cele mai realiste shootere "simulatoare"
Moderator: Moderatori
- gremlinsro
cele mai realiste shootere "simulatoare"
care vi s-au parut cele mai realiste shootere ?
mie mi sau parut foarte bune :
1 ghost recon cu cele doua updateuri "si ca feeling"
2 delta force black down
mie mi sau parut foarte bune :
1 ghost recon cu cele doua updateuri "si ca feeling"
2 delta force black down
Re: cele mai realiste shootere "simulatoare"
seria delta force mi se pare cea mai reusita!
Simply the best! 

- SharpShooter
pentru ca un shooter sa fie bun si realist, trebuie sa depaseasca aceste probleme
1.arme bine modelate, si modul in care trag sa fie cat mai aproape de cele reale
2.conceperea misiunilor si AI-ul inamicilor sa fie cat mai complex, pe cat posibil nerepetitv (caracterul misiunilor)
3.un inventar cat mai acceptabil, nu admit in categoria "realist" shootere in care ai la tine suficiente arme incat sa poti inarma o potera intreaga, si trebuie sa infrunti de unul singur o armata
Cei mai buni dintre cei buni sunt:
1.Ghost Recon +Add Onns
2.Hitman
3.Delta Force: Black Hawk Down
4.Vietcong
1.arme bine modelate, si modul in care trag sa fie cat mai aproape de cele reale
2.conceperea misiunilor si AI-ul inamicilor sa fie cat mai complex, pe cat posibil nerepetitv (caracterul misiunilor)
3.un inventar cat mai acceptabil, nu admit in categoria "realist" shootere in care ai la tine suficiente arme incat sa poti inarma o potera intreaga, si trebuie sa infrunti de unul singur o armata
Cei mai buni dintre cei buni sunt:
1.Ghost Recon +Add Onns
2.Hitman
3.Delta Force: Black Hawk Down
4.Vietcong
1.Operation Flaspoint.
2. Vietcong
Ghost Recon n-am jucat asa ca ma abtzin in cazul lui.
Seria Delta Force sa dus de rapa de cand au renuntzt la voxeli, ultimul fiind chiar jalnic ( parerea mea )
2. Vietcong
Ghost Recon n-am jucat asa ca ma abtzin in cazul lui.
Seria Delta Force sa dus de rapa de cand au renuntzt la voxeli, ultimul fiind chiar jalnic ( parerea mea )
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- x3m_dimension
- gremlinsro
- zeus_anoxia
Misto joc Zeus, dar cu o mara bila neagra dpdv al relismului. Ochelarii aia multifunctzionali...cum darq vroia ala sa fie stealth cu 3 lumini verzi pe cap (sau ochi) :-? :roll:
Don't steal. The government hates competition.
- SharpShooter
==>> Look
daca realism se mai poate compara si cu ceea ce este aproape real dpdv grafic dar si emotional, tre sa precizez ca Hitman 2 a fost jocul care l-am trait cel mai intens. si inca ceva mi-a placut foarte mult ca de cele mai multe ori puteai sa alegi tu calea (prin pivnita, usa din fata, prin gradina) si nu trebuia sa lichidezi tot ce apare la rand, ca sa il scoti din funtie pe "cel ales" nu trebuia sa faci risipa de plumb, puteai sa folosesti toporul crosa de golf, otrava, bomba, cutitul, latul etc.
dupa parerea mea si astea contribuie la realism
daca realism se mai poate compara si cu ceea ce este aproape real dpdv grafic dar si emotional, tre sa precizez ca Hitman 2 a fost jocul care l-am trait cel mai intens. si inca ceva mi-a placut foarte mult ca de cele mai multe ori puteai sa alegi tu calea (prin pivnita, usa din fata, prin gradina) si nu trebuia sa lichidezi tot ce apare la rand, ca sa il scoti din funtie pe "cel ales" nu trebuia sa faci risipa de plumb, puteai sa folosesti toporul crosa de golf, otrava, bomba, cutitul, latul etc.
dupa parerea mea si astea contribuie la realism
pe langa Hitman 2 eu as pune si Hitman 1, pt ca si ala la vremea lui a adus ceva ce nu mai era pana atunci....cred. (mie m-i s-a parut frumos jocul)
alte jocuri care le-am mai jucat si m-i s-au parut realiste au fost Splinter Cell, Battlefield 1942, Deadly Dozen, un mod pt UT numit Tactical Ops (care din pacate nu mai imi merge cd-u) si as fi vrut sa joc si Operation Flashpoint dar nu l-am avut
alte jocuri care le-am mai jucat si m-i s-au parut realiste au fost Splinter Cell, Battlefield 1942, Deadly Dozen, un mod pt UT numit Tactical Ops (care din pacate nu mai imi merge cd-u) si as fi vrut sa joc si Operation Flashpoint dar nu l-am avut

In the 7-th Day, GOD created Trance!
ai dreptate... Hitman 1 a avut si putin de "strategie" in el, nu te duceai pe singura usa care se deschidea si omorai tot.. mai trebuia si sa gandesti daca faci bine ceea ce faci. Destul de "bunicel" as mai adauga 007: Nightfire.mihai7645 wrote:pe langa Hitman 2 eu as pune si Hitman 1, pt ca si ala la vremea lui a adus ceva ce nu mai era pana atunci....cred. (mie m-i s-a parut frumos jocul)
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
- Caporal_Recon
Bineintzeles conduce in top,detasat chiar Ghost Recon alaturi de Rainbow Six3:Raven Shield...
Ah...sa nu uit maine se lanseaza Rainbow Six 3:Athena Sword.Va fi o noua campanie de 8 misiuni in SP,iar in MP vor fi 3-4 moduri de joc total noi!!
De-abia astept...
Ah...sa nu uit maine se lanseaza Rainbow Six 3:Athena Sword.Va fi o noua campanie de 8 misiuni in SP,iar in MP vor fi 3-4 moduri de joc total noi!!
De-abia astept...
Gotta salute my brothers [GRT1]Kpl.Eli,[GRT1]Wolf,[GRT1]QOR_NORM,[GRT1]Raven,[GRT1]Spod, and [GRT1]Mchig
http://www.ghostrangers.com
http://www.ravenshield.com
http://www.splintercell.com
http://www.ghostrangers.com
http://www.ravenshield.com
http://www.splintercell.com
Delta Force are ideea cea mai buna a unui simulator de genul asta insa e cam prost implementata. AI'ul a fost dintotdeauna prost si de aceea a fost un joc la care partea cea mai grea era deplasarea pe suprafete mari de teren. Ceva asemanator insa mai realist mi s'a parut Project IGI.
Omul bun la toate
- SharpShooter
*ai dreptate la Delta Force deesi e feeling bun e AI-ul foarte prostDaedalus wrote:Delta Force are ideea cea mai buna a unui simulator de genul asta insa e cam prost implementata. AI'ul a fost dintotdeauna prost si de aceea a fost un joc la care partea cea mai grea era deplasarea pe suprafete mari de teren. Ceva asemanator insa mai realist mi s'a parut Project IGI.
*cand ai zis IGI sper ca nu te-ai referit la IGI 2, ca e prostie curata pe langa primul la vremea lui
uite faza: eu ma chinuiam sa lichidez nista rusi de pe un deal ded pe burta cu Dragunov-ul, de la distanta, si unu din aia ma nimerea cu un pistol MAkarov din fiecare foc
Asta nu e cumva in misiunea aia cu anti-aerienele alea?SharpShooter wrote:*cand ai zis IGI sper ca nu te-ai referit la IGI 2, ca e prostie curata pe langa primul la vremea lui
uite faza: eu ma chinuiam sa lichidez nista rusi de pe un deal ded pe burta cu Dragunov-ul, de la distanta, si unu din aia ma nimerea cu un pistol MAkarov din fiecare foc
vechiul nickname: Spetsnaz
- SharpShooter
trebia demolat ceva pod sa nu poata satreaca ceva convoi pe acolo, am trecut oricum dar cu multi nerviTerente wrote:Asta nu e cumva in misiunea aia cu anti-aerienele alea?
acum am inceput MOHAA:Breakthrough dar la capitolul gameplay sta foarte prost caci tre sa dai multe Load-uri, desi is destul ded bun la shootere mie cam groaza cum o sa fie pe hard
Operation Flashpoint - THE BEST
Feelingul de soldat in mijlocul luptei, condusul tancurilor, pilotarea avioanelor, lupta cu elicopterele, totul SUPER realist.
La jocul asta l-am vazut pe un prieten jucand o misiune din campanie, (era pilot de elicopter), fiind doborat de un Hind, sarind cu parasuta, omorand un rpg soldier la sol, luandu-i acestuia rpg-ul si doborand hindul cu o racheta. Mie nu mi-au iesit asa faze cand l-am jucat dar am sa incerc mai mult in Operation Flashpoint 2
Feelingul de soldat in mijlocul luptei, condusul tancurilor, pilotarea avioanelor, lupta cu elicopterele, totul SUPER realist.
La jocul asta l-am vazut pe un prieten jucand o misiune din campanie, (era pilot de elicopter), fiind doborat de un Hind, sarind cu parasuta, omorand un rpg soldier la sol, luandu-i acestuia rpg-ul si doborand hindul cu o racheta. Mie nu mi-au iesit asa faze cand l-am jucat dar am sa incerc mai mult in Operation Flashpoint 2

Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
- Pretorianu'
Eu l-am terminat si...ai dreptate, nu e foarte usor. Vreau sa-ti spun ca la ultima misiune "Monte Bataglia" (ceva de genul asta) te cam tai pa ... :lol: Doamne feri' de cate ori am incercat misiunea pana am reusit s-o fac...ioioioioi....SharpShooter wrote:acum am inceput MOHAA:Breakthrough dar la capitolul gameplay sta foarte prost caci tre sa dai multe Load-uri, desi is destul ded bun la shootere mie cam groaza cum o sa fie pe hard

Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- SharpShooter
mai bun decat spearhead poate la capitolul diversitate, adica esti pus in posturi mai diferite fata de ce am vazut pana acum.
eu tot nu sunt de acord cu misiunile astea grele, de ce tre sa fii RAmbo tot nu inteleg, in cea mai mare parte esti singur sau daca ai ceva aliati pe langa tine mor ca mustele, deci sunt inutili, m-a suparat rau de tot cand trebuia sa distrug tancurile alea ce atacau vila(cabana casa sau ce o fi fost) singur trebuia sa fug de le o mortiera la alta si aveam 2 boi de aliati care se uitau la mine, misiunea de salvare cu Jeep-ul alta prostie, trimiti 2 oameni sa il scoata pe unu ranit direct din cuibul viespilor.
E destu de bun dar mai trebuia putin gandit, orricum o sa il termin si pe hard pentru medalii, si fara cheat-uri
eu tot nu sunt de acord cu misiunile astea grele, de ce tre sa fii RAmbo tot nu inteleg, in cea mai mare parte esti singur sau daca ai ceva aliati pe langa tine mor ca mustele, deci sunt inutili, m-a suparat rau de tot cand trebuia sa distrug tancurile alea ce atacau vila(cabana casa sau ce o fi fost) singur trebuia sa fug de le o mortiera la alta si aveam 2 boi de aliati care se uitau la mine, misiunea de salvare cu Jeep-ul alta prostie, trimiti 2 oameni sa il scoata pe unu ranit direct din cuibul viespilor.
E destu de bun dar mai trebuia putin gandit, orricum o sa il termin si pe hard pentru medalii, si fara cheat-uri