horror gamez

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

x3m_dimension

Post by x3m_dimension »

Am auzit de la un prieten ca ar fi jucat "Nosferatu" si ca ar fi destul de scary
Undying mi-a placut si mie , dar ca poveste , realizare .. feelingul nu a fost chiar asa , mult mai reusit avp2
Image
dexter

Post by dexter »

errr.horror ? Resident Evil 2 mi-a placut ce-l mai mult....cel puţin faza cand sare namila aia prin perete in fatza mea m-a dat pe spate...

Ah da, sa nu uitam si de Alien vs Predator , cel puţin cand joci cu Marine-u e cea mai superba senzatie pe care potzi s-o ai cand vezi ca pe radaru ala incep sa apara blipuri....excelent . AVP2 s-a mai inmuiat...
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
2hacku
Moderator

Post by 2hacku »

Undying ramane rege pentru mine.Ar mai fi Silent Hill 2 ,alone in the Dark 4 si pe alocuri Resident Evil.
Only the mediocre work at their best...
mihai7645

Post by mihai7645 »

eu nici acum nu am reusit sa termin Aliens vs Predator -mai ales cu marine-ul-. mie asta m-i se pare un joc la care te sperii foarte mult si rau (cal putin eu). nu stiu daca sa-l cataloghez ca horror
In the 7-th Day, GOD created Trance!
sabotage

Post by sabotage »

Jackal wrote:Eeee,din trailer nu-ti dai seama decat de grafica,iti faci o idee adica.
Trebuie sa joci (alpha-ul) macar putin sa-ti faci o impresie despre feling si atmosfera.Foarte k-lumea jocul,clar un survival horror.

nu doar de grafica...adica in trailer era o mostra si din atmosfera horror a jocului...iti dai seama cum trebuie sa te simti cand coboara in monstru dinala de pe perete...sau cand iese altul din pereti sau din podea...asta sigur e un joc pe care trebuie sa-l joci legat de scaun altfel o sa sari destul de des dupa el...si e mai sigur asa sa nu strici ceva prin casa :lol:
hard stuff
Jackal

Post by Jackal »

Yup,e o faza cand iese un caine gigant cu picioare de robot prin perete.M-am speriat,recunosc.
Arthas

Post by Arthas »

dupa cum spunea mihai7645 AVP2 e scary! nici eu nu am terminat campania cu marine-ul .AVp este cel mai horror joc de pana acum. Pe locul 2 ar fi Alone in the Dark 4 , iar pe trei Undiyng.DAR astept Doom-ul cred ca la va depasi pe toate .cam atat .salutare! :evilbat:
The only certain thing in life is death.
Codename

Post by Codename »

Încercaţi The Suffering.

Senzaţional joc. Nu l-am jucat personal, dar sunt oameni care nu se sperie de Resident Evil noaptea şi s-au speriat la acesta ziua.
Viveo 2004!
Gh0st

Post by Gh0st »

Nosferatu , prea horror:D
daniel_il67

sal fratzi

Post by daniel_il67 »

intradevar uyding este un super joc dar, dar va recomand noul joc ,, the suffering'' incercatzi-l shi mai vorbim.
shi silent hill 2 este beton
in rest sa auzim numai de bine
Locked