cele mai realiste shootere "simulatoare"

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
gremlinsro

cele mai realiste shootere "simulatoare"

Post by gremlinsro »

care vi s-au parut cele mai realiste shootere ?
mie mi sau parut foarte bune :
1 ghost recon cu cele doua updateuri "si ca feeling"
2 delta force black down
sorin

Post by sorin »

dpdv al realismului si feelingului mi-a placut Operation Flashpoint. La vremea aceea a fost o bijuterie in opinia mea.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
crysti_an

Re: cele mai realiste shootere "simulatoare"

Post by crysti_an »

seria delta force mi se pare cea mai reusita!
Simply the best! :)
raptor

Post by raptor »

si eu zic ca operation flashpoint a fost cel mai realist
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Ca realism, Operation Flashpoint. Ca feeling inclin totusi spre DF Black Hawk Down.
SharpShooter

Post by SharpShooter »

pentru ca un shooter sa fie bun si realist, trebuie sa depaseasca aceste probleme
1.arme bine modelate, si modul in care trag sa fie cat mai aproape de cele reale
2.conceperea misiunilor si AI-ul inamicilor sa fie cat mai complex, pe cat posibil nerepetitv (caracterul misiunilor)
3.un inventar cat mai acceptabil, nu admit in categoria "realist" shootere in care ai la tine suficiente arme incat sa poti inarma o potera intreaga, si trebuie sa infrunti de unul singur o armata

Cei mai buni dintre cei buni sunt:
1.Ghost Recon +Add Onns
2.Hitman
3.Delta Force: Black Hawk Down
4.Vietcong
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

1.Operation Flaspoint.
2. Vietcong

Ghost Recon n-am jucat asa ca ma abtzin in cazul lui.
Seria Delta Force sa dus de rapa de cand au renuntzt la voxeli, ultimul fiind chiar jalnic ( parerea mea )
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

SharpShooter wrote:
Cei mai buni dintre cei buni sunt:
1.Ghost Recon +Add Onns
2.Hitman
3.Delta Force: Black Hawk Down
4.Vietcong

Hmm , ciudat sa vad Hitman intr-un top al celor mai realiste jocuri ...
Image
Corpse

.

Post by Corpse »

1.Operation Flashpoint
2.Tactical Ops
3.M.O.H.A.A
4.RtcWolfenstein
Image
gremlinsro

Post by gremlinsro »

am omis un singur joc ! din pacate se joaca numai online
america's army este atat de realist incat ma facut sa-mi cumpar un calc nou (dar ca feeling nu cred ca va depasi ghost recon)
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Whooaa se pare ca ati uitat de Splinter Cell.... Pentru mine nu exista nici o alternativa.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Misto joc Zeus, dar cu o mara bila neagra dpdv al relismului. Ochelarii aia multifunctzionali...cum darq vroia ala sa fie stealth cu 3 lumini verzi pe cap (sau ochi) :-? :roll:
X5

Post by X5 »

Cel mai tare joc pentru mine este Delta Force... :wink:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
Jackal

Post by Jackal »

Un joc din asta realist-simulator excelent mi se pare Raven Shield.Are grafica,ceva AI,ragdoll...cinetics (sau asa ceva,ca,cad aia pe scari si se rostogolesc).
SharpShooter

Post by SharpShooter »

==>> Look
daca realism se mai poate compara si cu ceea ce este aproape real dpdv grafic dar si emotional, tre sa precizez ca Hitman 2 a fost jocul care l-am trait cel mai intens. si inca ceva mi-a placut foarte mult ca de cele mai multe ori puteai sa alegi tu calea (prin pivnita, usa din fata, prin gradina) si nu trebuia sa lichidezi tot ce apare la rand, ca sa il scoti din funtie pe "cel ales" nu trebuia sa faci risipa de plumb, puteai sa folosesti toporul crosa de golf, otrava, bomba, cutitul, latul etc.
dupa parerea mea si astea contribuie la realism
Image
Image
Edge

Post by Edge »

Definitely Splinter Cell !!
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
mihai7645

Post by mihai7645 »

pe langa Hitman 2 eu as pune si Hitman 1, pt ca si ala la vremea lui a adus ceva ce nu mai era pana atunci....cred. (mie m-i s-a parut frumos jocul)
alte jocuri care le-am mai jucat si m-i s-au parut realiste au fost Splinter Cell, Battlefield 1942, Deadly Dozen, un mod pt UT numit Tactical Ops (care din pacate nu mai imi merge cd-u) si as fi vrut sa joc si Operation Flashpoint dar nu l-am avut :(
In the 7-th Day, GOD created Trance!
Edge

Post by Edge »

mihai7645 wrote:pe langa Hitman 2 eu as pune si Hitman 1, pt ca si ala la vremea lui a adus ceva ce nu mai era pana atunci....cred. (mie m-i s-a parut frumos jocul)
alte jocuri care le-am mai jucat si m-i s-au parut realiste au fost Splinter Cell, Battlefield 1942, Deadly Dozen, un mod pt UT numit Tactical Ops (care din pacate nu mai imi merge cd-u) si as fi vrut sa joc si Operation Flashpoint dar nu l-am avut :(
ai dreptate... Hitman 1 a avut si putin de "strategie" in el, nu te duceai pe singura usa care se deschidea si omorai tot.. mai trebuia si sa gandesti daca faci bine ceea ce faci. Destul de "bunicel" as mai adauga 007: Nightfire.
_SAM

Post by _SAM »

alien versus predator sau quake 3 :lol:
return to castle.... este cat de cat, dar sunt misiuni care nu au nici o legatura cu realitatea.
medal of honour, mai ales ca respecta si istoria!
Beauty is in the eyes of the beer holder.
icub4ucm

Post by icub4ucm »

Ca realism as putea spune : seria Delta Force shi Operation Flashpoint
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

slim-jim, cred ca glumesti. Quake III omule, get real !!!!!!!
Edge

Post by Edge »

KodiaK wrote:slim-jim, cred ca glumesti. Quake III omule, get real !!!!!!!
ei si tu, daca numai p-asta l-a butonat din greu :-?
Last edited by Edge on Mon Oct 06, 2003 10:13 pm, edited 2 times in total.
Edge

Post by Edge »

KodiaK wrote:Misto joc Zeus, dar cu o mara bila neagra dpdv al relismului. Ochelarii aia multifunctzionali...cum darq vroia ala sa fie stealth cu 3 lumini verzi pe cap (sau ochi) :-? :roll:
..si cu display-ul LCD pe spate :D
_SAM

Post by _SAM »

glumeam !
data viitoare am sa pun un :lol: sa se stie
Beauty is in the eyes of the beer holder.
Caporal_Recon

Post by Caporal_Recon »

Bineintzeles conduce in top,detasat chiar Ghost Recon alaturi de Rainbow Six3:Raven Shield...
Ah...sa nu uit maine se lanseaza Rainbow Six 3:Athena Sword.Va fi o noua campanie de 8 misiuni in SP,iar in MP vor fi 3-4 moduri de joc total noi!!

De-abia astept...
Gotta salute my brothers [GRT1]Kpl.Eli,[GRT1]Wolf,[GRT1]QOR_NORM,[GRT1]Raven,[GRT1]Spod, and [GRT1]Mchig

http://www.ghostrangers.com
http://www.ravenshield.com
http://www.splintercell.com
andrei

Post by andrei »

1. chaser
2. counterstrike.
3. soldier of fortune 2
4. battlefield 1942 ( parca asa s-a numit )

work harder
Edge

Post by Edge »

Da' de super productia romaneasca Secret Service nu zice nimeni nimic?? :lol: :lol:
Stv

Post by Stv »

Chaser are cel mai tare feeling, si cred ca da respect la multe jocuri la capitolul realism si fizica...
vechiul nickname: Spetsnaz
Daedalus

Post by Daedalus »

Delta Force are ideea cea mai buna a unui simulator de genul asta insa e cam prost implementata. AI'ul a fost dintotdeauna prost si de aceea a fost un joc la care partea cea mai grea era deplasarea pe suprafete mari de teren. Ceva asemanator insa mai realist mi s'a parut Project IGI.
Omul bun la toate
SharpShooter

Post by SharpShooter »

Daedalus wrote:Delta Force are ideea cea mai buna a unui simulator de genul asta insa e cam prost implementata. AI'ul a fost dintotdeauna prost si de aceea a fost un joc la care partea cea mai grea era deplasarea pe suprafete mari de teren. Ceva asemanator insa mai realist mi s'a parut Project IGI.
*ai dreptate la Delta Force deesi e feeling bun e AI-ul foarte prost

*cand ai zis IGI sper ca nu te-ai referit la IGI 2, ca e prostie curata pe langa primul la vremea lui
uite faza: eu ma chinuiam sa lichidez nista rusi de pe un deal ded pe burta cu Dragunov-ul, de la distanta, si unu din aia ma nimerea cu un pistol MAkarov din fiecare foc
Image
Image
Stv

Post by Stv »

SharpShooter wrote:*cand ai zis IGI sper ca nu te-ai referit la IGI 2, ca e prostie curata pe langa primul la vremea lui
uite faza: eu ma chinuiam sa lichidez nista rusi de pe un deal ded pe burta cu Dragunov-ul, de la distanta, si unu din aia ma nimerea cu un pistol MAkarov din fiecare foc
Asta nu e cumva in misiunea aia cu anti-aerienele alea?
vechiul nickname: Spetsnaz
Daedalus

Post by Daedalus »

IGI 2 am jucat putin. Ma enerveaza ca am probleme... se vad prost texturile terenului si e stresant(am deschis un thread mai demult pe tema asta... nu a fost solutionata problema). Probabil e de la drivere. Project IGI, primul, a fost o adevaraciune de joc. 8)
Omul bun la toate
SharpShooter

Post by SharpShooter »

Terente wrote:Asta nu e cumva in misiunea aia cu anti-aerienele alea?
trebia demolat ceva pod sa nu poata satreaca ceva convoi pe acolo, am trecut oricum dar cu multi nervi

acum am inceput MOHAA:Breakthrough dar la capitolul gameplay sta foarte prost caci tre sa dai multe Load-uri, desi is destul ded bun la shootere mie cam groaza cum o sa fie pe hard
Image
Image
Sanguine

Post by Sanguine »

Operation Flashpoint - THE BEST
Feelingul de soldat in mijlocul luptei, condusul tancurilor, pilotarea avioanelor, lupta cu elicopterele, totul SUPER realist.
La jocul asta l-am vazut pe un prieten jucand o misiune din campanie, (era pilot de elicopter), fiind doborat de un Hind, sarind cu parasuta, omorand un rpg soldier la sol, luandu-i acestuia rpg-ul si doborand hindul cu o racheta. Mie nu mi-au iesit asa faze cand l-am jucat dar am sa incerc mai mult in Operation Flashpoint 2 :D
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Jackal

Post by Jackal »

Nu zicem de Secret Service ca nu e asa de realist,parerea mea.
Pretorianu'

Post by Pretorianu' »

SharpShooter wrote:acum am inceput MOHAA:Breakthrough dar la capitolul gameplay sta foarte prost caci tre sa dai multe Load-uri, desi is destul ded bun la shootere mie cam groaza cum o sa fie pe hard
Eu l-am terminat si...ai dreptate, nu e foarte usor. Vreau sa-ti spun ca la ultima misiune "Monte Bataglia" (ceva de genul asta) te cam tai pa ... :lol: Doamne feri' de cate ori am incercat misiunea pana am reusit s-o fac...ioioioioi.... :D ...da' cred ca aia mi-a placut, ca nu e foarte usor; mi se pare mai bun decat Spearhead, nu ?!?
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
SharpShooter

Post by SharpShooter »

mai bun decat spearhead poate la capitolul diversitate, adica esti pus in posturi mai diferite fata de ce am vazut pana acum.
eu tot nu sunt de acord cu misiunile astea grele, de ce tre sa fii RAmbo tot nu inteleg, in cea mai mare parte esti singur sau daca ai ceva aliati pe langa tine mor ca mustele, deci sunt inutili, m-a suparat rau de tot cand trebuia sa distrug tancurile alea ce atacau vila(cabana casa sau ce o fi fost) singur trebuia sa fug de le o mortiera la alta si aveam 2 boi de aliati care se uitau la mine, misiunea de salvare cu Jeep-ul alta prostie, trimiti 2 oameni sa il scoata pe unu ranit direct din cuibul viespilor.
E destu de bun dar mai trebuia putin gandit, orricum o sa il termin si pe hard pentru medalii, si fara cheat-uri
Image
Image
Locked