Un joc care m-a facut sa sar din scaun a fost AlienVs.Predator2,si unul mai vechi:Blood...
"The four horseman of apocalipse" cred ca va fi ceva interesant...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
bai silent hill nu e horror adevarat...sau cel puţin pe mine n-a reusit sa ma sperie decat cel mult sa ma enerveze...
alone in the dark...fain totusi cam scurt
the thing...de unde il iau???
Am jucat tot ce ati spun voi mai sus ... si ... nu stiu ce sa zic :-?
Cred ca din toate tot Alien vs Predator a fost cel mai scary.
Bineinteles ca si la primul din seria avp a fost beton. [/quote]
Tre sa recunosc ca Undying e in capul listei la categoria Feeling (parerea mea desigur). Blair Witch Project mai e thriller si in legatura cu AWP2 mam cam obisnuit cu fazele din joc. Sincer nu mi se pare asta "Scary". La indying imi place ideea originala a jocului, povestea care se leaga in permanenta si surpriza de la sfarsit). Apropo, ca tot suntem la subiectul asta..CINE E TIPU ALA DE LA SFARSIT CARE DE DUCE CU BARCA???10x
Tre sa recunosc ca Undying e in capul listei la categoria Feeling (parerea mea desigur). Blair Witch Project mai e thriller si in legatura cu AWP2 mam cam obisnuit cu fazele din joc. Sincer nu mi se pare asa "Scary". La undying imi place ideea originala a jocului, povestea care se leaga in permanenta si surpriza de la sfarsit). Apropo, ca tot suntem la subiectul asta..CINE E TIPU ALA DE LA SFARSIT CARE DE DUCE CU BARCA???10x
eu unul le-am cam jucat pe toate astea...dar parca ar merge ceva nou...parca auzisem la un moment dat de "call of cthulu"...mai stie cineva ceva de asta??? ca parea destul de interesant
shkeewee wrote:eu unul le-am cam jucat pe toate astea...dar parca ar merge ceva nou...parca auzisem la un moment dat de "call of cthulu"...mai stie cineva ceva de asta??? ca parea destul de interesant
Release date-ul e undeva spre late 2003 ... probabil o sa apara de sarbatori ...
doom 3...s-o vedem si pe-asta...dar probabil la un ordintor NASA...oricum un joc bun e acela care nu te obliga la un upgrade pentru el...as vedea un joc gen doom 3 facut pe engine de splinter cell
Cu toate ca nu e un joc nou, Resident Evil 2 cred ca e reprezentativ pentru genul horror.Eu l-am jucat abia acum cateva luni.
Cine nu l-a jucat ar trebui sa-l incerce(un iubitor horror cred ca l-ar aprecia).
Aaaah Requirem sau requierum the avenging angel
am vazut inceputu si era destul de infricosator
juma de oameni iesiti din pereti sunete de copii nebuni
niush cat de misto e
:roll:
Domnilor se pare ca sunt multe nelamuriri la capitolul Horror" !
Sunt titluri si titluri, dar ( si spun DAR ) titlul cu cel mai mare rasunet a fost, este si va fi "Resident Evil".
O spun din experientza ( in afara de "Biohazard 4", am jucat toata seria de pe toate platformele )si nu mint ! Cu toate ca Story-ul a ajuns intr-un fel la nivel de telenovela, feelig-ul s-a accentuat de la un titlu la altul.
Un joc 2D care l-am jucat acum vreo 5 sau 6 ani buni, era Sanitarium. Ala joc "horror" cica.. unii se dadeau cu capu de perete, altii sareau de la balcone dupa o pasare,sunete ciudate...mai pe scurt..un horror funny.
Mi-am adus acum aminte:ati jucat vreodata Half-Life: They Hunger?? Ala cred ca se poate incadra la capitolul horror-comedie-porcarie. Comic rau jocu', nu asa! :lol:
alien vs predator 2 cu marinu', noaptea, cu lumina stinsa si boxele(sau castile )cu volumul destul de tare. intra in atmosfera jocului si o sa te inspaimante ! reteta apartine unui coleg;nu garantezpentru reusita ei!
intr-adevar doom 3 pe asta o sa bazeze. intrebarea e daca o sa si reuseasca!
Slim-Jim wrote:alien vs predator 2 cu marinu', noaptea, cu lumina stinsa si boxele(sau castile )cu volumul destul de tare. intra in atmosfera jocului si o sa te inspaimante ! reteta apartine unui coleg;nu garantezpentru reusita ei!
intr-adevar doom 3 pe asta o sa bazeze. intrebarea e daca o sa si reuseasca!
Tu ai vazut trailer-ul jocului? Daca asta nu e joc horror, atunci eu imi dau demisia de forumist!! 0X :evilbat:
Eeee,din trailer nu-ti dai seama decat de grafica,iti faci o idee adica.
Trebuie sa joci (alpha-ul) macar putin sa-ti faci o impresie despre feling si atmosfera.Foarte k-lumea jocul,clar un survival horror.