Cum e sa fii fata si sa fii agatata pe mIRC
Concursul l-am inceput azi in formatie de 4: 3 forumisti si o forumista (no joke), si am "atacat" cu nickurile dana16, Al|na17, sexy18 si Lacrimosa doua canale pline de funboy... Instant au intrat cu mine pe privat 7 useri deodata, si asl-urile m-au izbit drept in frunte, tehnicile de agatare l-ar face sa rada si pe motanul meu, trase la indigo: sal>ce faci?>asl pls ... va spun, nu m-am mai distrat asa de ceva vreme.
Punctul culminant a fostcand incercam "toate" sa agatam un user, si ne bateam pe el... recolta: km de log, poezii, poze ale iubaretilor.
Voi posta ceva loguri mai pe seara, pana atunci deschid sezonul la vanat bizoni, postati loguri funny, tehnici de agatare si poze ale "victimelor".
Nu postati loguri obscene, poze pr0n & other stuff.
Si va atentionez: avem un user care ar face orice fata, tehnicile lui de "fata" au facut-o si pe forumista sa se incline in fata lui.
Incep eu cu un poet:
Poza bizon1 (priviti ce aratare a vrut sa m-agatze):<pilotu}{> sal
<dana16> sal
<pilotu}{> Daca as fii o lacrima in ochii tai,m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei,nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
<dana16> uau
<dana16> tu ai facuto
<dana16> ?
<pilotu}{> da
<pilotu}{> dar daca vrei iti mai conpun ceva
<dana16> imi place
<pilotu}{> dar daca vrei iti mai conpun ceva
<dana16> da
<pilotu}{>)
<pilotu}{> Vata de zahar?NU...Sirop de capsuni?NU...Ciocolata?NU...Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
<pilotu}{> --------------------------------------------------------------------------------
<pilotu}{> Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!
<dana16> uau
<pilotu}{> Daca as fii o lacrima in ochii tai,m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei,nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
<dana16> ai mai zis asta
<pilotu}{> Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!
<pilotu}{> Cand te-am vazut prima oara,mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei,iar acum imi fac inima sa arda!
<dana16>uau