strategie .. prefer strategiile care se axeaza pe dezvoltare economica ... bla bla bla) la generals totul este mai real .. fiind primul joc de genula asta (strategie militara cu dileala non stop) care mi-a placut .. (asta nu inseamna ca nu am jucat ra2 .. am jucat si inca mult si bine .. dar nu mi-a lasat o impresie la fel de buna ca generals)

Bistrita HUB
adresa : bistrita.ath.cx
adresa : bistrita.ath.cx
Re: Zero Hour
iubesc jocul asta. uitasem cat de mult imi place, dar de cand a aparut Zero Hour am reinceput sa pierd nopti intregi_krusader_ wrote:Vorbim de "Comand and Conquer Generals - Zero Hour". Il asteapta cineva? Nu prea am vazut jucatori de Generals pe forum.

insa desi exista o misiune cu un portavion de pe care decoleaza niste fightere la un moment dat, nu am vazut inca sa se poata construi unitati marine. pacat.
si tot nu au pus o chestie, a carei lipsa ma irita: posibilitatea de a scoate superweaponurile.
work harder
Revino!spyonu wrote:am vazut pe net niste moduri (in lucru) de zero hour care arata foarte bine. unul din ele are si unitati maritime.
nu mai stiu adresa acum, dar am sa revin cu detalii daca sunt interesati

In alta ordine de idei: incerc si eu azi sa joc in retea dupa cinci mii de ani si... surpriza. Nu merge decit prin direct conect si aia din 20 in 20 de ani. Nu vad serveru' si nici altii nu ma vad daca fac eu. Pare a fi din firewall, iar dupa update parca scria pe undeva ca trebuie deschise niste porturi pe undeva...
Prin direct conect de cele mai multe ori imi da request time out desi eu apar pe server (Idem cind creez eu).
Stie careva ceva? Aaaa help.
Si chestia cu efectele care au disparut e anoing tare. Am 1.02 totu' dat la maxim si nimic, copacii nu mai ard si nici nu sint darmati de Nuke... sucks

sorry guys, nu mai gasesc adresa
http://www.generalsfiles.com/file.news?ID=7476 aici era.
poate s'a scos din productie.
http://www.generalsfiles.com/file.news?ID=7476 aici era.
poate s'a scos din productie.
C&C Generals
Daca la sistemul meu adaug o placa GeForce FX5200 cu frcventele recomandate de nVIDIA pot juca acest joc la 1280x1024 medium detail? Daca nu, atunci la ce rez si detalii?
How High!?!