horror gamez
Moderator: Moderatori
- x3m_dimension
errr.horror ? Resident Evil 2 mi-a placut ce-l mai mult....cel puţin faza cand sare namila aia prin perete in fatza mea m-a dat pe spate...
Ah da, sa nu uitam si de Alien vs Predator , cel puţin cand joci cu Marine-u e cea mai superba senzatie pe care potzi s-o ai cand vezi ca pe radaru ala incep sa apara blipuri....excelent . AVP2 s-a mai inmuiat...
Ah da, sa nu uitam si de Alien vs Predator , cel puţin cand joci cu Marine-u e cea mai superba senzatie pe care potzi s-o ai cand vezi ca pe radaru ala incep sa apara blipuri....excelent . AVP2 s-a mai inmuiat...
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
Jackal wrote:Eeee,din trailer nu-ti dai seama decat de grafica,iti faci o idee adica.
Trebuie sa joci (alpha-ul) macar putin sa-ti faci o impresie despre feling si atmosfera.Foarte k-lumea jocul,clar un survival horror.
nu doar de grafica...adica in trailer era o mostra si din atmosfera horror a jocului...iti dai seama cum trebuie sa te simti cand coboara in monstru dinala de pe perete...sau cand iese altul din pereti sau din podea...asta sigur e un joc pe care trebuie sa-l joci legat de scaun altfel o sa sari destul de des dupa el...si e mai sigur asa sa nu strici ceva prin casa :lol:
hard stuff
dupa cum spunea mihai7645 AVP2 e scary! nici eu nu am terminat campania cu marine-ul .AVp este cel mai horror joc de pana acum. Pe locul 2 ar fi Alone in the Dark 4 , iar pe trei Undiyng.DAR astept Doom-ul cred ca la va depasi pe toate .cam atat .salutare! :evilbat:
The only certain thing in life is death.
- daniel_il67
sal fratzi
intradevar uyding este un super joc dar, dar va recomand noul joc ,, the suffering'' incercatzi-l shi mai vorbim.
shi silent hill 2 este beton
shi silent hill 2 este beton
in rest sa auzim numai de bine